Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:57 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Помощ за покупка на Преносим компютър 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колега избра ли машинка вече - да споделиш какво избра че и аз скоро ще се оглеждам за лаптоп. Искам и да попитам колегите които са наясно с разновидностите на дисплеите. Казаха ми да търся някакви нови дисплеи които за разлика от доскорошните до преди година -две вече се виждали и от малък ъгъл и на ярка слънчева светлина. Та някой ако може да обясни каква е точно разликата, както и какви са точно обозначенията на новите и как да ги познаем, освен гледайки образа. :wink:

Съб Фев 10, 2007 9:09 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Дойде време и аз да се похваля най - сетне :mrgreen: днес си купих топче HP :mrgreen: чудесна машинка 60GB 1.7GHZ почти вс е вградено, машинката не е много обемиста и е доста стилна, сега си купувам един уайърлес и си щракам където искам :mrgreen: това удоволствие ми струва 1300лв :wink: успех на нвсички които все още търсят :wink:

Съб Фев 10, 2007 9:37 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Re: Помощ за покупка на Преносим компютър
masterkar написа:
Tornado написа:
Здравейте колеги решил съм да се сдобия с Лаптоп до 1500 лв ...
2.Рам 1 гб 533 мгх
Предпочитани марки
Тошиба
Делл
HP
ASUS

Все си мисля, че до 1500лв лаптоп с RAM 1 GB, малко трудно ще намериш, но за малко :roll: повечко пари ... :wink:
Виж тази оферта за Fugitsu-Siemens 1660лв: http://www.pic.bg/index.php?product=NOTEBOOKS Имат и магазини в Пловдив.
Избора в момента е огромен! Успех!
Ето и още един линк - само за справки: http://laptopzona.com/main1.php
П.С. Аз съм с Fugitsu-Siemens от 2,5 години и нямам проблеми, освен че на 2 месец смених DVD-записвачката /безплатно - гаранционна/. Иначе какво да ти кажа: Като го купих и след 2-3 месеца имаше по-добри на по-добра цена ... и т.н. така, че малко повече парички, за по-добри х-ки си струва, но след 5-6 месеца ... и т.н. Виждам, че си ориентиран под какви параметри да не падаш в момента :wink:
А иначе удобството е голямо - слагаш в чантата и ... И още нещо - повечето имат проблем с батериите /за тях няма гаранция :cry: / - моята "умря" след 1 година ползване :cry: .

ох от тези пик компютър къв съм го *л с извинение ! И от Техномаркет не се препоръчва да ви кажа и там ме мотаха достаааа !

Изображение

Съб Фев 10, 2007 10:56 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз скоро си взех ACER TRAVELMATE 2492 от ДЕНСИ в студ. град - 1199лв.
CELERON M420, 512 DDR2, Intel GMA950, DVD записвачка, Card Reader, всякакви портове, 60GB диск. Доста съм доволен, всичко върви, дори най-новите игри (противно на очакванията ми). "Големия" ми компютър е Duron 1.2 с Geforce 3 Titanium (по-бърза от GEFORCE FX5200) и работи доста по-бавно включително и в игрите. Doom3 върви на около 8 кадъра, 3DMark2001SE дава 5500 точки на лаптопа и 4500 на "големия". TOCA2, TOCA3, Colin2005, Richard Burns Rally и т.н. просто летят на 1280х800 - толкова е дисплея.
Съвет - бягай далеч от вградените видеокарти на VIA - често ги слагат на Fujistsu-Siemens AMILO от ниския клас (до 1200лв), NV800 се водят. ATI RADEON XPRESS 200M е малко по-бавна от интелската GMA950, може да се играе, но най-добрия избор за "вградена" си остава GMA950. Отделно ползата от CORE DUO при лаптоп граничи с нула - излишни пари за 2ро ядро, което в 90% от времето не се ползва и само яде батерия. Моя лаптоп кара 3 часа на батерия, същия CORE DUO кара 2ч с клизма :)
Още нещо (дано не ме линчуват от Microsoft) - вземи си модел с LINUX, така спестяваш около 100лв (всъщност 99). С толкова се оскъпява компютър с Windows XP. После естествено си го преинсталирай :)

Нед Фев 11, 2007 1:03 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Някой ако все пак може да сподели нещо за дисплеите. Кои са за предпочитане. Основните ми съображения съм ги посочил 2-3 поста по - горе. Ще съм благодарен ако някой запознат даде съвет
:D

Нед Фев 11, 2007 7:10 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Еми гледай да е 15.4 дисплея, а не 14. Доста по-удобно е :)
Иначе повечето ползват матрици SHARP и като качество са еднакви :)

Пон Фев 12, 2007 8:38 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2