|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 4:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Да направя ли така джантите?
Автор |
Съобщение |
siniq-bega4
|
за мен идва малко от рода "живея на село и сичко шарено и цветно си накичим на колата".
лично мнение-оригинално как си е е най-добре.2 цвята идва малко циганийка.... естествено разграничавам понятието фабрично правено с 2 цвята и "спрейче да пръсна малко тук-там"
но се пак както си ти харесва така ги направи
|
Чет Фев 22, 2007 7:48 pm |
|
 |
LoGo
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 3:40 am Мнения: 14 Местоположение: друг
|
На снимката в подписа ти изглеждат най-добе това тъмносиво нещо не се вписва в картинката 
|
Чет Фев 22, 2007 8:49 pm |
|
 |
Abarth.
|
siniq-bega4 написа: за мен идва малко от рода "живея на село и сичко шарено и цветно си накичим на колата". лично мнение-оригинално как си е е най-добре.2 цвята идва малко циганийка.... естествено разграничавам понятието фабрично правено с 2 цвята и "спрейче да пръсна малко тук-там" но се пак както си ти харесва така ги направи
Ако ще ги правя няма да ги правя със спрей,а както си трябва,точно като оригиналните...
|
Пет Фев 23, 2007 1:30 am |
|
 |
Abarth.
|
Executor написа: Abarth. написа: Интегралето на снимката съм го оцелил червено,иначе има всякакви цветове с тези джанти...както и да е не ми схвана мисълта  Да прав си. Иначе джантите са ти перфектни!! И аз си мисля за нещо такова на моето Типо!  :p Доста добра находка! Те делтите са малко вече, камо ли пък да се намерят оригиналните джанти! За колко ги взе ?
Абе взех ги преди 1 година но исках 15" с двата цвята,но така се случи,че ги видях тези,представих си как ще седят на типото и ги взех...250лв  Виждал съм 3 типовци и една марейка с такива джанти,както и една вечер се прибирам късно и на сточна гара гледам една лада самара нещо ми стои необичайно,ама изгнила една червена с теглич и багажник,изравнявам се с нея и гледам като мойте джанти  Направо ме заболя сърцето...мислех да го гоня да ги купувам :mrgreen:
|
Пет Фев 23, 2007 1:36 am |
|
 |
westdogg
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 2:56 am Мнения: 39 Местоположение: София 13 Надежда
|
А как става самото пръскане , с някакъв специялен спрей ли? Някъде занимават ли се с тва пръскане и къде, колко пари, че искам и мойте да ги напрая черни
|
Съб Мар 10, 2007 1:09 am |
|
 |
Abarth.
|
westdogg написа: А как става самото пръскане , с някакъв специялен спрей ли? Някъде занимават ли се с тва пръскане и къде, колко пари, че искам и мойте да ги напрая черни
Със спрей става гадно и се люпи,по добре отиди бояджия да ти ги направи с пистолет ;)
|
Съб Мар 10, 2007 1:12 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 я
най-нобре става като се минат джантите с пясакоструика и след това прахово боядисване
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Съб Мар 10, 2007 12:01 pm |
|
 |
RoMeO_156_GTA
Кара Фиатче 126
|
колега днес видях Мерцедес от тея старите 190е и джантите му бяха оцветени точно в тея два цвята .Колата беше малко по светла от твоята но му седяха добре  Ако успея да го щракна ще постна снимки 
Съб Мар 10, 2007 9:25 pm |
|
|