OK, може би наистина трябваше да направя резюме:
1. Картер - Юни 2006 за 470лв. Доставиха ми го за около седмица. В комплекта имаше само картер и пробка, което си е напълно достатъчно. Картера си идва със шпилките, но без планката която обгръща изходящата тръба. Преди монтажа разкарах шпилките и въобще не сложих планката защото в повечето случай именно тя се закача и чупи картера.
2. Черен силикон, подходящ за случая - около 10лв. Гарнитура няма. Стария който свалихме, предполагам оригиналния, също беше със черен силикон.
3. От каското ми дадоха около 300лв
4. Относно ремонта. Издърпах колата до най-близкото сервизче с идеята, че това е сравнително бърз и лесен ремонт. След няколко часа като отидох да си взимам колата видях страшната гледка

. Колата качена на подемника, картера свален, дясна полуоска разкачена - касапница отвсякъде

. Сега ми е смешно, но тогава се поядосах. Както и да е, сглобиха всичко, взеха ми 60лв за услугата и си прибрах колата. От този ремонт ми остана един проблем. Като потеглям на първа, при студена кола придърпва доста сериозно, като загрее колата се оправя.
След този случай се зарекох, че ще водя колата в сервизи в много краен случай. За това и сега ще се мъча със смяната на подгревните свещи сам.
Това е. Ако съм пропуснал нещо питай.