|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 7:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Хора искам стикер, стига сме протакали нещата. Ако трябва дайте да се разберем един ден да се съберем (хората от София и района), да съберем пари и да свършим работа, поне да се постави началото после ще е по лесно да се направят още. Друго си е да видиш че колата пред теб е на някой от клуба :lol:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Юни 17, 2005 3:40 pm |
|
 |
Yavor
|
Нашата печатница имам следните резултати:
Печат на ширикоформатен плотер, UV лак, изрязване,
Цена - 45стотинки на бройка, минимално количество 15-20бр
Оказва се че щом ще го правят на плотера няма нужда от щанца.
Не знам с какво качество е разработката, дали е на корел или фотошоп - ако има нужда ще го разработят пак в печатницата по мострата - цена 15-20лева
Смятам че по-добра цена от това никъде няма да намери защото на тази печатница им правим месечни обороти с десетки хиляди и дават само най-добрите цени. Естествено някой колега ако притежава в печатница може да даде и по-добра цена
Ако някой се захване да събере парите аз съм готов да се занимая с отпечатването и разпращането, но за събираяне на пари нямям хич време.
Митко, изпратете ми оригинала на стикера да го видим - пишете ми ЛС да ви дам друг маил.
ПП - чак в понеделник ще съм пак онлайн:))
|
Пет Юни 17, 2005 5:44 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Цената си е направо супер!Хайде да се организираме и в сряда да съберем пари на срещата на Еко-то:wink:
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Пет Юни 17, 2005 7:19 pm |
|
 |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
 ЗА
И аз съм ЗА !
Давайте да събираме парите !
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Съб Юни 18, 2005 9:38 am |
|
 |
me_to_u
|
Аз също съм "за". Може би е целесъобразно да се съберат пари от желаещите примерно от Варна и другите градове и да се изпратят на този, който ще разпечата стикерите...
|
Съб Юни 18, 2005 10:39 am |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
И аз съм за ,а по колко пари ще се дават?
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Съб Юни 18, 2005 11:49 am |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
TORINO_MOTOR написа: И аз съм за ,а по колко пари ще се дават?
И аз! :lol:
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Съб Юни 18, 2005 2:06 pm |
|
 |
Yavor
|
За да знаем по колко пари да събираме трябва да имам проекта на стикера в оригинал за да видим дали ще се прави наново или само ще се печата.
Пратете ми го на export@deroni.com
|
Пон Юни 20, 2005 8:52 am |
|
 |
blue_g
|
аз също съм "за" :lol:
|
Пон Юни 20, 2005 6:43 pm |
|
 |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Аз предлагам по градове да се избере по 1 човек да сьбере парите и да ги занесе или изпрати на Яворрза да не го затрупваме сьс записи.Аз сьщо ще искам-даже 2бр. :lol: :lol: 
_________________ Croma 2.0 ie
|
Пон Юни 20, 2005 7:50 pm |
|
 |
me_to_u
|
Точно това смятам да направя и аз, ще взема 15-тина стикера и желаещите могат да получат когато искат! Ако няма други желаещи да съберат за Варна, аз съм готов.
|
Пон Юни 20, 2005 8:18 pm |
|
 |
Ferrari
|
me_to_u написа: Точно това смятам да направя и аз, ще взема 15-тина стикера и желаещите могат да получат когато искат! Ако няма други желаещи да съберат за Варна, аз съм готов.
Идеята со я бива. И аз и други като вземем по 10-15 стикера и първоначалната бройка ще я докараме.
|
Пон Юни 20, 2005 9:22 pm |
|
 |
Yavor
|
Ок, за мен даже ще бъде много по-лесно така.
А колеите, които нямат възможност да се включат към някоя по-голяма поръчка - нека не се притесняват и да ми пишат. Аз ще бъда най-доволоен ако догоним тираж 450-500 (т.е. повече от регистрираните във форума). Мисля след като обобщя заявките за моя сметка да пусна 20-30 броя за да има и за нови желаещи.
Колеги обаче аз мисля че трябва да сложим и някакъв краен срок за събиране на парите - да кажем от днес - 1 месец. Даже след 25 юли като ходя към морето мога да занеса на колегите в Бургас (за Варна - сори - няма да ходя до там). Към края на срока вече като имам идея за количеството пускам тиража с малко резерва и почвам да разпращам. Дайте мнение така добре ли е или срока ви се струва множка (ама ако е по-малко пак ще има неразбрали). Предлагам админите да сложат някакъв вид обява с препратка за поръчката още като се зареди форума - не знам дали всички четат тези писания.
|
Вто Юни 21, 2005 9:45 am |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Бих ви предложил ако примерно една бройка струва приблизитемно лев да съберем минимум по 2 лв за бройка и с останалите пари Митко да борави било за форума нещо да купи или пък за други полезни за всички ни неща.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Вто Юни 21, 2005 10:07 pm |
|
 |
Yavor
|
коцев написа: Бих ви предложил ако примерно една бройка струва приблизитемно лев да съберем минимум по 2 лв за бройка и с останалите пари Митко да борави било за форума нещо да купи или пък за други полезни за всички ни неща.
Колега нали точно това правин - при цена 45ст за стикер + 20 ст за разходи - остатъка до лев ще бъде точно за такива работи.
|
Сря Юни 22, 2005 8:54 am |
|
|