|
|
Дата и час: Сря Сеп 24, 2025 1:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Какво да го правим колегата с поръчковото браво?
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
 Какво да го правим колегата с поръчковото браво?
viewtopic.php?t=12408
какво да го прайкаме предлагайте!
Това което искам аз е да се остави само обявата с телефона и цената да я продава човека! Но явно той прекали с грозния език и трябва да се вземат някакви мерки!
Замислете се обективно, беше провокиран човека да почне да ги бълва такива! Точно ей това исках да избегна като модератор, да не се пише по обявите на хората и да се провокират да излизат от добрия тон!
Хайде казвайте!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Дек 22, 2006 12:31 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 Re: Какво да го правим колегата с поръчковото браво?
rustson написа: Замислете се обективно, беше провокиран човека да почне да ги бълва такива! Точно ей това исках да избегна като модератор, да не се пише по обявите на хората и да се провокират да излизат от добрия тон! Хайде казвайте!
Правокиран или не, човек трябва да си мери думите. А и "правокациите", доколкото прочетох, не бяха персонални, а засягаха по-скоро истинноста на информацията дадена от него за Бравото. Според мене, справедливо би било обявата да се изчисти от излишните хвалебствия, а да останат само фактите и снимките. На продавача предупреждение и ако не си вземе бележка - бан.
|
Пет Дек 22, 2006 12:39 pm |
|
 |
Tornado
|
Не знам защо го наричаме колега като той се е регистрирал във форума само и само да продаде този автомобил.Всичките му мнения са само по тази тема.Научил е от някъде че има такъв форум и е решил че тук ние ценителите на Фиат ще му помогнем да си изтъргува колата.Смятам,че на същия трябва да се наложи вечен бан.Единственото което в момента го свързва със форума е Бравото което продава,ако след това няма внос на Италиански автомобил ви гарантирам,че няма да влезе повече във форума.
|
Пет Дек 22, 2006 12:47 pm |
|
 |
pugsy
|
а неможе ли просто обявата да си седи и ако има някой нещо да пита да си пита,а не да се спори коя година и как трябва да изглежда,дали е удряне или не,мисля ч всеки знае,че удряна кола в БГ е 1 на 1000,ако не и повече,човека е написал колко иска и каква е колата нека си седи темата и ако може да си я продаде ако не да си я кара
|
Пет Дек 22, 2006 12:51 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Tornado написа: ....той се е регистрирал във форума само и само да продаде този автомобил.Всичките му мнения са само по тази тема.Научил е от някъде че има такъв форум и е решил че тук ние ценителите на Фиат ще му помогнем да си изтъргува колата....
Е няма ли да му помогнем!? Стига да спазва правилата на форума!
бръм -м
|
Пет Дек 22, 2006 12:54 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
rustson написа: Tornado написа: ....той се е регистрирал във форума само и само да продаде този автомобил.Всичките му мнения са само по тази тема.Научил е от някъде че има такъв форум и е решил че тук ние ценителите на Фиат ще му помогнем да си изтъргува колата.... Е няма ли да му помогнем!? Стига да спазва правилата на форума!
аз мисля да му помогнем, а може и по тоя начин да помогнем и на някой друг колега който хареса колата и я купи да си я кара и да и се радва
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Дек 22, 2006 1:15 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
И аз така искам и точно поради тая причина не искам да я трия темата, някой от нас да я вземе и да остане във форума! Признайте си колеги, как бихте реагирали в момент, в който искате да си продадете вашето бижу и ви трябват пари по една или друга причина, и всички почнат да ви казват, как е блъсната колата, и как не е произведена на точната дата, която сте обявили и т.н. 
бръм -м
|
Пет Дек 22, 2006 1:18 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Представям си как лъжа някой за да си продам колата, след това той разбира как цената не е оправдана и е бил излъган... това колегиалност ли го наричаш. Всеки иска пари и аз искам, но ако това дава предимство и право да пускаш неверна информация ....
Пет Дек 22, 2006 2:02 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Това тук е форум, нали. Тоест - говорилня. Като някой си пуска обява - да е подготвен, че ще бъде коментирана, нали за това сме се събрали. Иначе - ей ви го мобилето. Изпуснал съм големите разправии и не знам какво точно се е приказвало и размахвало, ама май не ми трябва да знам. Това са просто мойте 2 стотинки относно коментарите по обявите.
Колкото до авто-търговците - тия работи с "украсяването" на детайлите са нормални за тях. Просто всеки трябва да има едно наум. Аз мойта кола си я купих от един дето има "приятел със същата такси и повече от 8 не му харчи" (мареа 1.6 - бел.а.). После видях, че фактурата ми е подписана от друг и се оказа, че "това е чичо ми" - бързата справка където трябва показа, че чичо му е 84-ти набор, а този беше поне на 29-30 години. Тепърва ще разбирам още какво ме е преметнал.
|
Съб Дек 23, 2006 12:21 pm |
|
 |
Vladim
|
vesko написа: Това тук е форум, нали. Тоест - говорилня. Като някой си пуска обява - да е подготвен, че ще бъде коментирана, нали за това сме се събрали. Иначе - ей ви го мобилето. Изпуснал съм големите разправии и не знам какво точно се е приказвало и размахвало, ама май не ми трябва да знам. Това са просто мойте 2 стотинки относно коментарите по обявите. Колкото до авто-търговците - тия работи с "украсяването" на детайлите са нормални за тях. Просто всеки трябва да има едно наум. Аз мойта кола си я купих от един дето има "приятел със същата такси и повече от 8 не му харчи" (мареа 1.6 - бел.а.). После видях, че фактурата ми е подписана от друг и се оказа, че "това е чичо ми" - бързата справка където трябва показа, че чичо му е 84-ти набор, а този беше поне на 29-30 години. Тепърва ще разбирам още какво ме е преметнал.
Като цяло мисля, че винаги истината лъсва на живо!  Така преди да си купя моята Брава ходих на една обява от интернет. Колата в атокъщата бе с 200лв. по-скъпа и от всички екстри, които бяха описани имаше само климатик! :mrgreen: Когато някой си купува кола едва ли я взима "на сляпо". Винаги се ходи с хора, които разбират. Аз проучвах много време всички плюсове и минуси на модела. Знаех, че от изгорялите дръжки не трябва да се плаша-това е масово явление!
|
Съб Дек 23, 2006 1:10 pm |
|
 |
spasov2
|
Какво сте му се нахвърляли че направо ще го изядете!Направил е грешка-направил е!Какво толкова!А това да успорват кога е произведена колата е пълна простотия!И този който ще успорва това е само един зависник!Голям завистник!А колата си е хубава.
|
Съб Дек 23, 2006 9:15 pm |
|
 |
Vladim
|
spasov2 написа: Какво сте му се нахвърляли че направо ще го изядете!Направил е грешка-направил е!Какво толкова!А това да успорват кога е произведена колата е пълна простотия!И този който ще успорва това е само един зависник!Голям завистник!А колата си е хубава.
Да де, колата е чудна, но защо не иска да напише, кога е произведена, та трябва аз да му го дописвам, а той се сърди!? Има нещо гнило. Представям си на живо, колко проблема ще изникнат.
|
Съб Дек 23, 2006 9:56 pm |
|
 |
wwweb
|
spasov2 написа: Какво сте му се нахвърляли че направо ще го изядете!Направил е грешка-направил е!Какво толкова!А това да успорват кога е произведена колата е пълна простотия!И този който ще успорва това е само един зависник!Голям завистник!А колата си е хубава.
Ами тука никой не му злобее, колегите просто се дразнят, че пича дава неверна информация ... с каквото мисля, че се сблъскал всеки потребител на форума при покупката на своя автомобил ...
Хубавата кола има ли нужда от излишна "неверна" информация? ... аз си мисля, че ако колата е хубава значи няма нужда от допълнителна реклама, нали така? ...
Виж, ако си беше траял досега можеше и да продаде автомобила, но сам си го направи сложно ...
|
Съб Дек 23, 2006 11:22 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Абсолютно съм съгласен, че е пълна простотия да се спори кога е произведена една кола - има си софтуер и той го казва недвусмислено. А това дали поръчков автомобил се регистрира 7 месеца след производството си - ами всеки си има глава на раменете (така де, поне не повечето ни е там) - да си преценява.
Весели празници на всички фиатаджии и не-такива!!!
|
Нед Дек 24, 2006 12:47 am |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Не знам за какво е спорът но според VIN номера колата е произвадена 07 месец 2000 година
|
Пон Дек 25, 2006 1:12 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|