Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:24 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Радар детектор- монтаж 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Радар детектор- монтаж
къде си държите радар детекторите,че за коледа получих ама незнам къде да го поставя че да не го виждат куките

Нед Дек 24, 2006 6:17 pm
UNREAD_POST 
Нека си го виждат, детекторите не са забранени. :)
Моя съм го поставил от лявата страна на волана напред под стъклото, до стикера за ГО.

Весели празници :)

Нед Дек 24, 2006 8:19 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Закона не забранява радарите, ами смущаващите и заглушаващите радарите устройства.

www.mvr1866.bg

Нед Дек 24, 2006 10:55 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
whistler 225 е някакъв стар някой има ли инфо за него в нета не намерих нищо/поне аз/

Пон Дек 25, 2006 12:29 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Точно така е но имай в предвид че радарите също както и касетофоните честно са набез на крадците така че внимавай :!:

Пон Дек 25, 2006 1:25 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
да и аз тва си мислех да ти кажа... преди няколко месеца един приятел с Fabia RS беше паркирал на паркинга на стадиона Левски и...остана без радара си, койта му изкъртиха и без базата на Mp3-то си :evil:

Пон Дек 25, 2006 1:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
Много се краде спор няма.Дадаха ми идея да го поставя в платфона хем няма и да се вижда.Ама не знам дали си заслужава да си играя,някой неможе ли да ми даде инфо за този радар Whistler 225 изглежда съвременен не е първобитен ама незнам колко ще върши работа

Пон Дек 25, 2006 3:04 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
абе бях чувал, че може да се монтира някъде зад радиото и да се върже така, че като се разписка, радиото намалява. Тва уж добре, щото е скрито, ама нали се сещаш, че тия радари пискат я от таксита, я от патрулки, я от факта, че минаваш покрай летището и тн. Така че не знам дали и тва е удачен вариант...
Относно конкретния радар не мога да ти кажа нищо конкретно, но споменатият откраднат, беше Cobra от тия по 100лв и си вършеше чудесна работа, така че дори и да е по-евтин не значи, че е скапан.
Аз мисля да взема една такава Cobra бай дъ уей :wink:

Пон Дек 25, 2006 4:28 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
На Темата е монтиран на сенника. От предната му страна (към стъклото) е закачен за него и няма абсолютно никакъв проблем. и С тази тъмната лента на стъклото въобще не може да се забележи! Единствено може да се види като седнеш и естествено погледнеш към стъклото. Като си минаваш покрай колата не се забелязва въобще!
Другото удобно, че захранването му идва от тавана (поафона) и неприятното с жици и разни други такива се избягва.

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Пон Дек 25, 2006 5:41 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
BO написа:
На Темата е монтиран на сенника. От предната му страна (към стъклото) е закачен за него и няма абсолютно никакъв проблем. и С тази тъмната лента на стъклото въобще не може да се забележи! Единствено може да се види като седнеш и естествено погледнеш към стъклото. Като си минаваш покрай колата не се забелязва въобще!
Другото удобно, че захранването му идва от тавана (поафона) и неприятното с жици и разни други такива се избягва.
:36_2_25:

Пон Дек 25, 2006 6:27 pm
UNREAD_POST 
На служебната ми каруца е сложен между плафона и тавана и се включва като се даде контакт - много е удобно, с изключение на това че не могат да му се сменят режимите, а на тблото имам изведено едно ключе да го гася ако не го искам или ме спрат къки - да не вряка... За сметка на това оначе не се вижда изобщо... А и не се чува прекалено силно.

Сря Дек 27, 2006 10:17 am
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
аз пък бих те посъветвал да го сложил по начин, така че да можеш да го сваляш. аз имам и го ползвам само извън града, първо в града писка когато си иска, второ в града рядко засичат и трето най-важно не е мястото в града да караш с високи скорости, обикновенно си карам в ограничението без да искам, то движението го налага, задръствания и т.н. не са ме глобявали в града за превишена скорост. затова съм го направил с лепенка от тея лепки като за обувки и си го лепвак като излизам от града. чиста раота

Сря Дек 27, 2006 11:40 am
Профил
UNREAD_POST 
pakumba написа:
аз пък бих те посъветвал да го сложил по начин, така че да можеш да го сваляш. аз имам и го ползвам само извън града, първо в града писка когато си иска, второ в града рядко засичат и трето най-важно не е мястото в града да караш с високи скорости, обикновенно си карам в ограничението без да искам, то движението го налага, задръствания и т.н. не са ме глобявали в града за превишена скорост. затова съм го направил с лепенка от тея лепки като за обувки и си го лепвак като излизам от града. чиста раота

Много лесно може да се изведе едно ключе с което да се пуска и спира! :wink: Макар, че според мен наистина вграждането не е най-добрата идея най-малкото, защото нямаш достъп до копчетата с, които да променяш разни работи. :)

Сря Дек 27, 2006 11:49 am
UNREAD_POST 
Vladim написа:
pakumba написа:

Много лесно може да се изведе едно ключе с което да се пуска и спира! :wink: Макар, че според мен наистина вграждането не е най-добрата идея най-малкото, защото нямаш достъп до копчетата с, които да променяш разни работи. :)

Ти май си запознат с разните работи :mrgreen:
Къде си скрил твоето?

Сря Дек 27, 2006 11:58 am
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
Vladim написа:
pakumba написа:

аз нямах предвид това, ключето е най-лесното, по-скоро ако реши че не му трябва в града този радар както аз си прецених то няма нужда нито да го крие нито нищо, маха го и като излезе от града го залепя и толкова.

Сря Дек 27, 2006 2:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща