|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 8:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
LiLiLiTa
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Яну 30, 2007 12:53 pm Мнения: 6 Местоположение: София, Иван Вазов
|
 delete
delete
Последна промяна LiLiLiTa на Чет Юли 08, 2010 6:54 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 30, 2007 12:53 pm |
|
 |
masterkar
|
 Re: Метанова уредба
LiLiLiTa написа: Въпросът ми е дали вече могат да се намерят по-леки метанови уредби, споменаха ми за някакви пластмасови, което не звучи много убедително, но пиша тук и дано се намери някой да обясни какво може да се намери на пазара?
Без да звучи като реклама - надявам се :roll: !
Отиваш в Младост-1, бул. Йерусалим, бл.51 /това е близо до сегашния обръщач на тролей 5/ и долу в блока има магазин за АГУ и метан уредби /много добре е зареден - лично мнение  /. Питаш и ... ти обясняват всичко. Ясно е, че трябва да отидеш на място - по телефон не е много удачна такава консултация  !
|
Вто Яну 30, 2007 1:11 pm |
|
 |
spark
|
И аз съм с метанова уредба ама се замисли добре преди да слагаш. Доколкото се знае цената на природния газ ще ходи нагоре. Нали скючиха нов договор с руснаците. Така че не се знае след година дали цената на каране на метан няма да надмине тази на пропан-бутан.
|
Вто Яну 30, 2007 3:18 pm |
|
 |
LiLiLiTa
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Яну 30, 2007 12:53 pm Мнения: 6 Местоположение: София, Иван Вазов
|
delete
|
Вто Яну 30, 2007 8:37 pm |
|
 |
dudulia
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 11:29 pm Мнения: 450 Местоположение: Хасково
|
Е то бива,бива мързел,ама чак толкова не бива! 
|
Вто Яну 30, 2007 8:55 pm |
|
 |
LiLiLiTa
Кара детска количка
|
delete
|
Вто Яну 30, 2007 9:01 pm |
|
 |
spark
|
В клубовете на дир.бг иди в АГУ и там питай. Има един юзер 4око, той е от фирмата на Любо Ганев и е запознат с цялата работа, видове уредби, бутилки и т.н. Мисля че олекотените бутилки са към 35-40 кг, а моите двете сега са 80 
|
Вто Яну 30, 2007 9:22 pm |
|
 |
Korun
|
 Re: Метанова уредба
LiLiLiTa написа: Въпросът ми е дали вече могат да се намерят по-леки метанови уредби, споменаха ми за някакви пластмасови, което не звучи много убедително, но пиша тук и дано се намери някой да обясни какво може да се намери на пазара? Май не са пластмасови, а кевлар - карбонови, ама не съм 100% сигурен.
|
Вто Яну 30, 2007 9:31 pm |
|
 |
masterkar
|
LiLiLiTa написа: @masterkar - че какво лошо има в рекламата? :} Мерси, но нямам свободното време да ида чак до Младост и да разпитвам, по-скоро се нуждая от някой, който примерно е запознат лично с въпроса.
Повече от това не мога да ти помогна :mrgreen: ?! А иначе от Иван Вазов до Младост-1 с тролей 5 мисля, че не е толкова сложно :roll:?! Слизаш до 5-те къошета - с тролей 8 или друго и ... тролей 5 ... работа за 2-2.5 часа  /в двете посоки/! Все пак това е и много ... и малко време за такава инвестиция!!! Както си решиш  ! Иначе бях свидетел как една дама преди няколко дни се опитваше да се информира по телефона за въпросната инвестиция и ..... не ми се говори повече :twisted: :mrgreen: ... А иначе избора на бутилки за АГУ и метан уредби /както и на емулатори и т.н./ е наистина впечатляващ  във въпросния магазин! А и не знаем за каква кола става въпрос при теб колега/колежке :roll: ?! Затова написах - дано не прозвучи като реклама - нямам нищо общо с магазина :!:
Последна промяна masterkar на Вто Яну 30, 2007 9:56 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 30, 2007 9:52 pm |
|
 |
LiLiLiTa
Кара детска количка
|
delete
|
Вто Яну 30, 2007 9:56 pm |
|
 |
masterkar
|
LiLiLiTa написа: spark написа: В клубовете на дир.бг иди в АГУ и там питай. Има един юзер 4око, той е от фирмата на Любо Ганев и е запознат с цялата работа, видове уредби, бутилки и т.н. Мисля че олекотените бутилки са към 35-40 кг, а моите двете сега са 80  Ето пример за доста полезно насочващо инфо. :] Имаш ли му нещо ICQ, мейл, квото и да е, dir.bg форума е доста зле...
http://www.google.bg/ :arrow: метанова уредба - и ... търсиш инфо: :arrow: http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0 ... DcountryBG
ето и други:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... t=all&vc=1
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=211&
Успех  !!!
|
Вто Яну 30, 2007 10:06 pm |
|
 |
LiLiLiTa
Кара детска количка
|
delete
|
Вто Яну 30, 2007 10:10 pm |
|
 |
masterkar
|
LiLiLiTa написа: Хехе, точно такова търсене не ми върши работа, Google е продължение на ръката ми, както казват за какво ли не по разни филми. ;]
Мерси, че ме ориентира с какво точно да се придвижа до магазина в Младост, но не е там работата, ако тръгна вече да купувам - естествено, че ще обиколя ако трябва всеки шоп в София, а и не само. :} Въпроса е, че в момента просто събирам инфо по темата. Дори още не съм купила колата, която планирам. Има време, кеш да дойде първо все пак...
Емиии ... не слагай каруцата пред коня ...
Цитат: "Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш" - Григор Вачков /бог да го прости/ от БГ филма ... е не се сещам в момента за заглавието :roll:
Успех в търсенето, бъдеща колежке!!! 
|
Вто Яну 30, 2007 11:16 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
леките кевларени саааа достаа скъпи доколкото знам тва мога да помогна аз за друго олекотяване не се сещам ориентирай се към дизел тд или жтд и с по евтина нафта и си пак на далавера 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Вто Яну 30, 2007 11:20 pm |
|
 |
LiLiLiTa
Кара детска количка
|
delete
|
Сря Яну 31, 2007 11:28 am |
|
|