|
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 10:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Pacholv
Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 10:14 pm Мнения: 4 Местоположение: София 16 Студентски
|
 BRAVA дизел - съвет?!?
Здравейте...мисля,че тук ще ми помогнете...Имам XM и го продавам : http://citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?p=94228#94228 .Искам да си взема пак дизел,но по-малка и по-нова...Насочих се към Brava около 97-ма.Питанията ми са:Кой дизел да избера,каде да отида на диагностика преди да я купя и какво точно да гледа,в кое най-много мога да се прецакам,като цяло добър ли ми е избора...имам около 5000лв...ваобще всичко специфично около покупката на Фиат,защото не съм компетентен...от 96-а година добри ли са...какви са им като цяло слабите места...ами всичко което се сетите  ...Много ще съм благодарен,ако ме упътите...ааа и щях да забравя - да ми препоръчате от каде да си търся такъв автомобил,в смисъл някоя автокъща...и може ли някъде да си оставя XM-а и да доплатя за BRAVA...Мерси предварително!
|
Сря Фев 21, 2007 10:25 pm |
|
 |
Sven
|
Прочети тази тема: viewtopic.php?t=12147
Аз бих те насочил към TD100, може и JTD но са доста по-скъпи. Избора ти е добър. Един колега беше пуснал тема, че си е купил браво с два юмрука за 4500лв. Аз си купих мойта в средата на януари и такива цени не срещнах. Сигурно съм се преебал  Търси някой да ти я вкара или нещо такова, защото тук са скъпи.
|
Чет Фев 22, 2007 12:52 am |
|
 |
Pacholv
Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 10:14 pm Мнения: 4 Местоположение: София 16 Студентски
|
Ами Brava ще е...ама само да ми кажете като си харесам някоя къде да я закарам на диагностика и какво точно трябва да гледам...не съм запознат...
|
Пет Фев 23, 2007 11:32 am |
|
 |
Ganchev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 9:31 pm Мнения: 131 Местоположение: София 19 Люлин
|
колегата по горе ти е пуснал темата за дизелите аз ще ти пусна тази конкретно за огледа,а ето я и нея Успех с покупката 
|
Пет Фев 23, 2007 4:19 pm |
|
 |
nadq
Кара Фиатче 126
|
 Re: BRAVA дизел - съвет?!?
Pacholv написа: да ми препоръчате от каде да си търся такъв автомобил,в смисъл някоя автокъща...
На Искърско шосе(става бул. Асен Йорданов), преди да пресече отдолу бул. Брюксел в Дружба се намира къщата от която аз си взех Бравото.Малко е скрита. Там имаше поне още 6-7 Фиата и казаха, че главно Фиат внасят от Италия. Намира се точно за сервизния комплекс до бенз. Петрол. Успех!
_________________ Bravo 1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
|
Пет Фев 23, 2007 10:20 pm |
|
 |
Pacholv
|
Мерси много за съветите...другата седмица като почивам ще ходя да видя какво предлагат...ама само,ако може да ме посъветвате къде да я закарам на преглед и диагностика преди да я купя,защото ваобще си нямам на идея... :roll:
|
Пет Фев 23, 2007 11:40 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|