|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Бушон на подгряващи свещи ?
Автор |
Съобщение |
komshiqta
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 8:13 pm Мнения: 44 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Бушон на подгряващи свещи ?
хора някой знае ли каде е ? днеска е оставих на един майстор да ми сменя едни лагери отзад и после като е взех не ми работеха подгряващите :(
друго нещо..... на термостата има ли някакъв датчик нещо ? щото по принцип не загряваше а одеве като мръднах едни кабели и одеве гледам загря а тва не се беше случвало ? чак и нов термостат щях да копувам ама тоя ако е нещо такова да се оправи ...... ????
дайте няква нафта по евтинка ? от пловдив съм 
|
Пон Яну 08, 2007 11:41 pm |
|
 |
Vladim
|
Колега! Първо си оправи правописа и техническите грешки! След това уточни за, кой модел Фиат иде реч.
Накрая за да не ме намразиш много ще споделя при TD100 мотора, къде се намира въпросният бушон-под черният капак зад акумулатора!
Последна промяна Vladim на Вто Яну 09, 2007 1:12 am, променена общо 1 път
|
Вто Яну 09, 2007 1:10 am |
|
 |
doofiat
|
Погледни под шофьорската седалка. Има едно копче, което прекъсва тока към свещите. Опитай с него.
|
Вто Яну 09, 2007 1:11 am |
|
 |
Vladim
|
doofiat написа: Погледни под шофьорската седалка. Има едно копче, което прекъсва тока към свещите. Опитай с него. Този бутон прекъсва и доста други работи, ако му се беше активирал съвсем нямаше да може да запали, а аз останах с впечатлението, че е запалил някак.
|
Вто Яну 09, 2007 1:13 am |
|
 |
simps
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 2:23 pm Мнения: 145 Местоположение: София 07 Слатина
|
Колеги, успяхте да ме шашнете, къде под шофьорската седалка пък има бушони??? и за какво отговарят? Тези италианци са пръснали ел.инсталацията из цялата кола направо! А по темата: наистина, всички бушони за ел. на двигателната система са в една щерна кутийка до акумулатора, на която пише fuse /бушон/. Самите релета, мисля, че са в жабката, като се махне капака вътре.
_________________ Bravo SX TD100, 1997
|
Вто Яну 09, 2007 11:56 am |
|
 |
komshiqta
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 8:13 pm Мнения: 44 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 :(
Много лошо стана някой да помага .....  ходих на майсторИ значи от релето към свещите всичко е наред само че тока който управлява релето не стига до релето ? минава през някакъв датчик ли какво никой неможе да разбере ?! сега е паля без подгряване и се мъчи много хайвана и хич не е хубаво така , макар че сутрин е паля с кабел - от акумулатора към свещите някой ако знае някав бушон ? друго реле ? какво може да е ? а тва копче отдолу за какво е всъщност ?!
|
Вто Яну 09, 2007 8:17 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|