Дата и час: Чет Юли 10, 2025 4:21 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
нали тука има много админи ! 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST нали тука има много админи !
Много важен въпрос имам към всички ,които разбират !!
Интересува ме възможно ли е ,аз сам да си променям ай пи -то ?
Или примерно ако съм рег.с едно ай пи в даден сайт или система ,ако преинсталирам уиндоса ,и да речем пак се регистрирам ,там админите виждат ли че е от същото ай пи ???
Или да ходя при доставчика ,там не знам колко струва да му дам някой лев и да ми го смени !
Възможно ли е изобщо и ако да на колко смени имам право :mrgreen:

Вто Яну 16, 2007 6:22 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
само доставчика може да ти промени IP-то :wink:

Вто Яну 16, 2007 6:29 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Преди всичко кажи с какъв нет си - на кабелен модел Лан...безжичен...
Ако си лан - доставчика ти сменя айпито, после при теб. Ако си на кабел при БТК- нищо не става. Ако си на кабел към некъв локален - ще ти го сменят.
Можеш и през прокси да минеш също.

Вто Яну 16, 2007 6:30 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Да ще видят че си от същото ip. Говори с доставчика ти да ти го смени.

Вто Яну 16, 2007 6:30 pm
UNREAD_POST 
Що бе пич? Принципно статичното ай-пи е по-скъпо от динамичното и моя доставчик взема 5лв месечно за това, че си със статично.Ти сам не можеш да го промениш, само доставчика ти.

Последна промяна Nino на Вто Яну 16, 2007 7:51 pm, променена общо 1 път

Вто Яну 16, 2007 6:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ако искаш да влизаш по форуми от твоя комп, ама с друго IP, ползвай проксита - има програмки за тази работа, не ти триабва никаква преинсталация на операционната система.
Всъщност не знам дали това ще важи, ако си зад firewall, аз в нас съм с реално IP и няма проблеми.
Така могат да ти затрият акаунт (блокират или както там се казва), а ти си правиш нов, IP-то ти е друго и си пак в джаза :mrgreen:

Вто Яну 16, 2007 6:32 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Повечето доставчици с кабелни модеми дават статичен адрес. Повечето с ЛАН карти - динамичен. При БТК обикновените тарифи са с динамични адреси, а тези BIZ със статични. Ако си с динамичен адрес - дърпаш кабела за интернета, слагаш и има вероятност да ти се смени :)

Вто Яну 16, 2007 6:39 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз всеки път като се конектна кам Интернет сам с различни IP-та , и всичките са реални (външни) :wink:
кам LAN доставчик сам... :D

Вто Яну 16, 2007 6:41 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
леле толкова много отговори !
прочетох всичко !
лан съм ,ама мрежата е локална до колкото знам !!
Значи май само на Нино отговора за да си го сменя с динамично ай пи ! лошото е че не знам дали с такова ай пи може да се рег.в такива сайтове дето ми трябват !
По точно при букмейкъри !! Лошото е че там ако има най малко съмнение и веднага затварят сметката и става лошо ,умират ти парите за 3-4 месеца и писане и разправии !!!

През прокси не може 1000% дори да се регнеш !!Това го знам със сигурност !!
Явно доставчика ще трябва да ми сменя ай пи -то ! И без това ми е длъжник :mrgreen:
Благодаря много на всички !! Ако можете да пратите линк да се образовам или ако има програма за смяна на ай-пи та -ОщЕ ПО ДОБРЕ :mrgreen:

p.s. няма да правя измами ,за да ви е чиста съвестта на всички ,е и каузата не е от най -благородните де :mrgreen:

Вто Яну 16, 2007 6:56 pm
Профил
UNREAD_POST 
CCB написа:
Аз всеки път като се конектна кам Интернет сам с различни IP-та , и всичките са реални (външни) :wink:

Ейййй ССВ, направо изби рибата! Отвори прозореца да излетят канарчетата! :mrgreen: Освен ако не си с динамичен IP-адрес?
А можеш ли да ни светнеш технически как става тоя номер и за кой доставчик става въпрос? Да не е някой от тези дето минават от врата на врата да си събират таксите? :roll: Ползваш ли прокси-сървър?

Последна промяна masterkar на Вто Яну 16, 2007 7:12 pm, променена общо 1 път

Вто Яну 16, 2007 6:58 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ако си на LAN пробвай това - http://www.ip-adress.com/
запиши си IP-то , disconnect , restart , connect и пак отвори саита - ако е същото трябва да ти се смени на сървъра на доставчика , ако е различно си на кяр като мен :wink:

Вто Яну 16, 2007 6:59 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
masterkar написа:
CCB написа:

Ейййй ССВ, направо изби рибата! Отвори прозореца да излетят канарчетата! :mrgreen:
А можеш ли да ни светнеш технически как става тоя номер и за кой доставчик става въпрос? Да не е някой от тези дето минават от врата на врата да си събират таксите? :roll: Ползваш ли прокси-сървър?

като гледам и ти си от Младост - кам Intech сам :wink:

Вто Яну 16, 2007 7:00 pm
Профил
UNREAD_POST 
CCB написа:
запиши си IP-то , disconnect , restart , connect и пак отвори саита - ако е същото трябва да ти се смени на сървъра на доставчика , ако е различно си на кяр като мен :wink:

Това е интересно - http://www.ip-adress.com/ Определено ми хареса :D ! Но процедурата определено се отнася за динамични IP-та!
CCB написа:

http://www.intech.bg/pricelist_lan_bg.htm :arrow: нещо не видях въпросния доставчик да има адрес, офис ... :roll: :wink: Аз от 2 години съм към Мегалан - нема никакви проблеми - дано не прозвучи като реклама?!

За tomazo:
Прочети това: http://linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl? ... =337493152
и пробвай с това: http://www.deerfield.com/
П.С. Нямам твоите проблеми, горе-долу ми е ясно за какво става въпрос, така че ... успех :mrgreen: !

Вто Яну 16, 2007 7:51 pm
UNREAD_POST 
tomazo написа:
леле толкова много отговори !
прочетох всичко !
лан съм ,ама мрежата е локална до колкото знам !!
Значи май само на Нино отговора за да си го сменя с динамично ай пи ! лошото е че не знам дали с такова ай пи може да се рег.в такива сайтове дето ми трябват !
По точно при букмейкъри !! Лошото е че там ако има най малко съмнение и веднага затварят сметката и става лошо ,умират ти парите за 3-4 месеца и писане и разправии !!!

През прокси не може 1000% дори да се регнеш !!Това го знам със сигурност !!
Явно доставчика ще трябва да ми сменя ай пи -то ! И без това ми е длъжник :mrgreen:
Благодаря много на всички !! Ако можете да пратите линк да се образовам или ако има програма за смяна на ай-пи та -ОщЕ ПО ДОБРЕ :mrgreen:

p.s. няма да правя измами ,за да ви е чиста съвестта на всички ,е и каузата не е от най -благородните де :mrgreen:

Не, със статично,грешно съм го написал и го промених в постта си,предполагам, че повечето доставчици го предлагат.Аз също съм със статично IP

Вто Яну 16, 2007 7:54 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
masterkar написа:
CCB написа:

Това е интересно - http://www.ip-adress.com/ Определено ми хареса :D ! Но процедурата определено се отнася за динамични IP-та!
CCB написа:

http://www.intech.bg/pricelist_lan_bg.htm :arrow: нещо не видях въпросния доставчик да има адрес, офис ... :roll: :wink: Аз от 2 години съм към Мегалан - нема никакви проблеми - дано не прозвучи като реклама?!

И аз от 2 години съм към моя и нямам никакви проблеми :roll:
А и мога да ти дам по-хакерски саит :D :D :D дето дори и адреса може да ти даде :36_2_41:
но да не прекаляваме :mrgreen:

Вто Яну 16, 2007 7:58 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща