|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Относно горивата на OMV и цените им.
Автор |
Съобщение |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Повишението на цените на горивата е заради военните. Според не знам си какви договори с НАТО всяка година трябвало да се отделя не знам си какъв процент от БВП тази година трябвало да се намерят допълнителни 30 милиона за да се изпълни тази точка от договора. Само не ми е ясно защо пък точно от горивата решиха. Сега масово ще ги използват за предпоставка за повишаване на цената на всичко. Защо не сложиха на цигарите и на алкохола да речем. Който иска нека пие. А с горивото е навързано почти всичко :(
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Сря Яну 03, 2007 3:09 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
И аз това се чудя  Защо не сложат едни хубави акцизи на цигарите, алкохола и хазарта... :twisted:
_________________ FIAT Marea
|
Сря Яну 03, 2007 3:16 am |
|
 |
dani389
Кара кола
Регистриран на: Пон Фев 27, 2006 9:28 pm Мнения: 241 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
perlsite написа: И аз това се чудя  Защо не сложат едни хубави акцизи на цигарите, алкохола и хазарта... :twisted: Ами колега чудиш се сигурно защото не пушиш и не пиеш .
_________________ FIAT BRAVA 16.16V.ELX
|
Чет Яну 04, 2007 10:12 pm |
|
 |
Tornado
|
The_Wicker_Man написа: Повишението на цените на горивата е заради военните. Според не знам си какви договори с НАТО всяка година трябвало да се отделя не знам си какъв процент от БВП тази година трябвало да се намерят допълнителни 30 милиона за да се изпълни тази точка от договора. Само не ми е ясно защо пък точно от горивата решиха. Сега масово ще ги използват за предпоставка за повишаване на цената на всичко. Защо не сложиха на цигарите и на алкохола да речем. Който иска нека пие. А с горивото е навързано почти всичко :(
Заради военните или заради Българската Армия
|
Чет Яну 04, 2007 10:22 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Изкуших се и сипах "Shell V-Power Diesel".
Сега съотношението в резервоара е 50:50 ОМВ Alpine diesel и V-Power Diesel. Не мога да преценя дали е по-добро гориво.. но поне колата не ми се разхълца  Може пък да се окаже и не лошо гориво 
_________________ FIAT Marea
|
Вто Яну 09, 2007 7:12 pm |
|
|