|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
BEX---GT---TDi
|
 малко компютърна помощ
Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) :mrgreen:
пп мого жега и давам, разби"ш ли 
|
Сря Яну 10, 2007 11:57 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: малко компютърна помощ
BEX---GT---TDi написа: Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) :mrgreen: пп мого жега и давам, разби"ш ли 
Споко, и моя е така. Перката на NFS е на мах.
Ако прегрее ще угасне сам. Не се шашкай.
|
Чет Яну 11, 2007 12:01 am |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
във всяка една диагностична програма има инфо за температурата, и за много други полезни истории дето се случват в твоя компютър :idea:  Everest , SiSoft Sandra .....
Чет Яну 11, 2007 12:04 am |
|
 |
Nino
|
 Re: малко компютърна помощ
BEX---GT---TDi написа: Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) :mrgreen: пп мого жега и давам, разби"ш ли 
Какъв ти е компа? За AMD-та имам такама програма и ще ти я дам с удоволствие! :mrgreen: В "таск бара" показва температура на процесора, скорост/обороти на вентилатора и температура на кутията.
|
Чет Яну 11, 2007 12:06 am |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
 моя не загрява , но ако имам такъв ефект ще сваля перката на радиатора от стария москвак на тате и я връзвам към компа....... и после кой няма да ми вярва , че с тая перка сам се движил с 280км/ч а ???
колегата искаше да каже "Task Manager" 
Последна промяна CCB на Чет Яну 11, 2007 12:10 am, променена общо 1 път
|
Чет Яну 11, 2007 12:07 am |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
гледам пише интел центрино, :? видеото е Радеон нек"во, ама точно какво е не знам... :roll:
а, примерно в контрол панела няма ли го някъде...
пп благодаря за бързите отговори 
|
Чет Яну 11, 2007 12:08 am |
|
 |
doofiat
|
Аз съм с AMD.
Давай програмата 
|
Чет Яну 11, 2007 12:14 am |
|