|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
 Зимни спортове
Мисля,че е време и на тази тема да се обърне малко внимание  а именно - какво предпочитате ски или сноуборд и тн.
Аз, лично снощи бях на Боровец на нощна и за пръв път се качих на сноуборд...мисля, че вече си имам зимна краста :mrgreen: жестоко е!!! Който не е опитвал нека го направи! Усещането да се заперкаш яко надолу е неописуемо  е поне на мен доста повече ми допада от ските...
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Пон Яну 29, 2007 1:18 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
на сноуборд не съм се качвал обаче на ски съм много добър 
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пон Яну 29, 2007 2:21 pm |
|
 |
Richard Burns
|
 Зимни спортове
|
Пон Яну 29, 2007 4:14 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Аз също не съм се качвала на снуборд - но имам голяяяяяям мерак. Иначе за ските може и едно състезание да си направим :mrgreen:
|
Пон Яну 29, 2007 8:57 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
давам безплатни уроци по ски (ама от догодина ) :mrgreen: ,че имаше малко инциденти лятото :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Яну 29, 2007 10:42 pm |
|
 |
as_novo
|
 Re: Зимни спортове
viktorson написа: Мисля,че е време и на тази тема да се обърне малко внимание  а именно - какво предпочитате ски или сноуборд и тн. Аз, лично снощи бях на Боровец на нощна и за пръв път се качих на сноуборд...мисля, че вече си имам зимна краста :mrgreen: жестоко е!!! Който не е опитвал нека го направи! Усещането да се заперкаш яко надолу е неописуемо  е поне на мен доста повече ми допада от ските...
Доста отдавна и аз не съм карал ски,макар че едно време всяка събота и неделя бяхме на Юндола.иИ много ми е мерак за сноуборд.В добрите стари времена карах скеит,не е същото ама тръпката сигурно е същата?
Ма тя и природата се обърна срещу тия зимни спортове,малко сняг,топло е...щом правят изкуствен :mrgreen:
|
Вто Яну 30, 2007 10:41 am |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
абе да ти кажа, поне според мен скоростта, при сноуборда е по - добра и е по - яко като се изтърсиш :mrgreen: абе голяма мания е тва...чакам да ми минат сега изпитите е като се поосвободя запрашвам някаде да си начеша крастата 
|
Вто Яну 30, 2007 1:23 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
viktorson написа: абе да ти кажа, поне според мен скоростта, при сноуборда е по - добра и е по - яко като се изтърсиш :mrgreen: абе голяма мания е тва...чакам да ми минат сега изпитите е като се поосвободя запрашвам някаде да си начеша крастата 
за скороста малко си се убъркал - ските позволяват доста по-висока скорост 
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Яну 30, 2007 2:12 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
дам май аз не се доуточних...казах го във връзка със скейта, за който спомена колегата 
|
Вто Яну 30, 2007 2:21 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|