|
|
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 8:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
кво мислите за МУЛТИПЛА,мисла да купувам?????
Автор |
Съобщение |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
мен ме кефат 
_________________ FIAT
|
Пет Фев 16, 2007 5:33 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
явно колата е наистина читава, като технически характеристики, но мен лично тая тлъстина с фарове дето са я лепнали под предното стъкло просто е излишна...иначе други забележки нямам 
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Пон Фев 19, 2007 8:52 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Поне ще се отличаваш на пътя. Но за мен тази кола е с много екстравагантен дизайн, но предполагам че е доста функционална особенно като гледам, че и отпред са монтирани три седалки. А колкото до поддръжкана най-вероятно няма да е по скъпа от едно браво/а същата годана.
|
Вто Фев 20, 2007 12:39 pm |
|
 |
standox_brava
Кара велосипед
|
В Стара Загора често засичам една бяла мултипла! Цвета я прави да изглежда много грозна! В нет-а разгледах снимки и виждам, че има и черни и синкави...( изглеждат много по добре)! Като я видя бяла ми напомня за медицинска кола...(нз защо  ) Но иначе наистина е оригинална! Поне ще бъдеш различен! 
|
Вто Фев 20, 2007 1:13 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Какво значи "широка"? Колкото Добло или....?
А как е с височината? Сравнено с Партнер (Берлинго) и Еспейс например?
Нещо много взех да се замислям за тази кола. Плаши ме обаче как ще е с ремонта, дали не са твърде екзотични за нашите 'майстори'. А и май няма как човек да си пребара нещо от морга.
А в по-стария модел пада ли средната седалка отпред ? Гледах новата в галерията в бг сайта на фиат и средната като падне напред става доста приятен "шкаф" :-).
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Пон Фев 26, 2007 1:26 am |
|
 |
Ivan Buzov
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 4:03 pm Мнения: 4 Местоположение: Сандански
|
В новата не знам как е.
В старата средната предна седалка пада и става много удобна масичка и подпирачка за ръката(изключително удобно за дълъг път).
Освен това всички задни седалки също падат и стават на масички.
Относно ширината: тя е 1.90м и е почти колкото на лимузините. Височината е като на другите ванове.
За ремонтите можеш да използваш само нови части, като всеки нормален магазин ги доставя най-много за два дни. За района в който живей доставките са за един ден.
За съжаление частите са малко по-скъпи от на другите модели от същия производител.
Носач - 65 евро от Италия, 150 лв. от България
Заден стоп - 125 евро в Италия оригинален, 280 лв. от България.
Комплект за смяна агренажен ремък и ролки - 200лв. от България
Предно стъкло - 260лв. от Кобра България.
тези са само за ориентация.
|
Пон Фев 26, 2007 11:35 am |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Благодаря за информацията. За височината обаче имах предвид от пътя колко е клиренса...да знам дали може по хубав черен път да се кара.
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Пон Фев 26, 2007 12:09 pm |
|
|