|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
 Поздравявам всички с ...
Според мен Музиката облагородява.
Поздравявам всички Ви с това парче! http://vbox7.com/play:e3c18429
п.п. Спомени, спомени...
|
Пет Ное 24, 2006 6:13 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Супер е
благодаря! Само качеството не е добро поне при мен прекъсва, но го чух с голям кеф! 
|
Пет Ное 24, 2006 6:18 pm |
|
 |
Esper
|
 Re: Поздравявам всички с ...
А благодаря Киро, яко е парчето! Евала.
В тая връзка, виж ква бодра смяна надига глава: ЦЪК
|
Пет Ное 24, 2006 6:20 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Пет Ное 24, 2006 6:22 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Esper написа: А благодаря Киро, яко е парчето! Евала. В тая връзка, виж ква бодра смяна надига глава: ЦЪК
О, майко мила, Родино моя...!!!
Ама пък кой го е карал да слуша сърбежи!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Ное 24, 2006 6:24 pm |
|
 |
pr_00f
|
Aбе щом не са му счупили главата да се радва там и пак да си слуша чалгийка.
Туй металите са много пропаднал народ, ша знайти един вид ма разбирати нали ?
|
Пет Ное 24, 2006 6:27 pm |
|
 |
masterkar
|
Good! Good! Very GoooD! Страхотна балада - Страхотен текст - Страхотно изпълнение! Благодаря kiro_of_the_day!
П.С. Не съм металист, не съм рапър, не съм ... Но на хубавото не казвам - лошо, а и не мога да не се "накефя" на хубава музика, пък била тя английска, френска, българска, сръбска, руска и т.н. Не очаквам всички да ме разберат  :mrgreen: !
|
Пет Ное 24, 2006 10:05 pm |
|
 |
ptzonev
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Окт 05, 2006 12:14 am Мнения: 31 Местоположение: София 10 Триадица
|
Стари ама златни  супер е парчето
_________________ Fiat Uno 45
Fiat Uno 1.3 turbo i.e.
|
Съб Ное 25, 2006 1:22 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Стига сте работили! Ха наздраве и поздрави от боговете http://vbox7.com/play:574e814e
|
Чет Дек 28, 2006 11:54 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Чет Дек 28, 2006 12:11 pm |
|
 |
Immortal
|
С тая песен (първата де) едно време в ШЗО си изкарах 5 дена почивка в батареята, само щото знаех кой я изпълнява... Влизаме при чичо доктор трима кандидат болни ;), и тъкмо почва песента по радиото. Докторчето вика "който познае кой пее, 5 дена стационар". Хе хе, възполвах се тутакси.
Честито Ви Рождество Христово, и весело посрещане на най-европейската нова година 
|
Пет Дек 29, 2006 12:45 am |
|
 |
Esper
|
Immortal написа: С тая песен (първата де) едно време в ШЗО си изкарах 5 дена почивка в батареята, само щото знаех кой я изпълнява... Влизаме при чичо доктор трима кандидат болни ;), и тъкмо почва песента по радиото. Докторчето вика "който познае кой пее, 5 дена стационар". Хе хе, възполвах се тутакси. Честито Ви Рождество Христово, и весело посрещане на най-европейската нова година 
Хайде по случай европата един поздрав и от мен - естествено AC/DC и какво по-подходящо от Highway To Hell

|
Пет Дек 29, 2006 12:55 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Esper написа: Хайде по случай европата един поздрав и от мен - естествено AC/DC и какво по-подходящо от Highway To Hell 
Леле фен съм ти заради това изказване!
По - точно изказване не бях чувал.... :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Дек 29, 2006 12:52 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|