Дата и час: Пет Юли 11, 2025 1:14 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Gps приемник+Soft за Симбиън ??? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Gps приемник+Soft за Симбиън ???
Какви GPS приемници използвате колко канала са и колко пари струват.
Някой да предложи и приличен софтуер за СИМБИЪН и карта с главните пътища на европа

Чет Фев 15, 2007 11:34 am
UNREAD_POST 
не намирам това което търся в този сайт апък и търсачка не намирам

Чет Фев 15, 2007 1:37 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Re: Gps приемник+Soft за Симбиън ???
imperatorbg написа:
Какви GPS приемници използвате колко канала са и колко пари струват.
Някой да предложи и приличен софтуер за СИМБИЪН и карта с главните пътища на европа

искаш софтуер за гпс за симбиън ? да ти кажа много е зле там работата ...
какъв ти е телефона моторола а1000 или нещо друго ... аз от другите симбиани не съм чул да има някой поддръжка на гпс ... или поне не е реална ами някакви виртуални гпс-и ...

Чет Фев 15, 2007 1:51 pm
Профил
UNREAD_POST 
Смартфона ми е Самсунг Д720.Смятам да му закупя накакаър блутут гпс приемник.След това да му сложа софтуер които са много.Просто събирам мнения за да се насочя към по-добър и изгоден гпс приемник и софтуер за смартфона ми

Чет Фев 15, 2007 1:59 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
демек - по блутута антената да ти предава кво хваща и телефона с софтуера да показва картата с маркера ...
моя а1000 е с вграден гпс приемник и си помислих че и този телефон има ...
ами ти интересувал ли си се за симбиан 6.1 дали наистина има читав софт ... щото моя симбиан е 7-ма версия и имам към 500-600мб софтуер от който половината не тръгва ...
а и - екрана ти е малко мъничък ... де да знам какво ще се вижда :)

Чет Фев 15, 2007 2:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
Description:
Class: smartphone
Position in the line: above Samsung D720
CPU: Texas Instruments 192 MHz
ROM: 20.4 MB
Interfaces: MMCmicro, Bluetooth, USB for synchronization
GSM 900/1800/1900, GPRS Class 10
Internal screen: TFT 1,83" with the resolution of 176x208 pixels (30x35 mm), 262K colours
Camera: 1.3 MP (max photo resolution of 1280x1024 pixels), records video (max video resolution is 352x288 pixels)
Battery: removable Li-Ion
Dimensions: 99x47x22 mm
Weight: 110 g

Смятам че е добре.Ти имаш ли карта на главните пътища в Цяла европа.Кой софтуер използваш

Чет Фев 15, 2007 3:01 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ето ти софтуер за телефона http://all4smartphone.com/forum/viewtop ... &start=160 , 3-тото мнение от страницата е програмата :!: :!: :!: (Ако не ти изкарва страницата, се регистрирай във форума http://all4smartphone.com/forum/ ) В този сайт има много неща за Симбиан телефони.
П.С. Програмата която е там е за симбиан 9.1, незнам дали ще тръгне на твоя телефон :roll: :!:

Чет Фев 15, 2007 4:05 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Програмата за Симбиан 9.1 със сигурност няма да тръгне на неговия тел. (щом е 7.0), но мисля, че и за Симбиан 7.0 има софт на същата страница.

Всичко за колата

Чет Фев 15, 2007 4:23 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
BatGoro написа:
Програмата за Симбиан 9.1 със сигурност няма да тръгне на неговия тел. (щом е 7.0), но мисля, че и за Симбиан 7.0 има софт на същата страница.

Koe е за моят телефон :?

Чет Фев 15, 2007 5:05 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
BatGoro написа:

аз съм се объркал че не съм написал ...
симбиана с които са серия 60 телефоните ... няма нищо общо с симбиана с който е моя телефон ... серия 60 е орязана в много отношения докато за моя последната версия мисля е 8.0 ... съвсем различни са ... за серия 60 въобще незнам коя е последната версия ... там не се интересувам ...

а иначе към колегата с самсунга ...
за големината на дисплея - не е добре колега ...
твоята височина демек по-големия размер на екрана е колкото широчината :) на моя дисплей ... и пак е дребно ....
абе щом си решил търси варианти :)
поздрави

Чет Фев 15, 2007 7:17 pm
Профил
UNREAD_POST 
За теб само на JAVA има приложения, но не са много удачни.
Иначе по-добре си купи директно GPS устройство с качени карти. Ще се родиш - повярвай ми.
Аз имам GPS мишка, вързана към PALM. Но в този вариант се налага всяка карта да си я правя сам. За Симбиан има приложения, но точно за твоята версия - не.
Ако ще навигираш в страната - Route 66 е най-добра. За извън страната - Том-том.

Чет Фев 15, 2007 10:30 pm
UNREAD_POST 
Stilo написа:
За теб само на JAVA има приложения, но не са много удачни.
Иначе по-добре си купи директно GPS устройство с качени карти. Ще се родиш - повярвай ми.
Аз имам GPS мишка, вързана към PALM. Но в този вариант се налага всяка карта да си я правя сам. За Симбиан има приложения, но точно за твоята версия - не.
Ако ще навигираш в страната - Route 66 е най-добра. За извън страната - Том-том.

хахахах добре щом си казал само JAVA :wink:
tom tom ми върви чудесно,абе аз имам един ортълък приложения и смарт мовие дори как само JAVA ти направо ми разби зъбите

Чет Фев 15, 2007 11:31 pm
UNREAD_POST 
ами що мълча досега - щом ти върви Томтом връзвай един GPS и виж дали ще успееш с картите.
Цената обаче на приемниците е от 160 лева нагоре. Гледай да е със SIRF III чип, защото са по-чуствителни и икономични.
А и интересен е въпроса с отключването на картите - дано нямаш проблеми с тях.

Чет Фев 15, 2007 11:48 pm
UNREAD_POST 
Stilo написа:
ами що мълча досега - щом ти върви Томтом връзвай един GPS и виж дали ще успееш с картите.
Цената обаче на приемниците е от 160 лева нагоре. Гледай да е със SIRF III чип, защото са по-чуствителни и икономични.
А и интересен е въпроса с отключването на картите - дано нямаш проблеми с тях.

Да проблема ми е с картите.А симбиана на телефона ми е доста стабилен досега не съм намерил нещо което да не тръгва.За това искам друг софт и карта с всички главни пътища на европа.
Стило ако имаш нещо дай моляте

Пет Фев 16, 2007 12:27 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща