|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
 Снимки във форума
Колеги някой може ли да микаже как се качват снимки във форума??
|
Чет Яну 11, 2007 11:41 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Снимки във форума
georgiarg написа: Колеги някой може ли да микаже как се качват снимки във форума??
Малко над бутона "Прати" има едно бутонче Browse - натискаш го и си избираш снимката (файла),
който искаш да качиш - натискаш OK. След това натискаш бутона Add Attachment, който е
точно под бутона Browse. Изчакваш да се "атачне" и натискаш бутона "Прати".
|
Чет Яну 11, 2007 11:47 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
|
Излиза ми това съобщение "The Extension bmp is not allowed" , защо не се допуска това разширение.
|
Чет Яну 11, 2007 12:52 pm |
|
 |
wwweb
|
Пробвай да конвертираш снимката от bmp в jpg например. Ако нямаш Photoshop или Fireworks пробвай да го направиш с Paint. Отваряш bmp файла през Paint и след това File >> Save As ... Save as type ... JPG и това е ...
|
Чет Яну 11, 2007 1:18 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
georgiarg написа: Излиза ми това съобщение "The Extension bmp is not allowed" , защо не се допуска това разширение.
Виж тук:
Allowed Extensions and Sizes
attach_rules.php?f=6
намира се над полето Filename, където е Browse...

_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Чет Яну 11, 2007 1:25 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
|
OK
|
Чет Яну 11, 2007 1:45 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Еее, хубави снинки пусна като за начало! 
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Чет Яну 11, 2007 1:50 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
|
Нали!!!
|
Чет Яну 11, 2007 3:39 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално  ) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Яну 11, 2007 4:38 pm |
|
 |
wwweb
|
kiler_4o написа: А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално  ) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
С какъв browser си?
|
Чет Яну 11, 2007 5:12 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
wwweb написа: kiler_4o написа: А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално  ) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ... С какъв browser си?
Mozilla Firefox... но сега си се показват :o Нещо става с компютъра ми напоследък ... благодаря все пак ...
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Яну 11, 2007 6:29 pm |
|
 |
wwweb
|
kiler_4o написа: wwweb написа: kiler_4o написа: А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално  ) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ... С какъв browser си? Mozilla Firefox... но сега си се показват :o Нещо става с компютъра ми напоследък ... благодаря все пак ...
Ами подобен проблем може да се дължи единствено на browser-а ти. Пробвай през 1-2 browser-а и така, ако няма разлика ще се мисли нещо друго ...
|
Чет Яну 11, 2007 6:52 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
wwweb написа: kiler_4o написа: wwweb написа: kiler_4o написа: А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално  ) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ... С какъв browser си? Mozilla Firefox... но сега си се показват :o Нещо става с компютъра ми напоследък ... благодаря все пак ... Ами подобен проблем може да се дължи единствено на browser-а ти. Пробвай през 1-2 browser-а и така, ако няма разлика ще се мисли нещо друго ...
оправи се, оправи се ... погледнах с IE и беше наред, но когато пак погледнах с firefox пак беше наред ... а снощи пуснах мнение с около 15 снимки вътре, а не ги виждах ... големи аномалии ... дано с core 2 duo-то и 2-та гб рам да съм по-добре скоро ... 
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Яну 11, 2007 9:51 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|