|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Бул. Фр. Нансен - Писта за Ф1
Автор |
Съобщение |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Бул. Фр. Нансен - Писта за Ф1
Не знам дали скоро някой е минавал от там, ама вчера ми направи впечатление, че отсечката от Л.Каравелов до ръкавчето което извежда на бул В. Левски е изчистено от паркирали коли. Иначе там всичките бяха паркирали косо и много затрудняваше движението. Вчера се зачудих защо токова бързо минах и като върнах мислено нещатата назад и се видя защо. Само какво голямо значение има дали са 1 или 2 ленти. Ако успеят и Васил Левски да изчистят от дясната страна посока към графа .. сигурно наистина тая отсечка ще стане за формула 1. 
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Чет Фев 15, 2007 10:34 am |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
по бук. Васил Левски има много шахти - не става баш за Ф1 :mrgreen:
_________________ Audi 1.8S
|
Чет Фев 15, 2007 3:11 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз до колкото знам от едва 2-3 седмици са вързани камерите от центъра с КАТ и едва сега ще почват да гледат за нарушения по ЗДвП. Иначе че вършат работа - вършат. Преди в района на военния клуб имаше яко тумби джебчий сега ги няма. Поне тях 
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Чет Фев 15, 2007 10:27 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|