Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:30 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Фиат Брава ELX radio-cd player?1.6 16V vs TD100(Intercooler) 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST Фиат Брава ELX radio-cd player?1.6 16V vs TD100(Intercooler)
Здравейте фиат маниаци ! В момента сам в процес на избиране и купуване на Фиат Брава и искам да разуча всичко за тази кола преди евентуално да стане моя. Та искам да Ви питам дали е вярно че модеилите на Фаит Брава ELX и HGT серийно се вграждат радия със cd player?? Щото аз не сам виждал и съдейки по годините на производство и класа ме съмнява да има тази екстра. Също така много се чудя между два двигателя бензин 1.6 16V и TD100 (Intercooler)? Собствреници и на двата вида двигателя нека пишат предимстватата и недостатъците! Благодаря на всички , който ще дадат мнение питането ми!

Сря Фев 28, 2007 1:46 pm
Профил
UNREAD_POST 
Здравей, ако не си видял тази тема:

viewtopic.php?t=12894

може да откриеш интересни неща в нея.

Относно player-а не мога да хвана цаката в кои точно модификации се вгражда CD. Например моята ELX си дойде с абсолютно най-простия player с касетка :) Ако не се лъжа май беше Grundig 182 L или нещо от сорта. Това с player-а не трябва да те притеснява въобще! Продават се преходници и най-спокойно можеш да си вземеш стандартен CD player и да си го вградиш, както са направили голяма част от собствениците на Brava във форума! Продават се два вида и ти препоръчвам да си вземеш от този вид:

Изображение

Тъй като другия е с бая голяма дупка и не ляга добре в "гнездото" (стърчи по краищата). Взех го на цена около 25-30 лв. С един черен player направо заспива ...

Относно двигателя нямам какво да споделя освен само добри впечатления!

Сря Фев 28, 2007 2:22 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
CD серийно не се слага

Сря Фев 28, 2007 6:37 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
sev написа:
CD серийно не се слага

Абсолютно! А относно за другите ти чуденки... има изписано много из форума-потърси! :wink:

Сря Фев 28, 2007 8:27 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
sev написа:
CD серийно не се слага

Абсолютно! А относно за другите ти чуденки... има изписано много из форума-потърси! :wink:

А това какво е? :shock:

http://www.auto-iq.cz/_inzeraty/15/15880_4.jpg

Чет Мар 01, 2007 12:55 pm
Профил
UNREAD_POST 
Stracimir написа:

А къде прочете, че се вгражда серийно? :mrgreen:

Чет Мар 01, 2007 1:59 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Stracimir написа:

Сервизно ръководство за Фиат Браво/Брава, част 4, стр. 347 :wink:

Чет Мар 01, 2007 2:28 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
освен да е след 99 г.
Здравко да каже
нали неговата е след това и е HSX, което е най-високото оборудване

Чет Мар 01, 2007 4:05 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Stracimir написа:
Vladim написа:
Stracimir написа:

Поръчкова изработка!

Чет Мар 01, 2007 4:06 pm
UNREAD_POST 
Stracimir написа:

Там пише, че има три версии на касетофони, като само единият е със CD! Нали се сещаш, че серийно няма да ти вградят най-скъпият player? :wink: По поръчка само! Ако се срещаха толкова често да съм обиколил автокъщите и да съм се спазарил за някое CD :) Между другото два месеца обикалях по автокъщи докато открия моята кола. Е не срещнах кола със CD player.

Чет Мар 01, 2007 5:30 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Да наистина на снимката колата е със cd , ама изглежда си е рядкост такава апаратура в нашите любими( да се надяваме и моята бъдеща) :) . И все пак имало е малко истина в чуденката ми относно cd playra v Bravo\a. Поздрави на всички!

Чет Мар 01, 2007 7:32 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Сега искам да се обърна отново към собствениците на Браво и Брава със следния въпрос: гледам тия коли от няколко месеца всеки ден, защото мисля да си взимам такава. Следното нещо ми направи впечатление че има разлика в колите ж следното нещо. Става дума за мястото над жабката до мястото на пътника до шофиора. Значи в едни коли там е има едно вдлубното място, сякаш е изкопано от таблото.(място където според мен можеш да оставиш това-онова), а в други коли е няма такава вдлъбнататина и си е право и запълнено,което намирам за няколко пати по красиво. Та когато е така вдлъбното ме дразни и искам мойта да няма такиво нещо! И се чудех кои имат и кои нямат. Кажете някоя приказка по тая въпрос. Това е малко офтопик ама не ми се пускаше нова тема :). Поздрави на всички!

Чет Мар 01, 2007 7:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
nick_jbl написа:
Сега искам да се обърна отново към собствениците на Браво и Брава със следния въпрос: гледам тия коли от няколко месеца всеки ден, защото мисля да си взимам такава. Следното нещо ми направи впечатление че има разлика в колите ж следното нещо. Става дума за мястото над жабката до мястото на пътника до шофиора. Значи в едни коли там е има едно вдлубното място, сякаш е изкопано от таблото.(място където според мен можеш да оставиш това-онова), а в други коли е няма такава вдлъбнататина и си е право и запълнено,което намирам за няколко пати по красиво. Та когато е така вдлъбното ме дразни и искам мойта да няма такиво нещо! И се чудех кои имат и кои нямат. Кажете някоя приказка по тая въпрос. Това е малко офтопик ама не ми се пускаше нова тема :). Поздрави на всички!

Тези, които не са вдлъбнати имат втори еърбег ... за препоръчване е да си търсиш такава, която няма вдлъбнатина ...

Последна промяна wwweb на Чет Мар 01, 2007 10:30 pm, променена общо 1 път

Чет Мар 01, 2007 7:56 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Ако сам разбрал правилно вдлъбнатината идва от поставянето на втори айрбек? е не е ли по добре да има два айрбека? не разбрах ква е логиката....?

Чет Мар 01, 2007 8:54 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Искам да добавя това: красотата си е красота ама сигурността е по-важна, така че ама попадне ми ли изгодна Брава без 'вдлъбнатина' ще я грабна! :)

Чет Мар 01, 2007 8:56 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща