Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:13 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Инициатива 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Инициатива
Колеги, онзи ден по новините (вече не помня по кой канал) даваха репортаж за група шофьори (от град чието име забравих), които бяха направили шествие в подкрепа на медиците ни в Либия. Предложението ми е следното - видях, че момчетата бяха залепили стикери от бели букви на задните си прозорци "СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ". Ако може този, който прави стикерите за клуба да пусне една серия (беше Kluchar ако не се лъжа).
Мисля, че е време да покажем, кои сме!!!

Пон Дек 25, 2006 11:43 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Инициатива
viktorson написа:
Колеги, онзи ден по новините (вече не помня по кой канал) даваха репортаж за група шофьори (от град чието име забравих), които бяха направили шествие в подкрепа на медиците ни в Либия. Предложението ми е следното - видях, че момчетата бяха залепили стикери от бели букви на задните си прозорци "СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ". Ако може този, който прави стикерите за клуба да пусне една серия (беше Kluchar ако не се лъжа).
Мисля, че е време да покажем, кои сме!!!

Групата Шофьори сме ние от Пловдив. Беше автошествие в подкрепа на медицинските ни сестри в Либия и против несправедливите присъди произнесени наскоро. Идеята беше на колегите от авто форума на тунинг.бг. За повече информация си имаше цяла тема в срещи и мероприятия тук в нашия форум. Хубавото на мероприятието беше, че имаше всякакви медии и наистина не останахме незабелязани.
Бях написала мястото и часа и разрешителните и цялата необходима информация в няколко форума и наистина благодаря на всички, които дойдоха. Получи се добре. Чу се ... Видя се! Подкрепяме с две ръце подобни инициативи.
Колкото до стикерите мисля, че ще е добре да имат колкото може повече коли. Ето как изглеждат - http://i42.photobucket.com/albums/e331/ ... nlibya.jpg
Ето линковете за повече инфо:
viewtopic.php?t=12445
Отразиха го по новините на доста медии...

Пон Дек 25, 2006 12:17 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги от София, давайте да се сдобиваме с такива стикери и да лепим...а защо не и да направим шествие на форума :!:

Пон Дек 25, 2006 12:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Няма лошо стига да има, кой да се заеме с организацията. Само да се съберем коли и да тръгнем нанякъде облепени с разни надписи... не става!

Пон Дек 25, 2006 12:57 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
разбира се! напълно съм съгласен, но като за начало може поне със стикери да се оборудваме

Пон Дек 25, 2006 1:42 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
и аз сам за!!!! :36_2_25:

Пон Дек 25, 2006 4:27 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги, така нищо няма да стане. Докато не се надигнем да ги обсадим тия дебелогъзите нищо няма да стане. 97-ма година като видяха, че ще стане каквото казва народа, клекнаха. Докато не ги притиснем .. нищо няма да стане. Ще продължават да залагат на "тихата дипломация". А Надето дето я измисли тази "тиха дипломация" и тя беше целия и мандат трябва да я съдят за "престъпно бездействие". Има такъв член от НК. Докато не тропнем .. ония ше продължават да си правят с нас каквото искат :(

www.mvr1866.bg

Пон Дек 25, 2006 9:46 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
виж, абсолютно съм съгласен с теб, само че за жалост нито аз, нито ти можем да поемем дипломацията и въобще нещата :x , целта на това, за което пиша е (имайки предвид че не сме малко членовете на този форум) да стане така, че в скоро време само колите по автокъщите да нямат такива стикери! Вярно ще кажете, че това е може би невъзможно, но чрез бездействието то става наистина невъзможно. Както са тръгнали нещата, скоро такива шествия няма да имат локален характер...не че и без стикери не може да протестираме, но нека тия гнусни арабухи видят, че зад изкупителните им жертви седи едно цяло, готово да се бори срещу това, което те наричат правила. Може също да бъде знак, за нашите заспали търтеи, водещи "тиха дипломация" :evil: :evil: :evil:

Пон Дек 25, 2006 11:09 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
...виждам, че подгряването на огледалата е доста по - привлекателна тема...
еми...Господ да ги пази!!!...ние няма да можем...

Съб Дек 30, 2006 1:55 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
viktorson написа:
...виждам, че подгряването на огледалата е доста по - привлекателна тема...
еми...Господ да ги пази!!!...ние няма да можем...

:(

Съб Дек 30, 2006 12:18 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]