|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 11:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
Заради тази тема снощи си купих жилетка за 6 лв. :mrgreen:
Размерът й не го знам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Яну 19, 2007 12:31 pm |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
doofiat написа: Заради тази тема снощи си купих жилетка за 6 лв. :mrgreen: Размерът й не го знам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това сега е новата мода! , ти пробва ли я ? как ти седи ? шик ли е ? има ли я в магазините на Версаче ??? 
Пет Яну 19, 2007 3:17 pm |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
И ние вчера бяхме в Метро - купихме 5 бройки да има за всички от офиса!  По 5 лв някъде бяха - много яки - оранжеви.  Аз исках зелена и да се правя на кука, ама... :(
|
Пет Яну 19, 2007 3:34 pm |
|
 |
masterkar
|
 Re: Жилетка?!?
dimo4ko написа: "Нови правила за шофьорите въвежда парламентът. 50 лева глоба ще плаща всеки водач, който няма светлоотразителна жилетка в багажника на колата си. Това решиха депутатите вчера, след като приеха на първо четене промените в Закона за движение по пътищата. Освен жилетка в багажника всеки седнал зад волана трябва да има и триъгълник, аптечка, пожарогасител, резервни крушки и гума. Същото се отнася и за каруцарите и мотопедистите. Те трябва да носят всичките обезопасителни атрибути като шофьорите. Цената на една светеща жилетка в момента е 7,40 лева. "
Е, аз пък ще изчакам и второто четене на промените в ЗДП и публикуването им в Държавен вестник, че то знае ли се каква ще я сътворят народните ни избранници ... :roll: :mrgreen: :cry: ?!?
Иначе всички сте много остроумни  - радвам се за доброто Ви настроение!
|
Пет Яну 19, 2007 3:50 pm |
|
 |
Sashe
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 2:40 pm Мнения: 55 Местоположение: София 15 Младост
|
Не знам за шофьорите ама пешеходците...
Аз (а сигурно и всеки от вас) съм си изкарвал ангелите на няколко пъти със призраци - пешеходци "изникващи" от тъмното, от горе до-долу облечени в черно.... Явно си мислят, че ги виждаме, но не е точно така....
_________________ Lancia Delta II 1.6ie 75hp
------------------------------
Гладна мечка хоро не играе, като хапне иска да полегне, пък като стане пак е гладна!
|
Пет Яну 19, 2007 4:08 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
По 4 лв, светло зелени като на полицаите!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пет Яну 19, 2007 10:52 pm |
|
|