|
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Дизела вече с кора/защитна/ под двигатела.
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Дизела вече с кора/защитна/ под двигатела.
Вчера си монтирах кората под двигатела.Резултата е смайващ температурата на извънградско каране се покачи видимо с около15-20 градуса.От поддържани без кора 55-60 сега е на 70 до 85 при тези температури.Добре ,че не засилих да сменям термостата.
|
Вто Яну 30, 2007 4:44 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
колега, а от къде си я взе и мога ле е аз да си монтирам на Бравото :?
пп и лесно ли се монтира, всмисълл, фабрично трябва ли да има?
|
Вто Яну 30, 2007 5:24 pm |
|
 |
doofiat
|
Странно, моята температура си е добре, ама аз карам само градско.
Лятото няма ли да прегрее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Яну 30, 2007 5:31 pm |
|
 |
Tornado
|
Направих си я.doofiat не си съгласен,че двигателя изстива по лесно без нея.Та той се обдухва отвсякъде когато я няма.
|
Вто Яну 30, 2007 5:43 pm |
|
 |
doofiat
|
Tornado написа: Направих си я.doofiat не си съгласен,че двигателя изстива по лесно без нея.Та той се обдухва отвсякъде когато я няма.
Напълно съм съгласен с теб, но се притесних за моя дизелак, че сега температурата му е нормална, а ако сложа кора какво ще стане :?
|
Вто Яну 30, 2007 5:48 pm |
|
 |
ivboje
Кара велосипед
|
дай чертежче или снимчица поне  , тъкмо мислех да пускам такава тема. Руснаците правят такива "защити", ама никъде не съм срещам в БГ.
А звукоизолация сложи ли?
|
Вто Яну 30, 2007 7:22 pm |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
За кората под двигателя ли става въпрос?На моята брава 1.9Д е имало такава кора но е счупена и са останали само болтовете и парчета пластмаса.Някой знае ли дали има по автоморгите такава кора?
|
Вто Яну 30, 2007 8:52 pm |
|
 |
Tornado
|
Няма да я намериш както и Браво,Брава,Мареа с картер който не е лепен,заваряван или в най добрия случай остърган.
|
Вто Яну 30, 2007 8:57 pm |
|
 |
Tornado
|
Кутия от цигари да видя на платното или я настъпвам с колелото или спирам и заобикалям вече.
|
Вто Яну 30, 2007 8:58 pm |
|
 |
Gugev
|
Добре Tornado! Имахме такава тема с колегата от работата. Гледах мойта има уши за закрепване на кора под мотора, но кора естествено няма. Гледахме една Xantia 1.9TDI на друг колега - имаше кора. Съгласен съм с това за температурата на мотора. Като че ли и аз ще се постарая за реализиране на идеята.
|
Сря Яну 31, 2007 12:01 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|