|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Чие е това Купе, което дадоха в новините по бТВ
Автор |
Съобщение |
Fiat 127
|
Ganchev написа: Stilo написа: Беше качила на капака си една бяла кола - заприлича ми на Голф 2. Мисля,че беше джета
Баш Джета си беше.Аз нещо съм се объркал в предния си пост като писах, че е Опел
|
Пон Яну 08, 2007 11:02 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Сега ще ви осветя с подробности-въпросния англичанин понеже е социално слаб няма парици за нов акумулатор пък се пуснал от пмаетника на Майка България надолу към южния пътен възел за да запали. Нормално е зимно време стъклата на колата да са обледенени и запотени но кой да ги изчисти. Колата някак си запалила и мръсните стъкла и обилното количество алкохол са довели до случката колата която е пострадала е джета кротко паркирана до тротоара. Веднага след удара нашия човек си плюл на петите по късно обяснил на полицаите че се бил шокирал-даже и книжката не са му взели. Не ми се мисли ако някои от нас го направи тва кво ни чака. Но законите в Бълагрия не важат за чужденци /сигурно оня келеш дето преби онова барманче на морето вече си вее байрака в англия/ и с тия англииски боклуци в Търново е така редовно кормуват натряскани без проблеми.
|
Пон Яну 08, 2007 11:17 pm |
|
 |
Executor
|
stenli написа: Но законите в Бълагрия не важат за чужденци /сигурно оня келеш дето преби онова барманче на морето вече си вее байрака в англия/ и с тия англииски боклуци в Търново е така редовно кормуват натряскани без проблеми.
Точно днес гледах предаването MacIntyre's Big Sting където арестуваха такива пияндета и улични хулигани. Там за тях няма лабаво и затова са дошли тук където могат да си веят байряка!! За съжеление скоро положението по пътищата няма да се оправи както са я подхванали хубостниците от КАТ! :?
|
Вто Яну 09, 2007 12:58 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
А добре де  ... аз неможах да си обясня как така го е качил на капака?
Ако се е движел бързо не би ли трябвало да се сгъне отпред.. това ми прилича като да го е подпрял и да е давал газ в него 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Яну 09, 2007 1:16 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Mazgarev написа: А добре де  ... аз неможах да си обясня как така го е качил на капака?  Ако се е движел бързо не би ли трябвало да се сгъне отпред.. това ми прилича като да го е подпрял и да е давал газ в него 
Купето е спортна кола-и ниска, а джетата е вирната отзад, никакъв проблем да я качи на капака 
Сря Яну 10, 2007 1:48 am |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Въпросното Купе се продава в този вид като начало цената е 3500 но търпи коментар
|
Вто Яну 16, 2007 8:20 pm |
|
|