Дата и час: Нед Сеп 06, 2026 1:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Задължителното каране на къси светлини приключва на 01.03 :) 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Candid написа:
Доколкото виждам аргументите на "радващите" се са свързани с мързел, "все тая", "грехота" и т.н. Еййй...много им бъркаше в гърлото това ей....хабят се крушки, ми как...1 стинка да спестим - далавера е.

А за човека дето като се връзва има чувството че се задушава - хм...препоръчвам психоаналитик, човек е добре да се отървава от подобни страхове.

Точно па в този клуб да са против фаровете не го разбирам, хайде, другите дето забравят редовно и не пали после - добре, ама ние дето като изгасиш и всичко гасне що...незнам.

Едно от нещата дето обезопасява движението е това, едно от малкото неща хубави дето се направиха. Не ме интересува с какъв стаж сте, какви сте майстори на геврека, и т.н. Не сте сами на пътя, разберете го.

Не става дума за страх, а за чисто физическо неудобство. Сигурно имаш богат опит с психоаналитици, щом ги препоръчваш.

Чет Мар 01, 2007 8:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Съжалявам, че приемаш съвета ми по този начин. Времето когато думата "психоаналитик" се приравнява с "кукундрел", "психар", па дори и "психиатър" мисля е отминало.

Ти самия казваш в предишния си пост, цитирам:

"В редките случаи, когато се препаша, ми се струва, че се задушавам. "

Макар да не съм специалист, това задушаване си е признак на фобия някаква. Неща, с които човек трябва да се справя, а не да заобикаля в живота си.

Колкото до моя опит - нямам контакти със специалист. Но не ме е срам да призная, че покрай спирането на цигарите миналата година минах през депресия. Освен това намирам проблемите в себе си и се боря с тях. За последните 14 месеца съм отслабнал с 25 килограма, спрях цигарите, оправих си зъбите (15 години не бях ходил на зъболекар от страх, в устата ми беше гробница но 2 месеца ходих 3 пъти на седмица и сега съм с перфектни зъби), страха си от шофирането (преди 6 години се озовах в центъра на Варна без спирачки и с невъртящ се волан сред група деца, само аз си знам какво преживях).

Аз мога да кажа че в момента съм по-добре отколкото преди година. А ти? Какво промени?

Изображение

Чет Мар 01, 2007 8:53 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ех ..., знаех си, че дебнеш дали ще ти отговоря на заяждането :) Хайде да не прецакваме темата, не е тук мястото да се отчитаме кой какво е променил в себе си в положителна или отрицателна насока. Но щом питаш - не пуша и никога не съм пушил, единствените лекарства, които съм употребявал от 20-ина години, са Витамин C и Парацетамол, пия умерено, не страдам от зависимости и фобии, в момента съм с идеално тегло - така че не виждам какво и защо трябва да променям :)

Между другото, това е идея за нова тема: "Какво си обещах и какво постигнах ?" Или нещо от този род ...

Чет Мар 01, 2007 9:19 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не те дебна :-) Просто бачкам и мейла се чеква постоянно. Това какво съм променил го давам като пример че няма нищо срамно в това да си минал през едно или друго, понеже ти сякаш се притесни от думата 'психоаналитик' и я прие като обида.

Ама много оффтопик отиде работата. В други теми ще бъбрим пак.

Изображение

Чет Мар 01, 2007 9:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3