Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 4:59 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
ШЕСТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА МЕДИЦИТЕ НИ 
Автор Съобщение
UNREAD_POST ШЕСТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА МЕДИЦИТЕ НИ
НАПРАВО НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА!

Вто Дек 19, 2006 1:01 pm
UNREAD_POST 
Ми каквото и да кажеш, таковаха им таковата на тея хора :cry:
И аз не знам какво може да се каже.
Сутринта слушах по радиото че някакъв политик казал "България ще реагира много остро ако присъдите се потвърдят"
И сега какво, мама ви политическа?!?
Дреме им на либииците кой как ще реагира, толкоз ли не може като просто няма нищо за казване, просто да се замълчи...

:evil:

Вто Дек 19, 2006 1:09 pm
UNREAD_POST 
Това, ако стане, всичките келемета (240 на брой) дето се чудят само, къде да си турят и ква чаша да вдигнат, трябва да бъдат разстреляни показно.

Вто Дек 19, 2006 1:17 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Това, ако стане, всичките келемета (240 на брой) дето се чудят само, къде да си турят и ква чаша да вдигнат, трябва да бъдат разстреляни показно.

... като се започне от Убавото Наде (Михайловото), Соломон Паша и всички около тях :evil:

А национални протести ще има ли или отново ще чуем призива "Уважаеми българи и вие скъпи журналисти, не вдигайте врява отколо процеса, за да могат спокойно да обесят невинните ви сънародници!" :evil: :x

Ако беше в Сърбия или Гърция, досега да са запалили посолството, а мирните либийци да не видят бял ден, докато не подкрепят правдата! Да не говорим, че нямаше никой да си заебе така гражданите!

Вто Дек 19, 2006 1:24 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
в момента цялата работа е за ПАРИ
скъсиха им живота на горките хора
накрая ще ги пуснат и ще се приберат
но това не се знае кога ще е
лошото е че никога няма да разберам каква е била точната причина и кой е виновен, защото според мен има нещо гнило

Вто Дек 19, 2006 1:33 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Просто това е невъзможно да се случва в 21-ви век ! След тези присъди трябва либийския посланик да го натоварят в чувал на най-раздрънкания "Чавдар" и да го изхвърлят на турската граница. И да скъсаме всякакви дипломатически отношения с тези мангали.

Вто Дек 19, 2006 2:31 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Всъщност, това се очакваше. Защитата със сигурност ще обжалва пред върховния съд, но... на хората им предстои още една коледа и нова година в затвора.
Вижте обаче какво правят там!
"Самото заседание започна в 11 часа българско време, с около 1 час закъснение и продължи не повече от 7-8 минути, съобщи БНР. Започването му бе съпроводено с яростни протести от страна на близки на заразените деца в Бенгази и дори адвокатът на българките Осман Бизанти бе нападнат на влизане в залата, до която първоначално не бяха допуснати журналисти".

Гадняри мръсни!

Вто Дек 19, 2006 2:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
Не забравяйте, че монетата винаги има две страни :roll:
Близките на заразените деца не ги интересува нищо друго освен това, че децата им са болни от неизлечима болест, а някои вече са мъртви и понеже някой (много удобно) е посочил (нарочил) нашите мед.сестри за виновни - на тях това им е достатъчно и искат мъст :!:
Ако не са нашите сънароднички, кой ще отнесе вината, пред близките на заразените деца :?:
Няма друг виновник и близките ще разпнат съдията - най-просто казано :roll:
Кой, каквото ще да им разправя, колкото и експертизи, и изследвания да им показват, веднъж вече посочени за виновни, нашите мед.сестри са под натиска на цялата страна :(
Много хитър политически ход е цялата тази история и някой ще извлече големи печалби от този процес - за съжаление това няма да е нито България, нито шестте жени в затвора :cry:

Вто Дек 19, 2006 3:27 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.

Вто Дек 19, 2006 8:08 pm
Профил
UNREAD_POST 
val_mcrae написа:
Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.

И аз щях да напиша същото! Ако бяхме руснаци отдавна да сме прибрали сънародниците си! Според мен съвсем скоро ще се сгорчи живота на всички либийци в България! :evil:

Вто Дек 19, 2006 8:23 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:38_2_20: тва не са хора...тва е правосъдие, надминаващо и нашето

Вто Дек 19, 2006 9:33 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Втрещен съм.Нямам думи.Че са цигани,цигани са,че са неуки,неуки са,че са низши,низши,нечистоплътни,мърляви,намирисващи без никаква хигиенна култура,първични.От там им е заразата,а и мъжете им прескачат до една съседна на тях държава за секс.Но се предполагаше,че поне имат някаква прослойка,като съдии,управници и т.н.,които са по-умерени,образовани и по-интелигенти с една дума цивилизовани.Но това не е така.Това е някакъв абсурд.Плод на болни ислямски мозъци,и политическото безхаберие на скапаните ни управници мислещи само за собственото си благополучие.

Вто Дек 19, 2006 9:35 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
val_mcrae написа:

И аз щях да напиша същото! Ако бяхме руснаци отдавна да сме прибрали сънародниците си! Според мен съвсем скоро ще се сгорчи живота на всички либийци в България! :evil:

Напълно ви разбирам, колеги. В първия момент, когато чух новината, и аз си помислих точно това. Но да си признаем, в сферата на фантастиката е нашата страна да осъществи такова нещо. А аз веднага си припомних нещо. Класическа е станала операцията на израелските специални части през 1976 г. за освобождаване на заложниците и екипажа на отвлечения от терористи самолет на "Ер Франс" на летището Ентебе, Уганда. Дързостта и саможертвата на израелските командоси при осъществяването на така наречената операция "Джонатан" се изучават от тогава от всички антитерористи по света. Те спасяват своите сънародници и френския екипаж на 4000 км от родината си, като се прибират само с 2 жертви. И най-важното е, че Израел тогава показва какво точно трябва да означава отговорността на всяка държава за собствените си граждани.

Вто Дек 19, 2006 9:48 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
stivst написа:
Vladim написа:
val_mcrae написа:

Напълно ви разбирам, колеги. В първия момент, когато чух новината, и аз си помислих точно това. Но да си признаем, в сферата на фантастиката е нашата страна да осъществи такова нещо. А аз веднага си припомних нещо. Класическа е станала операцията на израелските специални части през 1976 г. за освобождаване на заложниците и екипажа на отвлечения от терористи самолет на "Ер Франс" на летището Ентебе, Уганда. Дързостта и саможертвата на израелските командоси при осъществяването на така наречената операция "Джонатан" се изучават от тогава от всички антитерористи по света. Те спасяват своите сънародници и френския екипаж на 4000 км от родината си, като се прибират само с 2 жертви. И най-важното е, че Израел тогава показва какво точно трябва да означава отговорността на всяка държава за собствените си граждани.

СЪГЛАСЕН СЪМ! И на мен, като българин много ми се иска. Но мислите ли, че това може да се случи? Нещата отидиха твърде далеч. Мисля, че правителството е решило да продължи с дипломатически (международен) натиск. Делото отива във върховен съд, ако присъдите се потвърдят Кадафи може да ги "помилва". Аз не мисля, че ще му стиска да го направи. Върви на лошо!

Вто Дек 19, 2006 11:18 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
stivst написа:
Vladim написа:
val_mcrae написа:

Израелците са много напред с матеряла по отношение на сигурността. Те каквото са видяли .. никой друг не е виждал. Гледах филм по риалити тв за израелските служби за сигурност. Направили са музей на бомбите. Просто в каквото се сетиш са намирали бомби. Много интересен беше филма. И начини на обезвреждане и подход и т.н.
МОСАД са но.1 Не случайно при визитата на Папата в Турция главен диригент за сигурността беше МОСАД след това разните ми там турски, английски и т.н. специални служби.
А това на либийците си е жив тероризъм.

www.mvr1866.bg

Вто Дек 19, 2006 11:33 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща