|
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Sven
|
 Дизела дави ли се?
Колата ми пали както се казва от четвърт оборот. Няма сутрин, няма вечер, дори и при -50 ! Та проблема е следния, днес както завъртам ключа (беше много топло а и бях карал поне половин час преди това) и изтюфка и не запали, после трябваше да върта поне 10 пъти и накрая запали трудно, а отзад излезе невиждана пушилка, а и оборотите в началото не бяха добре! Та помислих, че съм я задавил пак ( веднъж пак ми беше направила така), но от какво след като не съм подал газ или  ? Въобще това задавяне ли е? Един ми каза, че не е нормално и че проблема е в това че като съм я карал, преди да загаса е трябвало да изчакам да се успокой турбината  .
|
Пон Яну 22, 2007 10:05 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 4:55 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 23, 2007 12:39 pm |
|
 |
do4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 6:17 pm Мнения: 81 Местоположение: Стара Загора
|
Има голяма веростност да е от разпръсквачите колеги ако дюзата "пикае" а не разпръсква горивото има да въртите на стартер докато запалите
_________________ Fiat Croma 2.5TD 86
Alfa Romeo 2.5TD 94
|
Вто Яну 23, 2007 2:06 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 4:55 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 23, 2007 3:55 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Зависи с/в какво искаш да го удавиш... :mrgreen:
|
Вто Яну 23, 2007 4:12 pm |
|
 |
doofiat
|
Аз имам проблем, че ми смуче по малко въздух и като я оставя някъде за около 40 мин. макс. запалва и гасне. После пада едно велико въртене на стартер и пали.
П.С. Nino какво щеше да ми даваш за този моя проблем. Аз бях забравил, че нещо съм се разработил напоследък.
|
Вто Яну 23, 2007 4:48 pm |
|
 |
Sven
|
morg явно не е еднократен при мен, днес в КАТ ми се разказа играта с тая кочина. Утре съм в сервиза,а нищо чудно други ден да съм на горубляне
Колега, словосъчетания като "кочина италянска" са нежелателни в този форум! Хората са си го казали: "Очи гледали - очи плакали"! kiro_of_the_day
П.С. прав си, поправих си поста.
Последна промяна Sven на Вто Яну 23, 2007 7:20 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 23, 2007 5:48 pm |
|
 |
Sven
|
А всъщност докато давам на контакт заедно с еарбека ми светва и едно като спринцофка. Има го в тази тема: viewtopic.php?t=2219 четвъртото в дясната колонка, утре ще кажа на майстора. Някой да знае какво е това? То там пише де ама :?
|
Вто Яну 23, 2007 6:00 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
Sven написа: А всъщност докато давам на контакт заедно с еарбека ми светва и едно като спринцофка. Има го в тази тема: viewtopic.php?t=2219 четвъртото в дясната колонка, утре ще кажа на майстора. Някой да знае какво е това? То там пише де ама :?
А е тва вече е интересно - вероятно има нещо скапано ама и аз не знам каква е тази лампа - май беше свързана с инжекциона. На мен ми свети на контакт ама щом запаля и изгасва. А и не обуждай така италианките моля те - едва ли заслужават такова отношение само заради проблеми с една от тях...
|
Вто Яну 23, 2007 7:20 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|