kiro_of_the_day написа:
Бях пратил тамата в "Премахнати", но реших да я реабилитирам
за да държа гузни всички
непосетили шествието. Ето и изказаната на ЛС благодарност на колегата от Ауди форума.
Audi_RS* написа:
Колега,както видя имаше доста хора,видях и доста фиатчета,за това искам да ви благодаря че се отзовахте,надяваме се че ще има някакви последствия..
Благодаря отново и се радвам че успяхме да покажем че когато целта ни е една автофорумите можем да бъдем задружни и организирани...

sachma написа:
Днеска се поизложихме май...аз поне като отидох направо пред посолството в 5 часа и само три фиата видях освен моя-едно бяло уно, едно уно цвят бордо и едно бяло типо...а колко опели, БМВ и фолксвагени имаше...
Е и аз отидох към 5.10 часа пред посолството пеша /живея на 100-на метра/ и точно тогава минаха Фиатите на колегите от форума по локалното пред посолството - да не им казвам никовете за да не пропусна някой - 6-7 коли една след друга /мисля не случайно/ с което се представихме на шествието подобаващо. sachma сигурно не ги е видял защото след това паркираха на обръщача на автобус 313 /всичко пред посолството беше претъпкано, както и очаквах, поради което не отидох с колата/ и се запознахме набързо с kluchar, Stoyan_68 и др. колеги от форума.
Виж -
viewtopic.php?t=12949
Така, че няма от какво да се срамуваме! Колегите ни представиха достойно! Всъщност то си личи и от благодарността на Audi_RS* към теб!
Дано да има някакъв ефект цялото мероприятие за благородната кауза!!!