|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
puntotras
|
 ГНП-проблем:(
Здравейте колеги на Темата ми ГНП-ето се сдуха-Бош е.Сутрин много трудно пали,дори понякога се налага да я дръпна за да запали!Иначе запали ли няма проблеми после цял ден-закарах я на майстор а тои ми каза-елемента ти е заминал на помпата и вместо 7 дава 3,5 налягане и затова сутрин неможеш да запалиш!Каза:Намери стара такава помпа да сменим елемента(така и не разбрах колко елемента са в тая помпа)и си ок!В магазина чисто нов елемент струва 500лв :cry: а 2 употреба е от 150-250лв без гаранция!Някой може ли да помогне със съвет?
|
Чет Яну 11, 2007 11:02 am |
|
 |
doofiat
|
 Re: ГНП-проблем:(
puntotras написа: Здравейте колеги на Темата ми ГНП-ето се сдуха-Бош е.Сутрин много трудно пали,дори понякога се налага да я дръпна за да запали!Иначе запали ли няма проблеми после цял ден-закарах я на майстор а тои ми каза-елемента ти е заминал на помпата и вместо 7 дава 3,5 налягане и затова сутрин неможеш да запалиш!Каза:Намери стара такава помпа да сменим елемента(така и не разбрах колко елемента са в тая помпа)и си ок!В магазина чисто нов елемент струва 500лв :cry: а 2 употреба е от 150-250лв без гаранция!Някой може ли да помогне със съвет?
А не може ли да се отремонтира тази помпа?
|
Чет Яну 11, 2007 11:14 am |
|
 |
puntotras
|
Можело със смяна на елемента.Да ти кажа,честно-и аз незнам вече :( !Последния път като я вкарах в Бош сервиза ми сдухаха хидравликата и половин месец се чудеха какво са направили с нея.накрая си я взех от сервиза и с помоща на колега от Ланча форума разкрихме загадката,която беше смехотворна-дифтунка на всмукателния маркуч за помпата(прецакала се и дърпа въздух)-смених я и всичко е точно!Та в тоя ред на мисли-вече незнам къде да я закарам!Ще търся явно 2 употреба помпа
|
Чет Яну 11, 2007 11:32 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: ГНП-проблем:(
puntotras написа: Здравейте колеги на Темата ми ГНП-ето се сдуха-Бош е.Сутрин много трудно пали,дори понякога се налага да я дръпна за да запали!Иначе запали ли няма проблеми после цял ден-закарах я на майстор а тои ми каза-елемента ти е заминал на помпата и вместо 7 дава 3,5 налягане и затова сутрин неможеш да запалиш!Каза:Намери стара такава помпа да сменим елемента(така и не разбрах колко елемента са в тая помпа)и си ок!В магазина чисто нов елемент струва 500лв :cry: а 2 употреба е от 150-250лв без гаранция!Някой може ли да помогне със съвет?
Тук въпроса най-евтино се решава със смяна на ГНП - то с втора употреба!
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Яну 11, 2007 11:51 am |
|
 |
Vladim
|
И аз бих дал съвет за купуване на втора употреба помпа!
|
Чет Яну 11, 2007 12:02 pm |
|
 |
puntotras
|
 така и ще направя колеги!Благодаря за отговорите!
|
Чет Яну 11, 2007 2:00 pm |
|
 |
dilianevro
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 1:13 pm Мнения: 10 Местоположение: Провадия
|
мойта също се сдуха но несъм сигорен помпата също е бош на 2.4тд твойта такава ли е аз съм от варненско и при мен никой не се хваща да я погледне иначе се получи едно тракане и загуба на мощност разглобиха и ми казаха че е помпата при теб как беше ако науча нещо ще ти отговоря пиши как стана при теб
|
Сря Фев 28, 2007 6:35 pm |
|
 |
dilianevro
Кара детска количка
|
мойта също се сдуха но несъм сигорен помпата също е бош на 2.4тд твойта такава ли е аз съм от варненско и при мен никой не се хваща да я погледне иначе се получи едно тракане и загуба на мощност разглобиха и ми казаха че е помпата при теб как беше ако науча нещо ще ти отговоря пиши как стана при теб
|
Сря Фев 28, 2007 6:37 pm |
|
 |
dilianevro
Кара детска количка
|
 помпа 2.4тд мареа голям проблем
|
Сря Фев 28, 2007 6:38 pm |
|
 |
puntotras
|
Значи аз проблеми с прекъсване не съм имал колега-при мене сутрин в студа трудно палеше!Смених Елемента отзад с друг-оправи се проблема засега:)!Но......по последни данни акумулатора ще ме предаде скоро :mrgreen: ей затова ги харесвам тия италиански коли-всеки ден ме изненадват с нещо!
|
Сря Фев 28, 2007 9:54 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|