|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Годишна винетка за леки коли-Ха честито.
Автор |
Съобщение |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Да се присъединя към Immortal - напоследък се наблюдава общо оправяне на пътищата в страната. Лятото пътувах из Родопите - Кърджалийско и останах очарован - пътищата са масово асфалтирани изцяло, а не кърпени - кара се като на магистрала. А ме плашеха, че няма да мога да мина освен с джип.
Оправен е дори пътя до селото на жена ми (около Пловдив) - Път който беше като бомбардиран и то още от времето на социализма.
Не знам дали парите са от винетки, фондове или какво друго, но подобрение определено има.
|
Вто Яну 02, 2007 1:57 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
И аз днес отскочих до Боровец, пътя е идеален. Винетката за 1 седмица е 10лв :evil:, еднодневни няма, само за товарни коли имало. ПЪтя наистина се подобри през последните две години, което надали не е свързано с повече пари. Иначе парите бяха само по програма Фар - 50км супер участък, 150км бабуни и дупки.
|
Вто Яну 02, 2007 8:50 pm |
|
 |
Immortal
|
masterkar написа: едно въпросче-закачка: Би ли пътувал със собствената си кола по маршрута Петолъчката-Шумен през Ришкия проход /по-конкретно визирам района около разклона за Подвис/??? Лятото минах оттам и ... толкова попържни не си спомням да съм изричал през живота си!!! :mrgreen: Пътя беше като след бомбардировка с 500кг авиобомби... :cry: Е после разбрах, че трябвало да продължа от Петолъчката още малко за Бургас и тогава да завия за Шумен, там пътя бил с нов асфалт, ама ...
... и аз после разбрах
Но в интерес на истината единствения път когато се прекарах да мина оттам по пътя работеха, така че в скоро време и там ще го оправят, да се надяваме...
|
Сря Яну 03, 2007 1:41 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
johnfound написа: Да се присъединя към Immortal - напоследък се наблюдава общо оправяне на пътищата в страната. Лятото пътувах из Родопите - Кърджалийско и останах очарован - пътищата са масово асфалтирани изцяло, а не кърпени - кара се като на магистрала. А ме плашеха, че няма да мога да мина освен с джип. Оправен е дори пътя до селото на жена ми (около Пловдив) - Път който беше като бомбардиран и то още от времето на социализма. Не знам дали парите са от винетки, фондове или какво друго, но подобрение определено има.
За пътищата в Кърджали и Кърджалийско, както и в Хасковско и Смолянско (но там не толкова чак) въобще
не се чудете. От три правителства насам зам. министър на Министерство на регионалното развитие и
благоустройството е неизменно по един прадставител на ДПС. Пътищата там са наистина "кукла"!
|
Сря Яну 03, 2007 2:28 pm |
|
|