|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 12:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Багажник да се отваря от купето
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Багажник да се отваря от купето
Колеги искам да ви попитам как мога да си направя багажника да ми се отваря отвътре.Някои ако го е правил моля да ми каже как точно става
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Съб Яну 27, 2007 12:04 am |
|
 |
moni74
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 2:12 pm Мнения: 29 Местоположение: Созопол
|
Моя на Тойотата е така, но фабрично. Трябва да си опънеш едно жило от купето до задната врата. Там да го закрепиш, а на другия край, в купето, да го застопориш. Слагаш една ръчка и готово.
Е, по-трудно ще стане, ама ако си новатор...
_________________ Citroen C8 2.2 HDI-FAP 16V 94kW 130HP;
Toyota Carina II 2.0D 54kW 75HP
|
Съб Яну 27, 2007 12:07 am |
|
 |
mentor
|
Копирай го от Пунто
|
Съб Яну 27, 2007 9:36 am |
|
 |
gmg_service
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 8:44 pm Мнения: 114 Местоположение: Шумен
|
 re
Слагаш една машинка за централно заключване,само я закачаш на лосчето за отваряне на задният капак(не за отключване),и с едно бутонче и подаваш 12V ,и си готов.
Аз така съм си направил Bravo-то.Само че си го отварям директно с алармата :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo 1.9 JTD
|
Съб Яну 27, 2007 11:28 am |
|
 |
tonov
|
Тва да се прекарва жило щом го нема заводско, ми се струва mission imposible
Нещо на ток, ама всичко зависи от конструкцията на ключалката.
На мойта алфа го има фабрично и е с некъв електромагнит и копче на таблото
|
Нед Яну 28, 2007 3:16 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
При мен е фабрично отварянето на багажника от вътре и си мислех че на всички италианки го има?! Ето къде се намира лоста за отваряне (на снимката). Отварянето е посредством жило малко е трудно да го снимам защото ще трябва да раздигам целия под а не ми се иска.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Нед Яну 28, 2007 4:00 pm |
|
 |
Turbolan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 1:05 pm Мнения: 91 Местоположение: София
|
И на Уното е долу на пода до шофьоркста седалка. Виж ключалката, като на кой ФИАТ е(Уно, Пунот, Купе) и ако съвпадне, виждаш как е вързано, отиваш в магази на и си купуваш жило, после малко фантазия....или, ако ти трябва още елементи, сваляш от някоя кола, която се продава на части и така...
_________________ Uno Turbo RulZz
|
Нед Яну 28, 2007 5:18 pm |
|
 |
Turbolan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 1:05 pm Мнения: 91 Местоположение: София
|
val_mcrae написа: При мен е фабрично отварянето на багажника от вътре и си мислех че на всички италианки го има?! Ето къде се намира лоста за отваряне (на снимката). Отварянето е посредством жило малко е трудно да го снимам защото ще трябва да раздигам целия под а не ми се иска.
Малко Оффтопик
Колега сложи по-хубави стелки, че тия не отиват на колата.  И развалят иначе хубавия интериор, гледам и кожа имаш...и тия гумени стелки, са ти като подарени. 
_________________ Uno Turbo RulZz
|
Нед Яну 28, 2007 5:21 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Turbolan написа: val_mcrae написа: При мен е фабрично отварянето на багажника от вътре и си мислех че на всички италианки го има?! Ето къде се намира лоста за отваряне (на снимката). Отварянето е посредством жило малко е трудно да го снимам защото ще трябва да раздигам целия под а не ми се иска. Малко Оффтопик Колега сложи по-хубави стелки, че тия не отиват на колата.  И развалят иначе хубавия интериор, гледам и кожа имаш...и тия гумени стелки, са ти като подарени. 
Тия гумени стелки са за зимния сезон, докато на вън е мокро карам с тях. За лятото имам още един комплект "мокетни".
Мокетните много се напояват и зимата държът влага в купето, а професията ми е такава че нося едни голями "обувки" и почти всеки ден кални и мокри :mrgreen: :mrgreen:
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Нед Яну 28, 2007 6:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|