|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 1:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?
Автор |
Съобщение |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
аз пуша, но в колата това се е случвало няколко пъти само...мн гадно вони :|
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Сря Яну 17, 2007 9:52 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Стига бе! Само двама трима пушачи в целия форум ли сме или другите си мълчат. И какво толкова ще стане ако някой приятел ви изпуши една цигара в колата?!? Ми то даже си мирише приятно! Ааааа! Това непушачите са жестоко племе :evil: А най-досадни са бившите пушачи според мене!
П.С. ароматизатор+цигарен дим=мноо гадно 
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Яну 17, 2007 11:22 pm |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
Стига бе, колеги! Чак толкова ли робувате на колите си, че чак си забранявате удоволствието да дръпнете по един тютюн!  И аз много си обичам колата, ама обичам и да пуша вътре.  Все пак това е кола.
|
Чет Яну 18, 2007 12:11 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Стига де Блуенце :mrgreen: Не сме роби на колите си.. просто не пушим и не изпитваме удоволствие от гъстия, черен канцерогенен дим :mrgreen:
П.С. Ако някой приятел запали цигара в автомобила ми ще го изхвърля от колата в движение, както по американските екшъни :twisted:
_________________ FIAT Marea
|
Чет Яну 18, 2007 2:05 am |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
Yavor написа: Аз предлагам да си направим клика на пушещите в колите и да се отцепим да си димим на спокойствие! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз се включвам към кликата! :mrgreen: Разбирам непушачите да не дават да се пуши в колата им, обаче пушачите не ги разбирам, честно! :mrgreen:
|
Чет Яну 18, 2007 12:53 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Stoyan_68 написа: Стига бе! Само двама трима пушачи в целия форум ли сме или другите си мълчат. И какво толкова ще стане ако някой приятел ви изпуши една цигара в колата?!? Ми то даже си мирише приятно! Ааааа! Това непушачите са жестоко племе :evil: А най-досадни са бившите пушачи според мене! П.С. ароматизатор+цигарен дим=мноо гадно  Цитат: Колега, някой ако дойде у вас, след като цяла неделя си чистил из целия апартамент, ще го пуснеш ли с калните обувки на килима :mrgreen: Еее, то не е същото. Ще бъде ако пушача в колата ти си изтръсква цигарата по седалките и накрая я загаси на пода размазвайки я с крак :mrgreen: Цитат: А като се изпотиш, пръскаш ли се с дезодорант върху потта :mrgreen: Не. По-скоро гледам да мина през банята. Цитат: Искаш да ме убедиш, че моите приятели имат право да пушат в чисто новата ми кола и това трябва да ми е приятно, така ли :mrgreen: Чак пък да имат право и да ти е приятно не, ама като чета следващото те разбирам Цитат: Аз съм пушил, забележете, от предучлищна възраст до 7-ми клас, не редовно и по съвсем малко (една-две цигари на ден и понякога дори една цигара на два дена), но все пак, това са 7 години и сега, когато вече не пуша, цигарения дим от околните пушачи ме дразни адски много, сърбят ме очите, гърлото ми пресъхва и прочие.... :( та след като не мога да се разграничавам от пушачите на обществени места, защо да не се разграничавам поне в личното си пространство - кола, жилище, работа :idea:
Това си е направо алергична реакция!
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Чет Яну 18, 2007 2:29 pm |
|
 |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
Аз па в предишната кола пушех яко, а в тая не...
Ама не щото е Фиат, а щото вече не пуша!!!
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Чет Яну 18, 2007 2:38 pm |
|
 |
Слав
|
В колата ми не се пуши.
Не правя компромиси с никой :twisted:
|
Чет Яну 18, 2007 5:14 pm |
|
 |
Korun
|
Колеги и колежки които сте пушачи, заповядайте в моята кола!!! Тук се пуши на воля! :mrgreen:
Най - ми е кеф като случа на пътя пред мен и зад мен да няма никой (рацери, рейсъри и разни други камикадзета), да си карам кротко, да си слушам музика и да си пафна една цигарка.
|
Чет Яну 18, 2007 11:48 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Аз лично
Преди като пушех редовно в темпричката си пушех вече от около 1 година не пуша,след като взехме типото никои не пуши вътре 1-защото колата е с кожен салон
2- колата ер била на непушач
Това не значи че робуваме на колите си по-скоро след като не си пушач цигарения дим ти пречи без значение дали предси това си пушил или не!
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пет Яну 19, 2007 2:44 am |
|
|