Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:05 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Сайт за автомобили 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Сайт за автомобили
http://www.autoscout24.de/

Може би го знаете, но аз наскоро попаднах на него. Има и обяви на частни лица, което всъщност е интересното.

Пет Яну 05, 2007 2:26 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Аз нон-стоп човъркам там :mrgreen:

Пет Яну 05, 2007 2:55 pm
Профил
UNREAD_POST Re: Сайт за автомобили
zgabrovski написа:

Може би го знаете, но аз наскоро попаднах на него. Има и обяви на частни лица, което всъщност е интересното.
Ако накрая напишеш СН ще влезеш и в Швейцария но цените са им по дебели от немското мобиле (аз се интересувам от бусове)

Съб Яну 06, 2007 10:09 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

zgabrovski написа:
някой пазарил ли е кола посредством този сайт може ли да им се вярва (поне донякъде),по-зле ли е от mobile.de :roll:
едит:сори за лекия офф

Съб Яну 06, 2007 11:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ами аз сега си говоря с двама на които взех телефоните от сайта. Е не точно аз а един колега който говори "фашистки". На единя обаче името му много турско звучеше и ми намириса на джамбазин въпреки че твърдеше че е първи собственик на колата.

Другия каза "давай 500 евро предплата и идвай да я взимаш"... Става въпрос за Ланча Либра, 2001 година, обявена е на цена от 5900 Евро. Това което ме привлича е че немците са педанти и си гледат колите има TUV сервизни книжки и прочие...

Съб Яну 06, 2007 11:53 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
Ами аз сега си говоря с двама на които взех телефоните от сайта. Е не точно аз а един колега който говори "фашистки". На единя обаче името му много турско звучеше и ми намириса на джамбазин въпреки че твърдеше че е първи собственик на колата.

Другия каза "давай 500 евро предплата и идвай да я взимаш"... Става въпрос за Ланча Либра, 2001 година, обявена е на цена от 5900 Евро. Това което ме привлича е че немците са педанти и си гледат колите има TUV сервизни книжки и прочие...

като има резултат ще драснеш нали? :)

Нед Яну 07, 2007 12:01 am
Профил
UNREAD_POST 
zgabrovski написа:

Здравко, не знам... това е цената на Фиат Пунто като моето 2001-2003г, което видях в поне 5-6 автокъщи в Милано и Бергамо тази Коледа!Не е правописна грешка, 5900 евро!Внимавай! Либрите тези години, читавите почваха от 9000 евро нагоре. :shock:
Вярно, всичките коли ги даваха с 1-2 годишна гаранция.Но и по списанийцата им, които бяха безплатни във всяка бензиностанция, цените не бяха по-ниски.Коли под 2000-99 година почти нямат.Браво/Брава е по-малко срещана от хита им Фиат-Панда стария модел.... много го карат.А любимите ни Браво и Брава са експлоатирани повече от мароканци и негри!Ся да не ми се разсърдите, това съм видял! :wink:

Последна промяна Nino на Нед Яну 07, 2007 12:19 am, променена общо 2 пъти

Нед Яну 07, 2007 12:06 am
UNREAD_POST 
Е аз честно казано не съм се засилил... ей така на шега с колегата звъннахме и написхме мейлове на няколко човека.. но обявите са на "частно лице" дори на снимките колите са пред домовете им (в смисъл не са в автокъщи) имат си номера и прочие...

Като искате влезте в сайта пуснете търсене и вижте за какво става въпрос. Има английска версия.

Нед Яну 07, 2007 12:10 am
atos написа:
zgabrovski написа:

Ако накрая напишеш СН ще влезеш и в Швейцария но цените са им по дебели от немското мобиле (аз се интересувам от бусове)

Ако накрая пък напишеш it ще влезеш и в Италия! :mrgreen:

Нед Яну 07, 2007 12:23 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Внимавай! Либрите тези години, читавите почваха от 9000 евро нагоре. :shock:
Вярно, всичките коли ги даваха с 1-2 годишна гаранция.Но и по списанийцата им, които бяха безплатни във всяка бензиностанция, цените не бяха по-ниски.Коли под 2000-99 година почти нямат.Браво/Брава е по-малко срещана от хита им Фиат-Панда стария модел.... много го карат.А любимите ни Браво и Брава са експлоатирани повече от мароканци и негри!Ся да не ми се разсърдите, това съм видял! :wink:

Чудна работа или италианците са луди или нашите автотърговци наистина са магьосници. Гледам в мобилето ей сега Либра над 15 бона бг пари няма дори и 2002 година. Тоест цена като в Германия 6 хил евро са към 12 хил наши пари. А пък за цени от 9 хил евро нагоре в Италия просто звучи невероятно :shock:

Нед Яну 07, 2007 12:35 am
Профил
UNREAD_POST 
Punto SX написа:
Nino написа:
Внимавай! Либрите тези години, читавите почваха от 9000 евро нагоре. :shock:

Чудна работа или италианците са луди или нашите автотърговци наистина са магьосници. Гледам в мобилето ей сега Либра над 15 бона бг пари няма дори и 2002 година. Тоест цена като в Германия 6 хил евро са към 12 хил наши пари. А пък за цени от 9 хил евро нагоре в Италия просто звучи невероятно :shock:

Не знам кое е вероятно и невероятно, но там където съм гледал няма УДРЯНО, ТОТАЛКИ,ВЪРТЯНИ КИЛОМЕТРАЖИ И ДРУГИ ГОРУБЛЕНСКИ ПРОСТОТИИ!
Просто плащаш и караш.Сещаш се, че тези фирми които съм посетел, продават предимно НОВИ КОЛИ НА ФИАТ ГРУП и това което се предлага за втора употреба е върнато такова за да си вземе човека НОВА КОЛА!!!Иначе има доста интересни неща... т.нар. им "ШОУРУМНИ КОЛИ".Примерно един Фиат Идея или една Ланча Муза, която тук не можеш да БАРНЕШ под 35 бона, там като престояла в шоурума 2006г.струва 25 хил, на 50-100км.километраж!!!
Абе всичко е за БЕЛИ хора! Както написах по-горе негрите карат БРАВО/БРАВА сигурно на по 111-115 хил.км, А? Ти К'ВО ще кажеш???!!! :mrgreen: :36_2_33:

А, сетих се нещо което заслужава да се отбележи! Карат много Пунто МК1!!! :roll: Все пак то е модел 1993г и на фона, че Браво/Брава които са пуснати 1995г и са почти на изчезване в Италия.... си заслужава човек да се замисли защо това е така!!! Явно първото е доста по-качествена, издръжлива и по-негубеща от цената си кола! Сори Браво/Брава юзъри, това са фактите.Не пуснах умишлено тема "КАКВО КАРАТ В ИТАЛИЯ", защото ще е безмислена, карат 80 % италиански коли, 15% френски и 5% немски!!! :mrgreen:

Нед Яну 07, 2007 12:53 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST коли на старо
аз преди много писъх по тези сайтове и веднага почнаха
да ми звънят по телефона но като незнам език добре
не става
имаше от Швийцария Германия Австрия
само да поже даим пишеш или говориш може да се разбере повече работи
така си взех и 3 коли по телефона
но от българин уж познат в Италия но като няма кой да ги види и поткара
иначе ми ги докараха до вкъщи Велинград за по 750 лв с документи
с автовоз на познат от Пазарджик
е не е точно това което пише винаги
жулнато е например но излиза 100 лв щото неможе да направиш петно
на вратата а цялата врата трябва да се оправи
а иначе документи е за двадни работа 1 за митница и 1 за КАТ
ако колата си е наред за преглед

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Нед Яну 07, 2007 10:21 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
ох, това лято като бях в Белгия и като установих, че фордовете (ескорт по-точно) ги карат само някакви мургави и черни граждани, си припомних онова изречение за гайдите. Все пак видях една брава пред една бая баровска къщурка. Иначе пунтиаци имаше доста. Но Белгия си е страна на БМВ-тата. Оставете, ами в една автокъща (държана от един арабин естествено) видях голф-2 (да 2, не е грешка) 1.6 дизел за ... 2000 евро. шегата настрана. Видях повече голфове двойки, отколкото тройки.

Наистина, като гледам цените на колите втора употреба в различни сайтове, ме изумяват цените, които виждам тук в "мобиле.бг" -- тия последните са бая по-ниски. Не мога да разбера как нашенските автоджамбази ги докарват, ако не правят някои трикове.

Пон Яну 08, 2007 2:25 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
някой да знае случайно дали има холандски сайт за автомобили?

Пон Яну 08, 2007 12:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ganchev написа:
някой да знае случайно дали има холандски сайт за автомобили?

http://www.autoscout24.nl/dut/home.asp

Пон Яну 08, 2007 12:21 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща