|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
След като не пушите, други работи правите ли в колите си?
Автор |
Съобщение |
BEX---GT---TDi
|
в старата си кола съм правил другите работи, че чак и ме хванаха веднъж :mrgreen:
ама съжалявам, ама на кожен салон е малко гадно, сещаш ли се, пък и в момента съм сам, в бъдеще, ако се "наложи" и на кожа ще стане :!:
колата на мен също ми върши работа, не е само музеен експонат, просто ми е по-приятно да ми е чисто, а и без това не пуша, щом аз не пуша в колата си, все още не съм срещнал човека, на когото ще разреша да пуши :twisted: , при това и приятелите ми не пушат :mrgreen:
|
Чет Яну 18, 2007 5:26 pm |
|
 |
doofiat
|
 в колата не ме влече, щото не ме кефи филма "Мушка и бягай". Не е ли по-дълго действието и на по-широко не го търси - то в тясното, ако не си човека "каучук" освен да свършиш основната работа, друго няма да стане.
Е па вие все за  си мислете :mrgreen:
Я ме вижте мен, вчера например учих в колата(бях на изпит).
Всеки ден псувам в колата
П.С. Абе вие понеже по-горе пишете за някакво накапване и т.н., я ми кажете научно къде го замивате след акцията..... или си го прибирате в гащите мръсничък и като му дойде времето го замивате :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Яну 18, 2007 5:41 pm |
|
 |
phoenix
|
ха ха ха и аз днес учих в колата, а за това как се измиваме после не му мисли много, има си едни такива влажни кърпички специално за оная ти работа.......все е нещо докато се приберете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Яну 18, 2007 5:51 pm |
|
 |
Sashe
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 2:40 pm Мнения: 55 Местоположение: София 15 Младост
|
doofiat написа: я ми кажете научно къде го замивате след акцията..... или си го прибирате в гащите мръсничък и като му дойде времето го замивате :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Продават се мокри кърпички специално за 'нежните места'  Мисля става... , пък и да нямаш, да пропуснеш добра възможост, само защото няма къде да се измиеш...
Иначе има си специфично очарование и в спалнята и в колата, примерно не всички винаги се храним в трапезария със златни прибори и все пак сандвича на крак винаги ни се услажда и е вкусно... 
_________________ Lancia Delta II 1.6ie 75hp
------------------------------
Гладна мечка хоро не играе, като хапне иска да полегне, пък като стане пак е гладна!
|
Чет Яну 18, 2007 5:51 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Всеки трябва да се вманиачава до степен, каквато на него му е кеф (в зависимост от гледната точка няма нищо прекалено). Както обичам да казвам "Всеки си е със своите психични особености!". Иначе колата става за много работи и винаги може да ти бъде от полза. Аз например съм нощувал в нея с приятелката си,но не беше много лесно спането понеже бях с 39,2 температура, а освен това имаше и комари.
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Чет Яну 18, 2007 7:38 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
в отговор на няколко реплики  :
Пунтото също става, като бутнеш предните седалки (аз съм 193см :mrgreen: )
иначе редовно сутрин сърбам кафе и мляскам нещо сладко по кръстовищата 
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Чет Яну 18, 2007 9:02 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
в отговор на няколко реплики  :
Пунтото също става, като бутнеш предните седалки (аз съм 193см :mrgreen: )
иначе редовно сутрин сърбам кафе и мляскам нещо сладко по кръстовищата  ....то в тия задръствания мога и да напиша курсова работа :mrgreen:
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Чет Яну 18, 2007 9:02 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: След като не пушите, други работи правите ли в колите си
moko написа: За мен колата е вещ която да ми служи за всичките ми нужди, а не аз на нея.
При мен не е така, за мен колата е нещо специално.
Не съм маниак( , както каза Монк, докато си бършеше приборите в ресторанта  ), но...
- Не давам да се пуши в колата.
- Не давам да се яде в колата.
- Не давам да се влиза с мръсни обувки в колата.
- Не давам запотените стъкла да се бършат с ръце, защото се зацапват.
- Адски се дразня, ако някой размести постелките и не си ги оправи.
Може и да съм пропуснал някоя забрана :mrgreen: .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Яну 18, 2007 9:23 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: След като не пушите, други работи правите ли в колите си
snake написа: moko написа: За мен колата е вещ която да ми служи за всичките ми нужди, а не аз на нея.
- Адски се дразня, ако някой размести постелките и не си ги оправи.
И аз се побърквам като намеря задните постелки разместени и микета кален :evil:
|
Чет Яну 18, 2007 10:12 pm |
|
 |
msotiroff
|
Моето впечатление е следното:
Преди да направя сефтето в новата кола - много се чупеше (дал съм около 1300лв. за 1 месец). Баща ми все ми казваше, че трябва да ми направят поне св*рка, за да спре да се троши. И не щеш ли - наистина след сефтето нищо и нема на колата. Може и да си въобазявам, но фактите говорят - колата ми става все по-здрава. Вече знам какво да правя в новозакупена кола, даже преди диагностика. Послушайте ме и няма да сгрешите.
|
Чет Яну 18, 2007 11:24 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
msotiroff написа: Моето впечатление е следното:
Преди да направя сефтето в новата кола - много се чупеше (дал съм около 1300лв. за 1 месец). Баща ми все ми казваше, че трябва да ми направят поне св*рка, за да спре да се троши. И не щеш ли - наистина след сефтето нищо и нема на колата. Може и да си въобазявам, но фактите говорят - колата ми става все по-здрава. Вече знам какво да правя в новозакупена кола, даже преди диагностика. Послушайте ме и няма да сгрешите.
Това със свирката ме накефи  Ами няма ли нещо такова, че да гори и по-малко....
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Пет Яну 19, 2007 12:36 am |
|
 |
msotiroff
|
brat_John написа: msotiroff написа: Моето впечатление е следното:
Преди да направя сефтето в новата кола - много се чупеше (дал съм около 1300лв. за 1 месец). Баща ми все ми казваше, че трябва да ми направят поне св*рка, за да спре да се троши. И не щеш ли - наистина след сефтето нищо и нема на колата. Може и да си въобазявам, но фактите говорят - колата ми става все по-здрава. Вече знам какво да правя в новозакупена кола, даже преди диагностика. Послушайте ме и няма да сгрешите. Това със свирката ме накефи  Ами няма ли нещо такова, че да гори и по-малко....
Ами пробвай ти да гориш повече вместо нея 
|
Пет Яну 19, 2007 1:03 am |
|
 |
as_novo
|
brat_John написа: msotiroff написа: Моето впечатление е следното:
Преди да направя сефтето в новата кола - много се чупеше (дал съм около 1300лв. за 1 месец). Баща ми все ми казваше, че трябва да ми направят поне св*рка, за да спре да се троши. И не щеш ли - наистина след сефтето нищо и нема на колата. Може и да си въобазявам, но фактите говорят - колата ми става все по-здрава. Вече знам какво да правя в новозакупена кола, даже преди диагностика. Послушайте ме и няма да сгрешите. Това със свирката ме накефи  Ами няма ли нещо такова, че да гори и по-малко.... ха ха,това беше супер!!! 
|
Пет Яну 19, 2007 1:28 am |
|
 |
moko
|
Ще си кажете ви, ще си кажете. Всичко ще си издадете.
|
Пет Яну 19, 2007 9:08 am |
|
 |
Yavor
|
msotiroff написа: Моето впечатление е следното:
Брех, аз се чудя що уното ми беше толкоз железно.... :roll:
Пък Бравичката завалийката, дано да не вземе да се троши че с жената сме дъртички вече за тия работи :mrgreen:
|
Пет Яну 19, 2007 9:57 am |
|
|