Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:46 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
"Сбогом" казах 
Автор Съобщение
UNREAD_POST "Сбогом" казах
.... на старата си Фиеста 1.6Д.
Служи ми три години, на нея се научих да карам, а колко път съм изръшнал из Бг-то -- не е за вярване.
От известно време не палеше, през лятото прегряваше и не ставаше за дълъг път, но си я обичах. Не можех да отделя обаче пари за свестен ремонт и за смяна на номерата, та седеше като паметник пред блока.
Е, поне не отиде за разпарчетосване и за скрап (каквато алтернатива имаше), а при един познат майстор за потягане, а след това - при родителите на един познат (пенсионери).
Така е с колите -- човек се привързва към тях, каквито и да са трошки.

Съб Яну 06, 2007 5:38 pm
UNREAD_POST 
и аз така се бях приввързал към стария си сеат, въпреки че за година дадох 1000лв за ремонти и то незначителни и само ми късаше нервите и харчеше много, но пак ми беше гадно като го продадох...
с две думи - разбирам те :wink:

Съб Яну 06, 2007 10:38 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Дааа, направо си боли! И аз като се сетя... само дето не ми се насълзяват очите. Ми така е, човек като кара една кола по-дълго едва ли не си я обиква, видял е и лошо и хубаво с нея, служела му е, познавал и е "чакмаците", дори и "номерата" дето ти е правила ти се струват безобидни закачки...

Съб Яну 06, 2007 10:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
Мойта първата стоя 1 год. в двора на смъртно ложе (блъсната).Беше ми гадно като я закараха за донорство...

Съб Яну 06, 2007 11:11 pm
UNREAD_POST Re: "Сбогом" казах
Rayo написа:
.... на старата си Фиеста 1.6Д.
Служи ми три години, на нея се научих да карам, а колко път съм изръшнал из Бг-то -- не е за вярване.
От известно време не палеше, през лятото прегряваше и не ставаше за дълъг път, но си я обичах. Не можех да отделя обаче пари за свестен ремонт и за смяна на номерата, та седеше като паметник пред блока.
Е, поне не отиде за разпарчетосване и за скрап (каквато алтернатива имаше), а при един познат майстор за потягане, а след това - при родителите на един познат (пенсионери).
Така е с колите -- човек се привързва към тях, каквито и да са трошки.

Уф, не си спомням чия бе тази прекрасна балада!!!!!Май-беше на Васил Найденов :mrgreen: :roll: :roll:
Иначе нашето Рено си го "сколандрисваме", но то по-скоро е емоционален и малко икономически мотив.Ко знаеш как върви и пали на олио, няма да повярваш!Киро не си го дава! :mrgreen: :roll:

Съб Яну 06, 2007 11:52 pm
UNREAD_POST 
Дааа, хората не случайно са казали че първата кола е като първата любов.
Правим, струваме и все си я припомняме с умиление :D
Ето я и моята, днес по някаква случайност си бях на село и цъкнах няколко снимки.
Ще взема аз на заплата 2 13 цолови гумета да го обуя отзад, една туба бензин и ще очеша крастата здравата.
Аз поне съм лесен - ЖУЖО чака като верно куче-пазач!

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3

:36_2_46: :36_2_46: :36_2_46:

Нед Яну 07, 2007 1:10 am
UNREAD_POST 
Esper написа:
Дааа, хората не случайно са казали че първата кола е като първата любов.
Правим, струваме и все си я припомняме с умиление :D
Ето я и моята, днес по някаква случайност си бях на село и цъкнах няколко снимки.
Ще взема аз на заплата 2 13 цолови гумета да го обуя отзад, една туба бензин и ще очеша крастата здравата.
Аз поне съм лесен - ЖУЖО чака като верно куче-пазач!

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3

:36_2_46: :36_2_46: :36_2_46:

Ей голяма си работа!!! :mrgreen: Жужо и Перник ми напомнят страхотни спомени, само , че Жужо беше Шкода 1000 УМБ.Кога ще пием по едно бре... съгласен съм и кафе и утре! :roll: :mrgreen:ЦИТАТ: "ЕЙ ГО КЪДЕ Е!ВЛАКОВЕ КОЛКОТО ЩЕШ" Край на цитата!!! LZ1PL!

Нед Яну 07, 2007 1:22 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Така си е
така си е и на мен ми е много кофти за темпричката но няма как трябва с нея са ми се случили толкова неща за пръв път, ееееехххххххххх на нея се научих да карам, в нея за пръв път правих ... в кола ,с нея за пръв път "катастрофирах"( по скоро се чукнах ме но както и да е) .Ехххххххххх какви спомени какво нещо и

Нед Яну 07, 2007 1:34 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Хее, вие май се разнежихте! :D Хамчи изтупайте прашните албуми и ги покажете:
viewtopic.php?t=6847 :P

Нед Яну 07, 2007 1:43 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
А под волана на Жужо се вижда едно конче. Може би с хипноза се опитваш да му внушиш че е ферари ?!?

Нед Яну 07, 2007 1:44 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
BobyBravo написа:
А под волана на Жужо се вижда едно конче. Може би с хипноза се опитваш да му внушиш че е ферари ?!?

Не, това ми е навигатора.
По-скоро беше, оръдието на труда от 3 години е на трупчета :mrgreen:
Колегата правилно каза по-горе, и аз като се замисля много сефтета са ставали в тая кола дейба мааму...
Край!
Някой да има 2 излишни тринайсетки? Не повече от 155 и не по-малко от 80 :roll:

Нед Яну 07, 2007 2:10 am
UNREAD_POST 
Мерси на всички за отговорите и разбирането :D
верно си ми беше гадно като я сдавах на новите собственици, даже човекът ми каза "абе ти да не стана тъжно нещо".
@ Нино : да, баладата е на Васо Кеца.
@ Еспер : ще погледна в мазето, май е останала една тринайска 155/70 евентуално, но доста изтъркана - ползвах я за резервна гума. Ако ще ти върши работа, с радост ще ти я дам.
Р

Нед Яну 07, 2007 1:28 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]