Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Шофьорска книжка 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
хмм, това значи ли че ако се поинтересувам е възможно да ми дадат разрешително да карам чинкуечентото (0.9) ??? Определено ме интересува...
а за изказванията за достатъчното пенсионери и жени - моля, без обиди... ;)

Нед Мар 04, 2007 3:05 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
DEYAN IYI написа:
Да не говорим, че не е здравословно да има толкова млади шофьори. Жените са достатъчни :wink: :D (Полу-шегичка!) :mrgreen:

Немисля че е шега щото като ги знам тия малките кви са ще има сумати катастрофи и в това тико не би оживял никой така че по-добре не жените верно са достатачни и си имам толкова проблеми с тях та са и тва да ни се натресе на главите.

Нед Мар 04, 2007 3:40 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
хмм, това значи ли че ако се поинтересувам е възможно да ми дадат разрешително да карам чинкуечентото (0.9) ??? Определено ме интересува...

Въщност и мен ме интерисуваше дали бих могъл да карам чинкуенто, но се оказа че май можело само тико да се кара. А инструктурската кола във Варна за тази категория е този Фиат. И не мога да разбера защо пък него да не мога да карам(фиатчето)
Ето и един сайт с табличка за възможните категории , и нужните години:
http://www.volan-bg.com/avto.html

Нед Мар 04, 2007 12:47 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
kokoo0 написа:
Въщност и мен ме интерисуваше дали бих могъл да карам чинкуенто, но се оказа че май можело само тико да се кара. А инструктурската кола във Варна за тази категория е този Фиат. И не мога да разбера защо пък него да не мога да карам(фиатчето)
Ето и един сайт с табличка за възможните категории , и нужните години:
http://www.volan-bg.com/avto.html

Написах 2 e-mail-а до 2 автошколи, за да ги попитам подробности - като ми отговорят ще пусна отговорите тук...

Нед Мар 04, 2007 7:36 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Окей - че. Аз си мислех и аз да пиша, но ми беха обеснили накратко. Мой приятел вече ги бил изкарал и ся кара тико, и е на 17 години. Ще чакам с нетърпение отговорите.

Нед Мар 04, 2007 9:31 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
"подкатегория "В1" - триколесно или четириколесно моторно
превозно средство от подкатегория "В1", което може да достига скорост не
по-малка от 60 км/час"

Не по-малка или не по-голяма ?

Изображение

Пон Мар 05, 2007 10:03 am
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
не по-малка. защото то тогава би била категория М до 45км/ч

Пон Мар 05, 2007 9:23 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Все още никакъв отговор... утре ако нямам отговор ще им се обадя... понеже цял ден ще съм на училище и немога да отида до КАТ... ако и по телефона немогат да ми кажат ще пиша на техн. секретар който е показан в сайта на СБА... освен ако не успея да отида до КАТ, де :) дано да:
-имам право да карам чинкуечентото със свидетелство за В1
-няма нужда от допълнителни шоф. курсове за категория В... единствено ако се наложи изпита да се плати, ако има такъв...
-се усетят и бургазлии за тази далавера и да започнат да предлагат и тук курсове... иначе до Варна - 10 лв маршрутката... и няма да стане номера :|

Пон Мар 05, 2007 10:28 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Ама ти ли имаш такова фиат-че или родителите ти? Ако не те затруднявам би ли ми написал нещо за тези коли, защото на мен мн ми харесват, а не мога да намеря инфо от човек който я има и знае доста за нея. Може и на ЛС.

Пон Мар 05, 2007 10:48 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Вчера писах на една агенция и те ми отговориха :
Във връзка с питането Ви за кат.В1 - Трябва да имате навършени 16 г. и 9 месеца. Цената е 400 лв. Нямаме информация дали в други градове има обучение за тази категория. След получаване на книжка имате право да управявате автомобил до 550кг.
Случайно да знаете Cinquecento колко тежи? Или някой друг фиат да е до толкова кг.

Вто Мар 06, 2007 3:28 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
аз пък получих този отговор:
Цитат:
Zdraweite,
kursa za B1 e 400lw.Sled nawar6wane na 18godini moje da prodaljite da
si karate no za da prodaljite da za6titawate kateg C trybwa da se ywite otnowo samo na izpit za B kategoriy.Awtomobilite koito ste uprawlywate s B1 trybwa da izglejdat po malki no ne i golemi djipowe .
s uwajenie...................

премахнах края, за да няма проблеми :) Този отговор до някъде ме устройва, но май ще трябва да говоря с КАТ...
от другата школа ми казаха да им се обадя, за да обсъдим въпросите ми по телефона... явно не му се е пишело на човека и го разбирам... след разговора ни ще пусна отговор :)
а между другото нашето чинкуеченто е 600 и нещо кг по талон, но има лети джанти и т н ... предполагам, че е не-повече от 650... 600 да кажем, но пак е над 550... но ако тико е позволено, немога да разбера защо чч да не е, след като тикото е много по-голямо и предполагам по-тежко...
фиата естествено не е мой, понеже е практически невъзможно :) но скоро може би ще вземем друга кола... а важното е че имам ли право да го карам - ще стане почти мое... а по-добре да го карам аз от колкото сестра ми...

Сря Мар 07, 2007 12:01 am
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Много добре значи!! А това да изглеждат малки? То тогава това означава че мога да карам и рено 5 с 2 врати. Което също мен много ме устройва.

Сря Мар 07, 2007 3:57 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
kokoo0 написа:
Много добре значи!! А това да изглеждат малки? То тогава това означава че мога да карам и рено 5 с 2 врати. Което също мен много ме устройва.

ако ще е такова да е турбо... иначе по-добре чинкуеченто спортинг...макар че бих предпочел чинкуечентото, че един приятел колко проблеми има с рендето ... 5ца...

Сря Мар 07, 2007 10:44 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
А е няма значение каква е колата. Важното е че имаш избор за малка кола. Аз също повече харесах фиатчето, но просто нямам никакво инфо за него. Незнам почти нищо за него. А това че даже е имало и спортинг модел? Сега за пръв път чувам. Иначе е супер!!!!

Чет Мар 08, 2007 8:27 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
kokoo0 написа:
А е няма значение каква е колата. Важното е че имаш избор за малка кола. Аз също повече харесах фиатчето, но просто нямам никакво инфо за него. Незнам почти нищо за него. А това че даже е имало и спортинг модел? Сега за пръв път чувам. Иначе е супер!!!!

има спортинг, има ... 1.1 ... а му заменят двг с пунтовски 1242 кубика ... не е огромна разликата, ама има такава :) Не че съм примрял ... кат ги изтървах за 5 минути работното им време ... да ги питам лично тях ... а на телефона на човека от автошколата не съм се обадил още ...

Съб Мар 10, 2007 2:00 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща