|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 10:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
wwweb
|
 Ти вярваш ли?
http://funtime.free.bg/megic.html
Е това, ако ми каже някой как става ще го черпя ... като програмист цяла сутрин се чудя какъв алгоритъм може да е, ама така и не ми идва на ум как е направено!
EDIT Повечето приреваха, че имало вирус. При мен такова нещо няма ... влизайте на собствена отговорност 
Последна промяна wwweb на Сря Фев 14, 2007 1:45 pm, променена общо 1 път
|
Сря Фев 14, 2007 1:16 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
 Re: Ти вярваш ли?
wwweb написа: http://funtime.free.bg/megic.html
Е това, ако ми каже някой как става ще го черпя ... като програмист цяла сутрин се чудя какъв алгоритъм може да е, ама така и не ми идва на ум как е направено!
Това го имаше преди време като тема тук! отговора е винаги на 54 поле .... имаше и нещо друго ма ме марзии да гледам!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Фев 14, 2007 1:22 pm |
|
 |
imperatorbg
|
Това е вирус не го отваряйте.Троянско конче
|
Сря Фев 14, 2007 1:22 pm |
|
 |
wwweb
|
imperatorbg написа: Това е вирус не го отваряйте.Троянско конче
Ти пък вирус :mrgreen: Ако е вирус значи трябва да имам цяло стадо коне в компютъра 
|
Сря Фев 14, 2007 1:25 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
slav написа: На таблицата по-долу еднаквите символи са на числата, на които сборът на цифрите им е 9.Тоест 81, 72, 63, 54, 45 .... и т.н. На практика от изчисленията, които трябва да направиш, няма как да излезе друго число (напр. 1, 2, 3, 4, ...) Аз така си го обяснявам :?
точно така трябва да е кратно на 9 и без остатък!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Фев 14, 2007 1:26 pm |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
1. изпищя ми антивирусната
2. винаги от едно двуцифрено число като му извадиш сбора на цифрите ще получиш число кратно на 9. Забележи че има един и същи символ на 9, 18, 27, ....., 81
ама и ти си един програмист :twisted:
сори че се повтарям с горните - много отговори по едно и също време писахме и така стана
_________________ Audi 1.8S
|
Сря Фев 14, 2007 1:26 pm |
|
 |
wwweb
|
Мдааааа, за заблуда всеки път при Refresh ти разбърква символите точно на тези числа ... мдаааа ...
|
Сря Фев 14, 2007 1:31 pm |
|
 |
imperatorbg
|
wwweb написа: imperatorbg написа: Това е вирус не го отваряйте.Троянско конче Ти пък вирус :mrgreen: Ако е вирус значи трябва да имам цяло стадо коне в компютъра 
Явно имаш :mrgreen: Прочети и другите постове доста хора за засякли вируси
|
Сря Фев 14, 2007 1:31 pm |
|
 |
wwweb
|
imperatorbg написа: wwweb написа: imperatorbg написа: Това е вирус не го отваряйте.Троянско конче Ти пък вирус :mrgreen: Ако е вирус значи трябва да имам цяло стадо коне в компютъра  Явно имаш :mrgreen: Прочети и другите постове доста хора за засякли вируси
Да тичам за зърнен и тревен фураж тогава :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Фев 14, 2007 1:37 pm |
|
 |
wwweb
|
kiro_of_the_day написа: Аз съм с NOD 32 и засича вирус.
Е вие пък сега да не ме изпонапсувате, че съм ви дал линк с вирус  При мен нищо такова не се случва ... Я махнете тоя Internet Explorer и тия измислени AV 
|
Сря Фев 14, 2007 1:39 pm |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
ти вземи и си сложи по-свястна антивирусна 
_________________ Audi 1.8S
|
Сря Фев 14, 2007 1:40 pm |