|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Fiat Tipo & Tempra Manual
Автор |
Съобщение |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
 Fiat Tipo & Tempra Manual
На адрес http://www.fiat-bg.com/Downloads/Books/Tipo_Tempra_Porter/ има
Porter Tipo & Tempra Repair Manual & Service Guide Hatchbacks, saloons and estates 1988-1996
Форматът е jpeg – имайте предвид, че файлове са доста големи (450 KB - 1,25 MB). Не са преоразмерявани с цел да могат да се отпечатат при нужда.
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пет Авг 18, 2006 4:44 pm |
|
 |
Nino
|
Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя.
|
Пет Авг 18, 2006 4:50 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Nino написа: Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя.
Ами всъщност вече не ме вълнува, защото карам Брава :mrgreen: (качих го тук за колегите с Типо, че навремето бая зор видях докато го намеря). Но ако искаш го прати - да метнем и версия за тези, които са по-добре с руския, отколкото с английския. 
|
Пет Авг 18, 2006 4:56 pm |
|
 |
Nino
|
Ок, дай e-mail, 3 файла са по около 1,2-1,3 МВ.Ще ти ги "рар"-на.
|
Пет Авг 18, 2006 4:59 pm |
|
 |
Логан
|
Аз имам на дискове всичко това, които по обясними причини не ми трябват вече....ако на някого са му необходими, да свирка...подарявам...
|
Пет Авг 18, 2006 5:09 pm |
|
 |
phoenix
|
ako е възможно правя резервация за тези дискове.....така че като минем през софия ще се обадим.....биричката от Логан...тука имаме тази традиция, който прави услугата той черпи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Авг 18, 2006 11:23 pm |
|
 |
Логан
|
phoenix написа: ako е възможно правя резервация за тези дискове.....така че като минем през софия ще се обадим.....биричката от Логан...тука имаме тази традиция, който прави услугата той черпи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Заплюти....твои са....  ......а за черпенето....не знам за традициите тук, но знам за гостоприемството по наще земи.....  .......
|
Съб Авг 19, 2006 1:39 am |
|
 |
OldBoy
|
Nino написа: Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя.
Меня интересува на руски. Аko е възможно прати мне.
|
Вто Фев 27, 2007 2:18 pm |
|
 |
Nino
|
OldBoy написа: Nino написа: Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя. Меня интересува на руски. Аko е възможно прати мне.
Дорогой OldBoy, пожалуйста напишите верный e-mail адрес и я вышлю Вам.Попытался
выслать но сервер сказал,что Ваш e-mail ошибка.Только время затратил.
|
Вто Фев 27, 2007 3:48 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
|
Дорогой Ныно, давай лучше по болгарски! 
|
Вто Фев 27, 2007 9:28 pm |
|
 |
Nino
|
Pecho написа: Дорогой Ныно, давай лучше по болгарски! 

|
Сря Фев 28, 2007 5:00 pm |
|
 |
chatarman
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Май 22, 2007 10:46 am Мнения: 10 Местоположение: Нови Пазар
|
|
Сря Май 23, 2007 9:07 pm |
|
|