|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Някой да има идея за преференциални цени за горива за клуба
Автор |
Съобщение |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 Някой да има идея за преференциални цени за горива за клуба
гледам в ауди имат такива карти за топливо мисля бяха, където хората си ползват отстъпка за горива. ако някой има идея как да се уреди нещо подобно нека каже, все пак не сме малко хора в този форум, а и мисля по този начин доста би нараснало желанието за получаване на стикери и включване в клуба, което в крайна сметка е целта на този форум- колкото повече толкова повече:). пиша, тук, понеже в предложения за клуба май никой не чете
|
Пон Дек 18, 2006 12:58 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
дори няма лошо и за други неща да има отстъпки, достатъчно много печелят и магазините за авточасти и бензиностанции и сервизи и всичко, за да ги заболи за 10 % по-малко за хората от форума. например за гуми, за услугите в сервизи и т.н. дали да не пуснем едно запитване към ем комплект например за 10 % отстъпка. уж имало такова нещо ама аз бях там преди 2-3 месеца и се оказва че няма такова нещо. напремер ем комплект, можбе и всеки друг сервиз да е.
|
Пон Дек 18, 2006 1:07 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
за гориво според мен е почти невъзможно
даже и да стане нещо ще е супер символично - 1-2 ст/л
но за части е напълно възможно
Пон Дек 18, 2006 1:21 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
sev написа: за гориво според мен е почти невъзможно даже и да стане нещо ще е супер символично - 1-2 ст/л но за части е напълно възможно има я темата за горивото в ауди клуба, ма сега нямам време да я търся. абе каквито и да са намаления все си е оферта. потребителите са доста, ако някой предложи по-ниски цени дали на част, дали на труд в сервизи 100% ще му се вдигне клиентелата. е да не е само като някои измекяри- пишат намаление и ако една стока е струвала 50 лв отгоре пишат 70 лв драскат го и пак пишат 50 уж намалено :mrgreen:
|
Пон Дек 18, 2006 1:27 pm |
|
 |
Kuku
|
Аз по принцип имам от къде да зареждам евтино гориво, ама то е много малко, за да го предложа официално на клуба :roll: иначе е изключително изгодно - А95Н за 1.30-1.35лв. :!: (договорката е 30ст. под официалната цена)
Де да имах и кола... 
|
Пон Дек 18, 2006 5:56 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
Kuku написа: Аз по принцип имам от къде да зареждам евтино гориво, ама то е много малко, за да го предложа официално на клуба :roll: иначе е изключително изгодно - А95Н за 1.30-1.35лв. :!: (договорката е 30ст. под официалната цена) Де да имах и кола...  аз имам аз имам :mrgreen:
|
Пон Дек 18, 2006 7:01 pm |
|
 |
Kuku
|
pakumba написа: аз имам аз имам :mrgreen: Ама мен ме знаят, че нямам и няма как да заредя чужда :roll: иначе и аз съм го мислил 
|
Пон Дек 18, 2006 7:24 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
Kuku написа: pakumba написа: аз имам аз имам :mrgreen: Ама мен ме знаят, че нямам и няма как да заредя чужда :roll: иначе и аз съм го мислил  майтапя се естествено. просто имам предвид вскеки, който има възможност да удерди нещо и желания да го каже. аз лично като "кой предложи, той заложи" нямам такива връзки, но пък можем и от името на клуба да пишем на някои сервизи,пък да видим какво ще кажат. 10% са си сравнително добра отстъпка
|
Пон Дек 18, 2006 7:32 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=8330
имат 5 ст на литъ отстъпка в Топливо, интересна оферта е, някой ако има подробности, иначе не знам читава ли им е газта на топливо..
_________________ Fiat Bravo GT
|
Вто Яну 09, 2007 7:16 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
ivo098 написа: http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=8330
имат 5 ст на литъ отстъпка в Топливо, интересна оферта е, някой ако има подробности, иначе не знам читава ли им е газта на топливо..
да се побратимяваме и да взимаме карти и ние:)
ако някой модератор или администратор се свърже с колегите от Ауди няма да е лошо
Вто Яну 09, 2007 8:40 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
аз предлагам да пишем до ОМВ, ШЕЛ, ЛУК и прочее и който се съгласи да направим далаверата - аз щях да пиша, но не знаех за какво количество автомобили говорим 
|
Вто Яну 09, 2007 8:55 pm |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Говорим за над 1000  само да се пуснат карти с отстъпка и яла да видиш ко стааааа, ша се навъдят хиляди членове и фенове , някои и марката ще сменят с Фиат само и само да взимат тънкана бензин  тъи че не мисля че проблема с броя на колите съществува :mrgreen:
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Сря Яну 10, 2007 9:50 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
BEX---GT---TDi написа: аз предлагам да пишем до ОМВ, ШЕЛ, ЛУК и прочее и който се съгласи да направим далаверата - аз щях да пиша, но не знаех за какво количество автомобили говорим 
няма да стане
прекалено големи вериги са
при по-малки може
Сря Яну 10, 2007 9:51 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Темпо или Опет като че ли не са толкова големи...
_________________ N.Y. State of Mind
|
Сря Яну 10, 2007 10:34 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
да бе ,купувайте си за тия мизерни 5 ст. на литър от някоя смешна бензиностанция (водица) и после оле мале!!!
Бензина в БГ е ,на големите бензиностанции лошо ,на малките още по-лошо :mrgreen:
давам пример : за последно докарвах един голф 3-ка от Германия :mrgreen:
Австрия и Германия Разход -6 бензин
Унгария не зареждах
При сърбетата разхода стана -8
Тука си е твърдо 10 :mrgreen:
СКОРОСТ-110-120 км .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Яну 10, 2007 10:43 am |
|
|