Дата и час: Пон Май 19, 2025 11:30 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Добавка за зимата на Хелиос-последен тест! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Като сипах добавката този месец по вашия съвет като изхарчих малко от нафтата заредих за 20 лева да я поразредя. Това е станало на 14 януари. Тогава съм заредил за 20 лева 11,17 литра и вчера напълних до горе още 43,64л за 80.30лв. Ей ги тук пред мен касовите бележки :) Общо прави 54,81л.
Няма грешка в сметките ... чудо :roll:

Цитат:
Има два варианта - единият е първоначалния ефект на Халиос (супер нисък разход), а другият е на коланката да са те излъгали с количеството.

Ами малко вероятно е да са ме излъгали в тяхна вреда ... Освен това (само не се смейте) винаги зареждам на OMV на България под Била, винаги на трета колонка и ако не държа аз маркуча докато не го извади бензинджията не мърдам от там защото си заключвам с ключа капачката.

Вто Фев 13, 2007 12:48 am
UNREAD_POST 
Ами значи всичко е ок, но сега (след като си изгориш и тази нафта в резервоара) ще ти препоръчам да си продължиш да си слагаш Хелиос, но според написаното на тубичката, че нещо взе да ме съмнява дългото каране с предозирана добавка. Под дълго рабирам като мен - 4-5 резервоара като съм започнал от 30.12.2006

Вто Фев 13, 2007 12:53 am
UNREAD_POST 
Е късно е - вчера заредих а тази вечер минах през еко-то което е от другата страна на бул.България и шибнах пак едно шише :)

Сега като се замисля може да има и друга причина. Тъй като работя в къщи много рядко карам колата, а в големите сутрешни задръствания още по рядко. Може и това да е помогнало ...

Вто Фев 13, 2007 1:00 am
UNREAD_POST 
Нищо, няма лошо. Ще разреждаш нафтата и ще се оправят нещата. А освен това ще видим дали ще ти се повтори пак тоаи разход :D

Вто Фев 13, 2007 1:03 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5