|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 9:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Gps приемник+Soft за Симбиън ???
Автор |
Съобщение |
Stilo
|
има тема във
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... a6b066073f
прочети и виж коя версия е за теб.
картите се отключват с код, генериран от ID-то на програмата и през ДОС прозореца на компютъра.
Малко е сложно, но не и неуспешно.
|
Пет Фев 16, 2007 3:32 pm |
|
 |
imperatorbg
|
Тва съм го гледал.Доста от линковете които ми трябват за картите не работят.Препоръчай ми някои що годе добър софтуер и ако имаш прати малко карти.
|
Пет Фев 16, 2007 6:24 pm |
|
 |
Stilo
|
Е то софтуера зависи от версията на Симбиана ти. Моят е S60 трета вресия и при мен работят само някои от програмите. Твоята е по-назад май!
А каритте са достъпни за всички. Просто трябва да пробваш всички версии и да видиш коя ще ти работи безпроблемно.
И преди всичко си направи пълен бекъп на телефона. Превантивно де.
|
Пет Фев 16, 2007 8:57 pm |
|
 |
imperatorbg
|
Stilo написа: И преди всичко си направи пълен бекъп на телефона. Превантивно де.
Това защо?
TomTom mobile 5.00 S60 това ми върви добре.ТИ случайно имаш ли карти за него?
|
Пет Фев 16, 2007 9:26 pm |
|
 |
Stilo
|
|
Пет Фев 16, 2007 9:44 pm |
|
 |
imperatorbg
|
stilo искам да драпна картата главни пътища на европа ама ми иска пари.Излизат ми пейполи итн
|
Съб Фев 17, 2007 1:55 am |
|
 |
Stilo
|
има вариант и с Free, чакаш 2 минути и ти излиза отключващ код за архива. Само депо при следващото теглене ти трябват 80 минути за да ти позволи. Какво правиш - теглиш отделните части от РАР-а на няколко различни компютъра.
Общата карта за моята версия е 500МВ, но на теб няма да ти тръгне. Така че трябва сам да си я изтеглиш.
|
Съб Фев 17, 2007 11:09 am |
|
|