|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Борко написа: Ей благодаря ти, че ме подкрепяш, че и аз само глупости чувам за Фиатите все от сорта: "Вземи Фиат, че да те яд" "Италиански боклуци" "Италианците само макарони и спагети могат да правят" "По-добро от немското няма" Е, да ама някой да ми каже немска кола с Comon Rail двигател 1999-2000г. за 7000 лв. - е, няма такава. Или други : "За тия пари си вземи Golf 3 TDI" - къде ще сравеняваш Golf 3 TDI с Bravo 105 GT ???!!! Надявам се скоро (2-3мес.) да се похваля със такова бижу и аз!
За всички тези божии създания, кланящи се пред "великата" немска индженерна мисъл
ще използвам най-мекия израз идващ ми на ум, а именно: Свещенна простота!
Колега, това са все хора, които от Москвич 408 са се качили направо на Голфо
и са се видели "у лукс" и "у екстри". Те друго не знаят, а и ги е страх да узнаят.
Те са на принципа "Щом е ръбато и грозно, значи е здраво надеждно"!
По същият начин ми призлява като чуя от подобни "разбирачи", че:
видиш ли "Френските коли са супер, ама им е много нежно окачването"!
Нежни са им гладките мозъчета!
Ако влеземе по надълбоко в простоквашинската народопсихология ...
Айде стига, че ще взема да почна да се ядосувам!
|
Чет Яну 11, 2007 10:32 pm |
|
 |
trustworthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 4:18 pm Мнения: 150 Местоположение: Варна
|
Борко написа: Ей благодаря ти, че ме подкрепяш, че и аз само глупости чувам за Фиатите все от сорта: "Вземи Фиат, че да те яд" "Италиански боклуци" "Италианците само макарони и спагети могат да правят" "По-добро от немското няма" Е, да ама някой да ми каже немска кола с Comon Rail двигател 1999-2000г. за 7000 лв. - е, няма такава. Или други : "За тия пари си вземи Golf 3 TDI" - къде ще сравеняваш Golf 3 TDI с Bravo 105 GT ???!!! Надявам се скоро (2-3мес.) да се похваля със такова бижу и аз!
Честно казано Golf 3 TDI върви много. Дори и 90-коньовия двигател. За този, който е 110 коня не говоря. Карал съм TDI 90 коня и бих казал, че е учудващо пъргава. Реално не бих могъл да кажа, коя върви повече - моята или този голф, макар че алфата е 105 коня и двигателят си е ок. Карал съм 110 коньов пасат. Там просто нещата са в полза на VW. :(
Дано не остана недоразбран. Аз голф не бих си купил, а и не бих го предпочел за нищо пред алфа или фиат. Просто двигателите им са добри - факт. Визията е отврат  Иначе съм чувал, че браво/брава ЖТД вървят повече от 145/6 със същия двигател
По отношение на изказванията за това, че са боклуци италиянските коли....аз за 8000 км съм си сменил само гумичките на климатика, че беше изпуснал. Иначе смяната на 3 изгорели свещи, един накрайник и заден амортесьор (и трите си бяха за сняма, когато купувах колата), проблеми не ми е правила колата.
_________________ _______
146 JTD
|
Чет Яну 11, 2007 10:56 pm |
|
 |
Борко
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Яну 09, 2007 10:49 pm Мнения: 32 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Те тия дето говорят лошо за италиянските коли са закостенели комунисти.
...италианските...
_________________ OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка
|
Пет Яну 12, 2007 9:30 am |
|
 |
tinalex
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 6:42 pm Мнения: 270 Местоположение: София 15 Младост
|
Вие пък се радвайте че не харесват италианските коли-така караме хубави коли на много прилични цени.
_________________ FIAT PUNTO JTD LANCIA CAPA 200020V
|
Съб Яну 13, 2007 9:31 am |
|
 |
Gugev
|
И мене в петък пак ме бяха грабнали колегите- "С този италиански боклук, само ядове ще береш", то поне да карат нещо свястно. Така е, кой каквото кара това хвали, но плюенето на FIAT няма граници, то е от всички и от всякъде. И добре го беше написал Колегата - добре че не ги харесват "разбирачите", та ни идват по-евтини. Да си карат надценените Golf-ове, Passat-и и т.н. и нека си мислят, че карат нещо еехееей - по-добро! Празноглавци!
|
Нед Яну 14, 2007 9:11 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
Gugev написа: И мене в петък пак ме бяха грабнали колегите- "С този италиански боклук, само ядове ще береш", то поне да карат нещо свястно. Така е, кой каквото кара това хвали, но плюенето на FIAT няма граници, то е от всички и от всякъде. И добре го беше написал Колегата - добре че не ги харесват "разбирачите", та ни идват по-евтини. Да си карат надценените Golf-ове, Passat-и и т.н. и нека си мислят, че карат нещо еехееей - по-добро! Празноглавци!
Да бе, ти представяш ли си БРАВО/БРАВА 1998/1999г. и да струва 8-9000лв., защото "разбирачите" я харесват :mrgreen:
Аз моето Пунто го взех за 3900лв. без мито средата на 1999г. с екстри и клима  За тези пари щях да взема бензиново Поло 1994г. голо като пушка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Халал да са им "прехвалените" колички 
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Пон Яну 15, 2007 9:36 pm |
|
 |
Korun
|
Dodo 155 написа: Gugev написа: И мене в петък пак ме бяха грабнали колегите- "С този италиански боклук, само ядове ще береш", то поне да карат нещо свястно. Така е, кой каквото кара това хвали, но плюенето на FIAT няма граници, то е от всички и от всякъде. И добре го беше написал Колегата - добре че не ги харесват "разбирачите", та ни идват по-евтини. Да си карат надценените Golf-ове, Passat-и и т.н. и нека си мислят, че карат нещо еехееей - по-добро! Празноглавци! Да бе, ти представяш ли си БРАВО/БРАВА 1998/1999г. и да струва 8-9000лв., защото "разбирачите" я харесват :mrgreen: Аз моето Пунто го взех за 3900лв. без мито средата на 1999г. с екстри и клима  За тези пари щях да взема бензиново Поло 1994г. голо като пушка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Халал да са им "прехвалените" колички 
Преди да взема Бравото, ми офертираха ГоУф 3 95-та с мноо екстри - изгърмял климатик, ел. джам и хлътнали тенекии от калник до калник ( явно осуркана от някой Зил). И всичко това за скромната сума от 6300 лева. 
|
Пон Яну 15, 2007 11:36 pm |
|
|