|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колко важно е при ПТП да имате Двустранен протокол
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
kiro_of_the_day написа: EVITA написа: kiro_of_the_day написа: EVITA написа: Само, ако има жертви куките пишат. Това е така де факто, защото те се мислят за НААААЙ ГОЛЕМИТЕ ГАЗАРИ да ги .......... в .......... газарски. Ще ме извиняваш, нищо че си модератор, ама да Ви имам езика ... и начина на изразяване. Темата ми се струва по-сериозна от това да кажем кого мразим и колко не ни харесва устройството на държавните институции. :( Колежке, на колкото полюционери-милиционери или застрахователни агенти попаднеш - толкова вида процедури ще ти обяснят. Така е със всичко в тази държава. Така, че универсална рецепта засега няма. Ха дано ни "оправят". Езика ми и начина ми на изразяване са продукт на дългогодишен "опит", "трениране", "нервоизпилване" и какво ли още не. Давам път на младостта и красотата. Нека бъде Мир.
И нека Силата бъде с нас!!!
АМИН
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Яну 08, 2007 3:48 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Той мира си го има, важното е да се помогне по някакъв начин. За процедурите отчасти си прав. И мисля, че най-добре е да имаме сламка, на която да стъпим, както дадената по-горе информация. Само дето стана малко каруцарската по едно време, да не цитирам имена
Иначе съм ЗА добрия тон.
А колкото и да е неприятно тук в БГ, заради тези "опростени" процедури, съм си горда че живея тук. Но ако не ни е гадно за нещо няма да разберем, че живеем.
|
Пон Яну 08, 2007 3:52 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Наскоро съдействах на познат с катастрофа в която той е пострадал. Не ни искаха подобно нещо, а само протокола за ПТП от КАТ на който действително имаше схема, подписи на другия водач (виновния) и прочие.
Странно и аз помня че през годините (преди 5-6) май са ми давали подобно нещо към гражданската, но от тогава насам нищо...
|
Пон Яну 08, 2007 4:47 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
на мен пък застрахователя ми даде такъв протокол но на мен ми се видя прекалено обемно тва нещо да го нося с мен и го хвърлих :roll: но като чета май е по добре да го имаме отколкото да го нямаме в колата си и да ни размотават за глупости
ПС то дано да не се налага да се използва ама знае ли човек
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пон Яну 08, 2007 5:10 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
stef написа: на мен пък застрахователя ми даде такъв протокол но на мен ми се видя прекалено обемно тва нещо да го нося с мен и го хвърлих :roll: но като чета май е по добре да го имаме отколкото да го нямаме в колата си и да ни размотават за глупости
ПС то дано да не се налага да се използва ама знае ли човек
Така и така всеки го мързи да си върши работата поне да се улесним малко с една бланка в колата.
Всички те препращат, никой не върши нищо - за това трябва сами да си свършим работата, доколкото това зависи от нас.
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Вто Яну 09, 2007 1:03 pm |
|
|