Дата и час: Вто Май 20, 2025 12:30 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Добавка за зимата на Хелиос-последен тест! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Забравил си в сметките да добавиш количеството добавка която си сипал. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сря Яну 10, 2007 10:48 pm
UNREAD_POST 
ilkor написа:
Забравил си в сметките да добавиш количеството добавка която си сипал. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами тя струваше 4,90 лв :D

Сря Яну 10, 2007 10:49 pm
UNREAD_POST 
doofiat казах ли ти :mrgreen: Аз сам се шашнах и затова писах за добавка, апак и с тая цена си е направо без пари

Чет Яну 11, 2007 12:07 am
UNREAD_POST 
А и да добавя с тази добавка при градско каране само с гас до ламарината ама яко думан ми даде разход 8л/100 :shock:

Чет Яну 11, 2007 12:11 am
UNREAD_POST 
doofiat написа:
gdd55 написа:
Дофиате ти тази зимната ли сипа или лятната пише ли -25С на етикета защото само това е разликата в етикетите и капачката на -25 е черна.Питам те защото си е взел много евтина да не си взел лятната ?

На етикета пише до -25 и е с червена капачка в черна тубичка.

Освен че пише -25 има и снежинка и добавката е 15д ,а лятната ги няма тези работи и е 13д и е с червена капачка.

Чет Яну 11, 2007 12:15 am
UNREAD_POST 
gdd55 написа:
А и да добавя с тази добавка при градско каране само с гас до ламарината ама яко думан ми даде разход 8л/100 :shock:

Ти разбираш ли, че аз направо не мога да повярвам. И сега като жената я няма и аз настъпвам до 4000 оборота и пак е нисък разхода.
Ама ефект усетих като разредих добавката с още малко нафтата(визирам последното зареждане за 25 лв.) и смених и горивния филтър.

Чет Яну 11, 2007 12:21 am
UNREAD_POST 
Цитат:
Ами тя струваше 4,90 лв

Говоря като количество - 25л нафта и толкова добавки :)

Сега като свърши по магазините тази добавка ... :mrgreen:

Чет Яну 11, 2007 12:33 am
UNREAD_POST 
ilkor написа:
Цитат:
Ами тя струваше 4,90 лв

Говоря като количество - 25л нафта и толкова добавки :)

Сега като свърши по магазините тази добавка ... :mrgreen:

Виж темата отначало.
Сложих на около 50 л нафта добавка за 200 литра. След това карах около 300 км и в неделя сложих още 14,7 литра нафта.

Чет Яну 11, 2007 12:38 am
UNREAD_POST 
doofiat днес най-новото откритие от тая добавка.Спипах добавката естествено пак за 200л :mrgreen: и долях догоре 57л явно съм имал 5л.За пръв път да си чувам толкова ясно турбината направо е музика за ушите ми.На магазинерката като и казах че я сипвам всичката добавка за 200л на 63л резервоар ми зададе въпроса ама половината ли добавка като и казах пак всичкатаме попита нямало ли опасност да ми гръмне колата :D ,жени :mrgreen:
Ти колко пъти вече сипваш от нея и чуваш ли си така ясно турбината от както сипваш?

Чет Яну 11, 2007 6:59 pm
UNREAD_POST 
И аз горе долу съм с такава пропорция две тубички за по 50литра гориво от Хелиос 15 Д и малко Кастрол ТДА на 63 литра гориво.
С риска да се повторя и хвалбите на колегите също ето резултата.
1.Прекалено нисък разход на гориво независимо от скороста.
2.Много тиха работа на мотора.
3.Изключително висока мощност в ниските обороти на мотора.
Препоръчах я на колегата със Ситроен ксантия и той също остана много доволен.

Чет Яну 11, 2007 10:00 pm
UNREAD_POST 
Tornado написа:
И аз горе долу съм с такава пропорция две тубички за по 50литра гориво от Хелиос 15 Д и малко Кастрол ТДА на 63 литра гориво.
С риска да се повторя и хвалбите на колегите също ето резултата.
1.Прекалено нисък разход на гориво независимо от скороста.
2.Много тиха работа на мотора.
Препоръчах я на колегата със Ситроен ксантия и той също остана много доволен.

Тва го осетих на 2-рия път като сипах добавка за 200л и напълних догоре.Преди това беше много спънат кон преди да влезе в турборежима.
Тук може да се постави въпросът вредна ли е или полезно сипването на добавки.Или пародията прави ли добавката за нафтата ни от пълен боклук в нормална нафта с каквато карат хората в Западна Европа или е*ава майката на мотора особенно в мойте количества.

Чет Яну 11, 2007 10:40 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Ако имате връзки в авиацията или в Невтохим потърсете си "Течност И". Не гледайте очудено, точно така се казва. Това нещо обира ледените кристали ако има такива и не дава на керосина, а в нашия случай на нафтата да стане на желе. Много е добро, но е доста агресивно, затова се слага по малко и гледайте да не попада върху боята , че ефекта е хубав.

Чет Яну 11, 2007 11:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
Течността е "J".

Чет Яну 11, 2007 11:49 pm
UNREAD_POST 
Днес и аз си сипах от вълшебната :) добавка.
Естествено шише за 200 литра :)
За сега не забелязвам ефект - както и със всички други добавки които съм пробвал ...

Чет Яну 11, 2007 11:51 pm
UNREAD_POST 
ilkor написа:
Днес и аз си сипах от вълшебната :) добавка.
Естествено шише за 200 литра :)
За сега не забелязвам ефект - както и със всички други добавки които съм пробвал ...

Ефекта при мен се получи като изгорих половиния резервоар и след това като долях нафта за 25 лв.
След това малко трябва според мен да се разреди концентрацията, защото може и да има и странични явления, но какви не се знае.
Тази вечер след срещата заредих догоре и си купих пак добавка и сипах малко от нея. Според мен след като сте сложили вече един път добавка за 200 л на цял резервоар, ще добре след като изгорите нафтата да сложите добавка за 100 литра на цял резервоар.

Пет Яну 12, 2007 2:32 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща