|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 2:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
тая тема си е цяла интрига!
както бе споменато по-горе.. важното е като си погледнеш колата да те кефи, като я взимаш на старо си е чист късмет!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Сря Яну 24, 2007 6:15 pm |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
GTipo написа: Голфовете през 2004-та година станаха модерни коли. Изоставиха оня стар печален външен вид. Сравнете го с браво и ще видите за какво говоря. Голфа е от 2004 Фиата е от 1995
Е крайно време беше !!!.... ахаххахахахахахах ...
Склонен съм да карам Голф 5 , и Голф 4 с малко повече навиване 
Сря Яну 24, 2007 6:16 pm |
|
 |
wwweb
|
CCB написа: Склонен съм да карам Голф 5 , и Голф 4 с малко повече навиване 
Аз съм склонен да ги карам и без навиване :mrgreen: . Каръл съм Golf 4 като за проба от една автокъща и усещането е превъзходно. Ама за Golf 3 ... айде нема нужда!
|
Сря Яну 24, 2007 6:26 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
wwweb написа: CCB написа: Склонен съм да карам Голф 5 , и Голф 4 с малко повече навиване  Аз съм склонен да ги карам и без навиване :mrgreen: . Каръл съм Golf 4 като за проба от една автокъща и усещането е превъзходно. Ама за Golf 3 ... айде нема нужда!
А ако покараш Стило ми се струва,че пак ше забраиш за голфу 
_________________ forza forever
|
Сря Яну 24, 2007 7:05 pm |
|
 |
Stracimir
Кара балканче
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 4:51 pm Мнения: 41 Местоположение: Провадия
|
Цитат: А ако покараш Стило ми се струва,че пак ше забраиш за голфу
Ами новото Браво? 
_________________ FIAT Marea 1.8 16V ELX
|
Сря Яну 24, 2007 8:05 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Stracimir написа: Цитат: А ако покараш Стило ми се струва,че пак ше забраиш за голфу Ами новото Браво? 
Ами Гранде Пунто? :mrgreen:
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Яну 24, 2007 8:36 pm |
|
 |
vw_golf_2_T
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 3:48 pm Мнения: 5 Местоположение: София 15 Младост
|
и кое зема?
нека и аз добавя некоя дума за 2-те коли
сравняваните коли са в различен клас на 3-ката окачванането е 70% идентичка с голф 2
какво четох по на горе 3-ката е от 92(има коли 91 по прозорчите) а дравото е 96 мисля че (95)
при 3-ката има избор 3/5 врати . при бравото Не.
3-ката е семеен автомобил а не "спортна кола" както се говори за бравото
сега малко подръжка, фиата е италианска кола италиянците са недостигнати в дизаинерството тук вече бравото е крачна пред доста коли , не е толково издражлив /електроника ходова част и др. по-налко значителни / като немските коли мерцедес бмв ауди фолксваген дори опел
за двигателите ВАГ групата наистива има едни от най читавите двигатели, който спор няма са по добри от фиатските
доста от хората знаят за проблемите на фиат двигателите /1.4 12в - особено/
голфа като цяло е по стара технология /по скоро бих определил голф 4 и браво с 1 клас/, но 3-ката има доста приимущества пред бравото , дори в бравото не може да се търси вървеж , давам пример bravo v5-20v(2-та модела) и голф 3-ка 2.0 16v, за другите двигатели не са толкова идентични че да се прави сравняния
моя съвет е да купиш 3-ка, по икономиочка по евтина за подръжка и по здрава
дръг е въпроса кой на каква кола е попаднал 
|
Чет Окт 11, 2007 5:27 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
vw_golf_2_T написа: и кое зема? нека и аз добавя некоя дума за 2-те коли сравняваните коли са в различен клас на 3-ката окачванането е 70% идентичка с голф 2 какво четох по на горе 3-ката е от 92(има коли 91 по прозорчите) а дравото е 96 мисля че (95) при 3-ката има избор 3/5 врати . при бравото Не. 3-ката е семеен автомобил а не "спортна кола" както се говори за бравото сега малко подръжка, фиата е италианска кола италиянците са недостигнати в дизаинерството тук вече бравото е крачна пред доста коли , не е толково издражлив /електроника ходова част и др. по-налко значителни / като немските коли мерцедес бмв ауди фолксваген дори опел за двигателите ВАГ групата наистива има едни от най читавите двигатели, който спор няма са по добри от фиатските доста от хората знаят за проблемите на фиат двигателите /1.4 12в - особено/ голфа като цяло е по стара технология /по скоро бих определил голф 4 и браво с 1 клас/, но 3-ката има доста приимущества пред бравото , дори в бравото не може да се търси вървеж , давам пример bravo v5-20v(2-та модела) и голф 3-ка 2.0 16v, за другите двигатели не са толкова идентични че да се прави сравняния моя съвет е да купиш 3-ка, по икономиочка по евтина за подръжка и по здрава дръг е въпроса кой на каква кола е попаднал 
Мога да ти оборя до един аргументите, но не знам има ли смисъл да го правя. Нито ти ще се убедиш, че браво е по-добро от голф 3, нито ти ще убедиш мен в противното. Дори от поста ти се вижда колко слабо познаваш този модел на FIAT.
Но все пак ето малко факти:
1. Голф 3 излиза 92-а и взима кола на годината 93-а. Браво е отговор именно на Голф 3 и неговия пазар цели
2. Браво нямало 5 врати, а какво е Брава? Ами Мареа?
3. Ходавата част на Браво е същата като на Типо, което е модел 88-а година. Не 70% от нея, а 100%. Същата ходова част гупа ФИАТ използват още в куп автомобили. Да казвам ли кога едно окачване се прилага толкова много или ще си отговориш сам?
4. Надежността. В ходовата част и голфа ти и бравото използват една и съща фирма за първоначално вграждане и тя е TRW. Разлика в качеството няма. Електрониката при Голф е Бош. ФИАТ ползват Бош, Марели и Хитачи. Все фирми доказали се с качеството и техническия си напредък.
5. Фиат имат един скапан двигател и това е 1.4 12V, но такъв си имат и Голф 3. Нали си чувал за чайника? Освен това този двигател се спира още 98, а останлите мотори се вграждат и до днес. Да питам ли пак защо?
6. Колкото за вървежа. Преки впечатление от 2.0 20V и 2.0 16V на Голф нямам. Знам какво причинивя 1.6 16V на Голф 2.0 115 коня.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Окт 11, 2007 5:41 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
1,616v мори и астрите. дишат пушилка итова си е. 
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Чет Окт 11, 2007 10:16 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Ferrari написа: vw_golf_2_T написа: и кое зема? нека и аз добавя некоя дума за 2-те коли сравняваните коли са в различен клас на 3-ката окачванането е 70% идентичка с голф 2 какво четох по на горе 3-ката е от 92(има коли 91 по прозорчите) а дравото е 96 мисля че (95) при 3-ката има избор 3/5 врати . при бравото Не. 3-ката е семеен автомобил а не "спортна кола" както се говори за бравото сега малко подръжка, фиата е италианска кола италиянците са недостигнати в дизаинерството тук вече бравото е крачна пред доста коли , не е толково издражлив /електроника ходова част и др. по-налко значителни / като немските коли мерцедес бмв ауди фолксваген дори опел за двигателите ВАГ групата наистива има едни от най читавите двигатели, който спор няма са по добри от фиатските доста от хората знаят за проблемите на фиат двигателите /1.4 12в - особено/ голфа като цяло е по стара технология /по скоро бих определил голф 4 и браво с 1 клас/, но 3-ката има доста приимущества пред бравото , дори в бравото не може да се търси вървеж , давам пример bravo v5-20v(2-та модела) и голф 3-ка 2.0 16v, за другите двигатели не са толкова идентични че да се прави сравняния моя съвет е да купиш 3-ка, по икономиочка по евтина за подръжка и по здрава дръг е въпроса кой на каква кола е попаднал  Мога да ти оборя до един аргументите, но не знам има ли смисъл да го правя. Нито ти ще се убедиш, че браво е по-добро от голф 3, нито ти ще убедиш мен в противното. Дори от поста ти се вижда колко слабо познаваш този модел на FIAT. Но все пак ето малко факти: 1. Голф 3 излиза 92-а и взима кола на годината 93-а. Браво е отговор именно на Голф 3 и неговия пазар цели 2. Браво нямало 5 врати, а какво е Брава? Ами Мареа? 3. Ходавата част на Браво е същата като на Типо, което е модел 88-а година. Не 70% от нея, а 100%. Същата ходова част гупа ФИАТ използват още в куп автомобили. Да казвам ли кога едно окачване се прилага толкова много или ще си отговориш сам? 4. Надежността. В ходовата част и голфа ти и бравото използват една и съща фирма за първоначално вграждане и тя е TRW. Разлика в качеството няма. Електрониката при Голф е Бош. ФИАТ ползват Бош, Марели и Хитачи. Все фирми доказали се с качеството и техническия си напредък. 5. Фиат имат един скапан двигател и това е 1.4 12V, но такъв си имат и Голф 3. Нали си чувал за чайника? Освен това този двигател се спира още 98, а останлите мотори се вграждат и до днес. Да питам ли пак защо? 6. Колкото за вървежа. Преки впечатление от 2.0 20V и 2.0 16V на Голф нямам. Знам какво причинивя 1.6 16V на Голф 2.0 115 коня.
Малко дълго се получава ама...
Евала на колегата с голф-а. Винаги поставям диагноза - голфаджия, и не коментирам повече. Човека се е постарал, изброил е добри черти на фиат. Но мога да кажа че след голф 1, и 2, другите лежат на стара слава. Моята кола е модел 93-та година, за дизайна няма какво да говорим, относно екстрите единствено няма руса мадама, която върви на предната седалка с колата(да ме прощават всички колежки които ще прочетат поста), знаете за какво е. Стойностна на колата ми не е повече от тази на глоф-3, е няма как да избера голф пред фиат купе...А за дърпане, нека да сравним най-бързиа голф с най-бързото купе...къде отиваш може би а.., и те така!
|
Чет Окт 11, 2007 10:35 pm |
|
 |
vw_golf_2_T
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 3:48 pm Мнения: 5 Местоположение: София 15 Младост
|
Ferrari написа: vw_golf_2_T написа: и кое зема? нека и аз добавя некоя дума за 2-те коли сравняваните коли са в различен клас на 3-ката окачванането е 70% идентичка с голф 2 какво четох по на горе 3-ката е от 92(има коли 91 по прозорчите) а дравото е 96 мисля че (95) при 3-ката има избор 3/5 врати . при бравото Не. 3-ката е семеен автомобил а не "спортна кола" както се говори за бравото сега малко подръжка, фиата е италианска кола италиянците са недостигнати в дизаинерството тук вече бравото е крачна пред доста коли , не е толково издражлив /електроника ходова част и др. по-налко значителни / като немските коли мерцедес бмв ауди фолксваген дори опел за двигателите ВАГ групата наистива има едни от най читавите двигатели, който спор няма са по добри от фиатските доста от хората знаят за проблемите на фиат двигателите /1.4 12в - особено/ голфа като цяло е по стара технология /по скоро бих определил голф 4 и браво с 1 клас/, но 3-ката има доста приимущества пред бравото , дори в бравото не може да се търси вървеж , давам пример bravo v5-20v(2-та модела) и голф 3-ка 2.0 16v, за другите двигатели не са толкова идентични че да се прави сравняния моя съвет е да купиш 3-ка, по икономиочка по евтина за подръжка и по здрава дръг е въпроса кой на каква кола е попаднал  Мога да ти оборя до един аргументите, но не знам има ли смисъл да го правя. Нито ти ще се убедиш, че браво е по-добро от голф 3, нито ти ще убедиш мен в противното. Дори от поста ти се вижда колко слабо познаваш този модел на FIAT. Но все пак ето малко факти: 1. Голф 3 излиза 92-а и взима кола на годината 93-а. Браво е отговор именно на Голф 3 и неговия пазар цели 2. Браво нямало 5 врати, а какво е Брава? Ами Мареа? 3. Ходавата част на Браво е същата като на Типо, което е модел 88-а година. Не 70% от нея, а 100%. Същата ходова част гупа ФИАТ използват още в куп автомобили. Да казвам ли кога едно окачване се прилага толкова много или ще си отговориш сам? 4. Надежността. В ходовата част и голфа ти и бравото използват една и съща фирма за първоначално вграждане и тя е TRW. Разлика в качеството няма. Електрониката при Голф е Бош. ФИАТ ползват Бош, Марели и Хитачи. Все фирми доказали се с качеството и техническия си напредък. 5. Фиат имат един скапан двигател и това е 1.4 12V, но такъв си имат и Голф 3. Нали си чувал за чайника? Освен това този двигател се спира още 98, а останлите мотори се вграждат и до днес. Да питам ли пак защо? 6. Колкото за вървежа. Преки впечатление от 2.0 20V и 2.0 16V на Голф нямам. Знам какво причинивя 1.6 16V на Голф 2.0 115 коня. както казваше един майстор форда е гюбре , ама е глава над фиат
нали бравото се води спортна кола , защо е с такова мижаво окачване ?
бравото си е браво и е с 2 врати и толко.. има разлика в моделите/браво браво мареа/
фирмите може да са еднакви за окачване и електроника , но дали са на едно ниво и еднаква издражливост?
малко ли ти се вижда цял двигател 1.4 12в ?....колко коли има произведени? как може да се допусне такова нещо???
за чайника не съм чувал  , съжелявам
а защо не ме убедиш че бравото е до добро от голф 4 ? примерно
може да карам VW но винаги бих се загледал по един опел отколкото фиат
на всяка марка трябва да си има , и има фенове
|
Чет Окт 11, 2007 11:39 pm |
|
 |
Paparac
|
Колега vw_golf_2_T, чета ти постовете и се чудя каква е идеята на регистрирането ти в този форум? Да ни убеждаваш колко лоши автомобили са Фиат и колко хубави са VW? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Нали знаеш коя е най-хубавата кола? Отговор - новата :mrgreen: (па ако е служебна вече си пълен рахатлия) :mrgreen:
|
Чет Окт 11, 2007 11:52 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
Аз от както взех фиата браво 1.616v голфовете до 5та серия не ми хващат окото съжаляжам. Новото браво това на автара ми гофовете че имат да ядат бобец докато го стигнат.
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Чет Окт 11, 2007 11:54 pm |
|
 |
Paparac
|
Светослав Стоянов написа: Новото браво голфовете че имат да ядат бобец докато го стигнат.

|
Чет Окт 11, 2007 11:57 pm |
|
 |
vw_golf_2_T
Кара детска количка
|
Paparac написа: Колега vw_golf_2_T, чета ти постовете и се чудя каква е идеята на регистрирането ти в този форум? Да ни убеждаваш колко лоши автомобили са Фиат и колко хубави са VW? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Нали знаеш коя е най-хубавата кола? Отговор - новата :mrgreen: (па ако е служебна вече си пълен рахатлия) :mrgreen:
твърдо не, поне като сравнявате автомобили , да бъдат в 1 клас
във въпросната тема бравото може да е по добро от голф 3-ка
но ако става дума за марка.... 2 мнения няма нали така ?
ти колко нови коли си имал , на ново знае секи
но мисля че е по важно коя колко ще издържи
но немските коли са по добри доказан факт , както е доказан факт че мерцедеса е най-здравата и ненадмината марка
|
Пет Окт 12, 2007 12:03 am |
|
|