|
|
Дата и час: Сря Сеп 24, 2025 9:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Честит първи сняг колеги!
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
$ abarth $ написа: Abarth. написа: Е днеска ще натрупа,май ще се ходи на полигон тия дни :twisted: :twisted: :twisted: къде ходиш?
Зад техникума "Вилхем Пик" има една доста голяма площадка,където е супер,няма хора,няма коли,само гледаи да не е по учебно време  Има доста места в София на които можеш да се носиш (които не се чистят и няма хора и коли)  Като се сетя за други места къде сме ходили ще ти пиша 
|
Чет Дек 21, 2006 1:24 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Пак ще има "Снега ни изненада" :twisted: ...
Чет Дек 21, 2006 2:43 am |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
да, ако може да кажете къде има по-големи места без хора и коли из София, ще бъде супер. Аз не знам нито едно. А този техникум "Вилхем Пик" само съм го чувал, но реално не знам къде е
_________________ Audi 1.8S
|
Чет Дек 21, 2006 11:01 am |
|
 |
Abarth.
|
lllubo написа: да, ако може да кажете къде има по-големи места без хора и коли из София, ще бъде супер. Аз не знам нито едно. А този техникум "Вилхем Пик" само съм го чувал, но реално не знам къде е
Квартал захарна фабрика,то не е в двора на техникума а отвън зад него 
|
Чет Дек 21, 2006 11:14 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Вчера и аз я повъртях малко на снега, голям кеф беше, не съм въртял от миналата зима :twisted:
_________________ N.Y. State of Mind
|
Чет Дек 21, 2006 11:23 am |
|
 |
blagun
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:33 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
lllubo написа: да, ако може да кажете къде има по-големи места без хора и коли из София, ще бъде супер. Аз не знам нито едно. А този техникум "Вилхем Пик" само съм го чувал, но реално не знам къде е
Бих ви предложил полигона на Панчарево :!: Миналата година там яко се изкефих.
А също така бих ви предложил едно качване и дрифтове по Витоша  :twisted:
_________________ Fiat Coupe 2.0 16V Plus
|
Чет Дек 21, 2006 12:10 pm |
|
 |
Abarth.
|
blagun написа: lllubo написа: да, ако може да кажете къде има по-големи места без хора и коли из София, ще бъде супер. Аз не знам нито едно. А този техникум "Вилхем Пик" само съм го чувал, но реално не знам къде е Бих ви предложил полигона на Панчарево :!: Миналата година там яко се изкефих. А също така бих ви предложил едно качване и дрифтове по Витоша  :twisted:
На Витоша си е опасно,мене ме е шубе :mrgreen:
|
Пет Дек 22, 2006 10:03 am |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Вто Мар 27, 2007 4:18 am, променена общо 1 път
|
Пет Дек 22, 2006 10:37 pm |
|
 |
Abarth.
|
Fire 999 написа: Снощи бях на "Щастливеца" с приятели и много се забавлявахме, запознах се и с едни момчета, които бяха с Фиат Типо.
P.S.: Имаше и десетина коли от Клуба на БМВ.
Дам,как драпат тия бмв-та бре,хем са със задно :mrgreen:
|
Съб Дек 23, 2006 3:22 am |
|
|