|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 7:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
Автор |
Съобщение |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
ауе писна ми - нито разбрах за кво са били раздорите, нито ме интересува - факта си е факт - малкия отцепен форум нема мнения и не просъществува или поне към настоящия момент (3 часа през ноща на 18ти декември сутринта) аз не мога да го отворя, така че дори и сливане може да е безсмислено да подготвяте за преговори
Пон Дек 18, 2006 4:40 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
niko_ymn написа: ауе писна ми - нито разбрах за кво са били раздорите, нито ме интересува - факта си е факт - малкия отцепен форум нема мнения и не просъществува или поне към настоящия момент (3 часа през ноща на 18ти декември сутринта) аз не мога да го отворя, така че дори и сливане може да е безсмислено да подготвяте за преговори
Как да го отвори!Не те ли пренасочва към този форум?
В "малкия отцепен форум " имаше мнения!Някой доста интересни,всеки ден се регистрираше по някой,да не говорим че една група хора следяха какво (макар и малко) се пише в него!
За съжаление вече го няма :cry: и едва ли ще може да се възроди някога.
Аз ако бях на мястото на новата управа сега щях да мисля как да върна хората към този форум,или поне най изявените от тях!Но кой съм аз да давам съвети в крайна сметка!Пък и то се видя в някой теми че нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено!

|
Пон Дек 18, 2006 10:26 am |
|
 |
Nino
|
beer написа: Как да го отвори!Не те ли пренасочва към този форум?
В "малкия отцепен форум " имаше мнения!Някой доста интересни,всеки ден се регистрираше по някой,да не говорим че една група хора следяха какво (макар и малко) се пише в него! За съжаление вече го няма :cry: и едва ли ще може да се възроди някога.
Аз ако бях на мястото на новата управа сега щях да мисля как да върна хората към този форум,или поне най изявените от тях!Но кой съм аз да давам съвети в крайна сметка!Пък и то се видя в някой теми че нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено!
Всички хора от другия форум са ДОБРЕ ДОШЛИ ТУК!!! :mrgreen: Мисля, че няма абсолютно нищо какво да делим!
Една лична молба към теб.Ако имаш някаквъ връзка с wwweb,моля те кажи му да си прочете лс или ако му имаш някакъв телефон дай ми го на "лични".
|
Пон Дек 18, 2006 10:36 am |
|
 |
donnna
|
beer, как да се върнат хората от другия форум тук???
с чатал на врата?
останах с впечатлението, че са хора със собствено мнение, които могат да мислят с главите си!
мисля, че вече се разделиха куклите и парцалките и всичко е оставено на добрата воля на всеки - дали ще се върне тук или ще се цупи като ощипана госпожица....
никой не кара хората от другия форум да си посипват главата с пепел...
|
Пон Дек 18, 2006 10:57 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Незнам, аз от всичко, което съм прочел до тук (а аз съм прочел почти всички теми свързани с раздора) , разбрах 1 ... няма да се съберем двата форума ... няколко пъти попитах другите защо не искат да се върнат тук, но не ми дадоха свестни и пълни отговори ... не разбрах защо, но според мен защото немогат ... Такава история неможе просто да се изхвърли ... когато вечерта беше спрян форума от мен една част липсваше и си помислих, че повече никога няма да мога да си початя със същите хора и т н и ми стана много гадно ... но за сметка на това после форума се възвърна, аз от там разбрах за втория форум, който бе създаден ... и уж беше временен, но какво стана ? стана постоянен ... и не искат да отстъпят ... в началото нямахте нито хостинг нито домейн, нито нищо ... но все пак си заплатихте всичко и си купихте ... и защо ? Само за да сте отделни ? За да покажете, че сте нещо повече и можете да направите "преврат" ако може така да се нарече ? Да, Митко не направи добре като спря форума, но всичко бе възтановено и имаше нови администраторИ, като сега се знае, че форума повече няма да изчезне ... обаче вие "не", та "не" ... какво повече да кажа ? Виновника за раздора незнам кой е, но определено в момента виновниците да не се съберем сте вие от "другия" форум (както наричахте този в началото) ...
Айде със здраве ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Дек 18, 2006 7:14 pm |
|
 |
Nino
|
Колеги, стига вече с тази тема!Доста време мина, нека преосмислим и разсъждаваме в сегашно време! Стига сме ровили в стари неща!
Пак повтарям ВСИЧКИ са добре дошли тук!
|
Пон Дек 18, 2006 7:48 pm |
|
|