|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Броня за типо
Колеги искам да ви попитам има ли за типо такъв "нож" както на голфовете или не?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пон Фев 12, 2007 9:41 pm |
|
 |
PETKOV_
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Окт 25, 2006 9:42 pm Мнения: 16 Местоположение: Пещера,Пазарджик
|
Според мен няма пък и да има не ми харесва честно казано,да не си някъв снегорин с тва отпред,а пък тия голфаджий толкова ми са противни......?
_________________ Не мрънкай че карам бавно,така или иначе съм пред теб?
WARTBURG 353 SPORT
www.2tpower.com
FIAT UNO 1.1
www.auto-pz.com
|
Пон Фев 12, 2007 10:05 pm |
|
 |
rinsuind
|
Не съм виждал Типо с "такова" да ти кажа! А и да му измислиш нещо подобно отдолу само ще го закачаш.
|
Чет Фев 15, 2007 6:45 pm |
|
 |
Executor
|
Ето една снимка. Аз не бих сложил такова защото става много ниско и ще се закача непрекъснато. Особено в наща мила столица... :evil:
|
Чет Фев 15, 2007 7:25 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 а
Executor написа: Ето една снимка. Аз не бих сложил такова защото става много ниско и ще се закача непрекъснато. Особено в наща мила столица... :evil:
а ето така мисля да си правя решетката отпред и веждичките за фаровете дали мога да си намеря такива?,а дали това е оригинално за типо или е правено имам предвид ножа?На бронята до номера това мигачи ли са или аз се бъркам?
|
Чет Фев 15, 2007 7:33 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
1.Бронята като цяло много бие на голфаджийска.
2.Вежди за фаровете можеш да си купиш :idea:
_________________ N.Y. State of Mind
|
Чет Фев 15, 2007 7:43 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
sachma написа: 1.Бронята като цяло много бие на голфаджийска. 2.Вежди за фаровете можеш да си купиш :idea:
абе и на мен на такава ми прилича но мигачите на бронята са добра едия мисля
|
Чет Фев 15, 2007 8:32 pm |
|
 |
Abarth.
|
Бате моя съвет е да я направиш само на ниско окачване,тия брони,веждички,боклуци...колкото по изчистена е една кола,толкова по яко стои,цигании колкото искаш....Моят съвет е много ниски пружини,китосват се фугите на броните (фугите на средата на бронята) да се изравни бронята и се пръска в цвета на колата,едни странични прагчета,без мрежи и такива селянии и новата маска с новите фарове,мрежата на новата решетка я заменяш с черна и ще стане много красиво според мен,намираш седичивалволе стопове или пръскаш твоите червени....гледай да не я претрупваш,защото тунинга само загрозява,изпипвай детайлите  Успех!
|
Чет Фев 15, 2007 8:40 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
 с
Abarth. написа: Бате моя съвет е да я направиш само на ниско окачване,тия брони,веждички,боклуци...колкото по изчистена е една кола,толкова по яко стои,цигании колкото искаш....Моят съвет е много ниски пружини,китосват се фугите на броните (фугите на средата на бронята) да се изравни бронята и се пръска в цвета на колата,едни странични прагчета,без мрежи и такива селянии и новата маска с новите фарове,мрежата на новата решетка я заменяш с черна и ще стане много красиво според мен,намираш седичивалволе стопове или пръскаш твоите червени....гледай да не я претрупваш,защото тунинга само загрозява,изпипвай детайлите  Успех!
Така е колега и аз съм на същото мнение колкото може по-изчистено това което съм решил е спортно окачване.прагове,спойлерче отзад от тези малките, а за мигачите и решетката-така колата става по-различна от всички останали (нали за тва ги правим тези подобрения)мерси все пак за съвета.Всичко обаче ще става постепенно.
|
Чет Фев 15, 2007 9:06 pm |
|
 |
Abarth.
|
Ето така го виждам типото ти  Така имах впредвид да направиш броните,както и окачването,заглаждане на дръжките на вратите,на нормалната решетка се маха средното ребро и емблемата ФИАТ(слагаш черна спортна мрежа,защото старата пластмасова мрежа няма да стане),само прагове неможах да сложа :cry:
|
Пет Фев 16, 2007 2:01 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
 за
Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата 
|
Пет Фев 16, 2007 1:10 pm |
|
 |
Abarth.
|
 Re: за
soulkeeper написа: Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата 
Да,става и само със задните дръжки,но си я представи без окачване,вирната как ше е грозна с тези работи :?
|
Пет Фев 16, 2007 4:03 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
Abarth. написа: soulkeeper написа: Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата  Да,става и само със задните дръжки,но си я представи без окачване,вирната как ше е грозна с тези работи :?
Определено прав си аз за това казах, че всичко ще става постепенно.Едно въпросче, бях чел някъде че ако си сложа само спортни прожини а амортисьорите са нормални ще се изпуснат много бързо така ли е или не, по принцип има логика и аз така мисля че ще стане но все пак да питам 
|
Пет Фев 16, 2007 9:55 pm |
|
 |
Abarth.
|
soulkeeper написа: Abarth. написа: soulkeeper написа: Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата  Да,става и само със задните дръжки,но си я представи без окачване,вирната как ше е грозна с тези работи :? Определено прав си аз за това казах, че всичко ще става постепенно.Едно въпросче, бях чел някъде че ако си сложа само спортни прожини а амортисьорите са нормални ще се изпуснат много бързо така ли е или не, по принцип има логика и аз така мисля че ще стане но все пак да питам 
Много хора са само със спортни пружини без да сменят амортесьори и нямат никакъв проблем,давай смело ;)
|
Съб Фев 17, 2007 1:38 am |
|
 |
ediano
Регистриран на: Пет Яну 05, 2007 11:06 am Мнения: 2 Местоположение: София 10 Триадица
|
ако направиш така бронята при първото закачане ще я разцепиш на две

|
Чет Фев 22, 2007 12:12 pm |
|
|