|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 1:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?
Автор |
Съобщение |
SGB
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 7:48 pm Мнения: 19 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Нито в колата ми се пуши, нито в нас. Някои от приятелите ми направо се побъркват когато пътуваме някъде извънградско, защото рядко и спирам за "цигара време"  .
|
Пет Яну 19, 2007 9:21 am |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 9:24 am Мнения: 123 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аз не пуша и за това в колата не пуши никой/я!!!
Много мразя на дълъг път да спирам често, ама заради тия пушачи се налага от време на време!
Мисля че, колата е била на непушач с много чист салон и нов пепелник което е точно като за мен 
_________________ FIAT Brava 1.4 12V
|
Пет Яну 19, 2007 1:21 pm |
|
 |
SGB
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 7:48 pm Мнения: 19 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Kuku написа: Лятото пътувах до морето с двама приятели пушачи над 5 часа А в нас ги изкарвам на балкона
Хахаха и аз ги изкарвам на балкона, понякога като правя купон на балкона не можеш да се разминеш от хора  .
|
Пет Яну 19, 2007 3:36 pm |
|
|