Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:13 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
присаждане на фарове за мъгла 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST присаждане на фарове за мъгла
Здравейте , за съжаление моята хубавица няма фарове за мъгла на предната броня , а много ме кефят и искам да и сложа . мога ли да го направя сам и ако да някой би ли ми казал колко ще ми струватфаровте и инсталацията ? благодаря предварително :)

Съб Яну 27, 2007 3:15 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: присаждане на фарове за мъгла
Rezko написа:
Здравейте , за съжаление моята хубавица няма фарове за мъгла на предната броня , а много ме кефят и искам да и сложа . мога ли да го направя сам и ако да някой би ли ми казал колко ще ми струватфаровте и инсталацията ? благодаря предварително :)

За каква кола става въпрос?
Оригинални фарове за Типо(2-ра. отлични) + монтажа мога да ти предложа за 100 лв.

Пет Фев 02, 2007 11:39 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
виждам, колата е браво. мене хич не ме вълнува, но 100 лв :shock: аз преди време исках да правя такива неща и от един немски моторджииски каталог си харесвах фарове за мотор естествено, а както знаете те си светят силничко. не говоря за ксенони или някви такива, най-обикновенни халогенни фарове, за 100 лв ще си купиш 2 чисто нови и ще светиш като охраняем паркинг. е ако търсиш ефект на фарове за мъгла няма да ти свършат работа, но ако търсиш перфектно осветление в нормални условия това са твоите фарове. католога е на луис

Съб Фев 03, 2007 12:05 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
pakumba написа:
виждам, колата е браво. мене хич не ме вълнува, но 100 лв :shock: аз преди време исках да правя такива неща и от един немски моторджииски каталог си харесвах фарове за мотор естествено, а както знаете те си светят силничко. не говоря за ксенони или някви такива, най-обикновенни халогенни фарове, за 100 лв ще си купиш 2 чисто нови и ще светиш като охраняем паркинг. е ако търсиш ефект на фарове за мъгла няма да ти свършат работа, но ако търсиш перфектно осветление в нормални условия това са твоите фарове. католога е на луис

Колега,говорим за ОРИГИНАЛНИ фарове(нови около 30 евро-1бр.), а не за свободни съчинения.на тема "присади си сам каквото намериш"

Съб Фев 03, 2007 5:16 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST Re: ОРИГИНАЛНИ
rumen59 написа:
pakumba написа:

Колега,говорим за ОРИГИНАЛНИ фарове(нови около 30 евро-1бр.), а не за свободни съчинения.на тема "присади си сам каквото намериш"

нямам против, кой каквото си иска да прави. аз давам някаква алтернативна идея, каквато е и целта на форума.

Съб Фев 03, 2007 5:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Оригинални фарове за Типо(2-ра. отлични) + монтажа мога да ти предложа за 100 лв.

Мноо ми е чудно как ще присадиш халогени от Типо на Браво па и цената 100 лв. при положение че сам твърдиш че нови са по 30 евро. :idea: демек два нови за 120 кинта а ти ги даваш за 100 :shock: :wink:

Нед Фев 04, 2007 1:11 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mury написа:
Цитат:

Мноо ми е чудно как ще присадиш халогени от Типо на Браво па и цената 100 лв. при положение че сам твърдиш че нови са по 30 евро. :idea: демек два нови за 120 кинта а ти ги даваш за 100 :shock: :wink:

Ще ти е чудно разбира се ,като не четеш внимателно.
Казвам ,че са за Типо и за такава кола ги предлагам.
Не става въпрос "волна програма" и присаждане.
И са 100 лв. двата включително и монтажа.
Но щом колата е Браво да си търси други.
Успех в начинанието.

Нед Фев 04, 2007 7:46 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
май не ме разбрахте - искам най обикновенни фарове за мъгла каквито имат половината бравота - на бронята (все едно са си вградени заводско) не ми трябват толкова за светенето , колкото ме кефи как изглежда колата с тях
искам ги повече за фасон(е много ясно че ще си ги направя и да светят) , мисля да ги взема от някоя морга от друго браво/а имам боя ще им боядисам пластмасовите части , но се чудя как да ги закряпя на бронята . Ясно е че ще падне рязане но с какво да го изрежа ? после как да ги заляпя на самата броня? ей тва се чудя как да направя :)

Пон Фев 05, 2007 9:13 pm
Профил
UNREAD_POST 
Повечето халогени по моргите ги продават с броните защо не си вземеш една цяла броня от браво комплект с халогените.

Пон Фев 05, 2007 11:13 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
не съм сигурен че ще ми стигне боята за да я боядисам иначе веднага бих я взел

Вто Фев 06, 2007 8:00 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Tornado написа:
Повечето халогени по моргите ги продават с броните защо не си вземеш една цяла броня от браво комплект с халогените.

А горе долу колко пари е бронята в моргата и дали фаровете вървят с нея или само отворите ги има?

Съб Фев 24, 2007 2:40 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
На моргата за броня комплект (с леки забележки) с халогени и стойки ми искаха 200лв.
На магазина:
нова броня - 78лв.
стойки за халогените -15лв./бр.
халоген -45лв./бр.
-------------------------------------
=198лв. :D
Всеки си прай предценката аз специално си взех от магазина.

Вто Фев 27, 2007 6:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]