Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:14 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Годишна винетка за леки коли-Ха честито. 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Един приятел си я залепи с двойно тиксо и в зависимост с коя кола е си е сменя от едната на другата! :mrgreen:

Нед Дек 24, 2006 5:25 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Добра идея за хора с повече от една кола, но ако някое ченге се загледа по подробно не съм сигурен, че номера ще мине :paddle:

Нед Дек 24, 2006 5:40 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Определено трябва да си късметлия - той отика така 2006!

Нед Дек 24, 2006 5:44 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
:mrgreen: екстра!

Нед Дек 24, 2006 5:50 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST винетка
и аз днес ходих да подавам молба за винетка за инвалид
и няма молби някаде след 05.01.07може да има така че до 20 01.07 може да се здобия с винетка

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Пет Дек 29, 2006 12:18 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Ходих в 2 пощи и питах по бензиностанции и се оказа, че годишни винетки за 2007 г. все още няма. Никой не знае кога ще има.

Пет Дек 29, 2006 12:36 am
UNREAD_POST 
doofiat написа:
Ходих в 2 пощи и питах по бензиностанции и се оказа, че годишни винетки за 2007 г. все още няма. Никой не знае кога ще има.

В ДЗИ разправят "Още не са им дошли цените"! :mrgreen:
А са ги получили преди 10-тина дена. Такава ни е държавата...

Пет Дек 29, 2006 12:58 pm
UNREAD_POST 
Аз за винетки пари не давам и никога няма да дам, като ме спрат давам 20лв и пътя е мой. .!.

Пет Дек 29, 2006 2:29 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Sven написа:
Аз за винетки пари не давам и никога няма да дам, като ме спрат давам 20лв и пътя е мой. .!.

и каква е логиката да предпочиташ да даваш пари на куките, вместо да си купиш винетка? парите от винетката поне 1% да отива по предназначение е по-добре от 100% рушвет за ушевите. да не говориме, че като те друснат 3 пъти и все едно си си купил годишна винетка.

Пет Дек 29, 2006 2:38 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
stef написа:
rustson написа:
Е че аз миналата година си я взех май в май за 60лв !??! Кво само 7 лв ли са я вдигнали?

миналата година беше 58 лв сега 67 разликата е 9лв ама на каква база са я вдигнали аз подобрение на пътищата не съм видял

Е да ама месечната от 11лв на 25лв - 227% :cry: - е това ако не е обир, здраве му кажи :angry: !!! А иначе и аз не виждам почти никакво подобрение на пътищата... :evil:

Пет Дек 29, 2006 2:42 pm
UNREAD_POST 
колеги, бъдете честни!
Може в голямото село и да не ви поправят улиците, но из провинцията пътищата се обновяват и продължават да се обновяват. Сега за да не ме обвините, че защитавам управниците-изедници ще ви дам няколко примера:
1. (с моя край да почна :) ) - път No.53 - Ямбол-Сливен - изцяло нов път, просто ти е кеф да караш, стига се за 10-12 минути от единия до другия град, ако няма много движение;
2. Пуснаха се няколко изцяло нови отсечки от автомагистралите - Плодовитово - Ракитница (почти до Стара Загора), новото обиколно на Стара Загора, Бургас-Карнобат, Автомагистрала Хемус стига вече от Варна до Шумен.
3. Пътят от Шумен през Търговище, Омуртаг, Котел до петолъчката е изцяло нов;
4. Последният път като бях в Шумен, се работеше по пътя Шумен -Силистра, не знам до къде са стигнали;

Друг е въпроса със състоянието на улиците в градовете - там имат думата общинските съвети. Но поне за СЛивен мога да кажа, че поне големите булеварди са в много добро състояние, а някои от тях са с изцяло нов асфалт (напр.бул.Пнайот Хитов). В Ямбол скоро разшириха част от ул.Преслав, една от най-натоварените... и т.н.
Не мисля че поне част от парите, които плащаме не се ползват по предназначение. А и доста пари постъпват по разни програми от еврофондовете.
Вие пък какво искате - да карате коли и да не плащате нищо ли?
Отделен въпрос е отчетността на тези средства и дали наистина една винетка трябва да струва толкова, а не да речем на половина?!?

Относно двойното тиксо - аз съм си я залепил само в ъглите винетката и от време на време я местя в Опела - досега никой не е забелязал, а и то не си личи...

Нед Дек 31, 2006 12:13 am
UNREAD_POST 
Immortal примерите които си дал са верни, но... - понеже виждам, че си дал примери основно за пътища в района Ямбол-Сливен-Шумен ще ти пусна едно въпросче-закачка: Би ли пътувал със собствената си кола по маршрута Петолъчката-Шумен през Ришкия проход /по-конкретно визирам района около разклона за Подвис/??? Лятото минах оттам и ... толкова попържни не си спомням да съм изричал през живота си!!! :mrgreen: Пътя беше като след бомбардировка с 500кг авиобомби... :cry: Е после разбрах, че трябвало да продължа от Петолъчката още малко за Бургас и тогава да завия за Шумен, там пътя бил с нов асфалт, ама ... бях си забравил в къщи сателитните снимки с дупките по нашите пътища :mrgreen: и ... за по-направо - през ямите :cry: !!! А за градските /софийските/ пътища смятам, че коментара е излишен - просто нямам думи... - форума няма да ми стигне и ще ми свърши мастилото на клавишите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

Нед Дек 31, 2006 2:59 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Като заговорихме за пътищата трябва да се отбележи и бързото развитие на автомагистрала "Струма". За 3 месеца забелязах огромен напредък в ремонта и сега вече има един голям участък обозначен със знак за автомобилен път, който е бъдещата автомагистрала. Пътя до Дупница (с икзлючение на Софийската област) е просто перфектен.
За автомагистрала "Хемус" пък мога само лоши неща да говоря, тъй като в продължение на повече от 5 месеца бяхме длъжни да обикаляме по стария път през Витиня (за да се избегне това всъщност била направена цялата магистрала :) но... ) Освен това аз по тази магистрала пътувам от години и само веднъж си спомням че сме минали от там без да се престрояваме нито веднъж от едното платно в другото... Та ето и тук отиват пари за ремонти...

Относно хората които хитруват с винетките и плащат на гадните Корупции мога да кажа само да ходят да се ш***т !!!
Аман от АВАНТИ! Дай 10 лв на гадния г-н Подкуп, та да ходи да си купи бира и чипс, а не давай пари за ремонт на пътищата... Нали с твойте гуми, Муню такъв разваляш пътищата... даааа и с 4-ти гуми които търкалят дебелия ти *ъ*!
После държавата ти била виновна... виновен си е Българина, който винаги гледа да мине по тънката лайсна, ама не прави сметката с цялата си тъпота че се набутва още повече...
Съжалявам за лошите думи, но наистина понякога издивявам като ги чета такива простотии!

Пон Яну 01, 2007 10:42 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Въс втория абзац, въпреки че звучиш доста афектиран си улучил в десетката. За съжаление манталитет се променя много бавно. А това че са увеличили винетките с 9лв. - голям праз къде не сме ги давали тези пари ;)

Вто Яну 02, 2007 11:37 am
Профил
UNREAD_POST 
kc_3011 написа:
........ А това че са увеличили винетките с 9лв. - голям праз къде не сме ги давали тези пари ;)

прав си къде ли не сме ги дали,сигурно така ще кажеш и следващите пъти когато ще ги увеличат без да оправят пътищата,а и за какво трябва да поскъпват тези винетки :roll: ,не че не не знам де :? нали някой трябва да грухти с парите от тези "ваденки",ще си останем цял живот на това дередже,ако продължава ме да си казваме "е само 2 лева е поскъпнало,е само 10лв е поскъпнало и т.н." не че съм за за тези 2-3-5-10-15 лв ама за кво трябва да се дават и нищо да не получаваш

Вто Яну 02, 2007 1:37 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща